Pääkallo.fi

EräViikingit 2018-2019

Viestejä
3,614
Nämä matsit ovat ennakkoon ne kaikista mielenkiintoisimmat, mikä heijastuu 3€ korotuksena hintoihin. Ennakkoon (Classic, Indians, Oilers) liput 13 € + toimistuskulut.
Aika rajusti on tultu muutaman kauden takaa ylöspäin, kun Erä-Oilers peliin lippu maksoi vitosen.

Ei sillä, kun me puhutaan huippu-urheilusta ja tämän tason seurasta (esim. maailman tasoon nähtynä), niin tuo vajaa 20 € ei ole vieläkään kovin paha hinta.
 
Viestejä
29
Tuus nyt lähdesmäki kertomaan, että miksi teidän maalikooste oli aika sutta ja sekundaa? Eikö tuon tason organisaation täytyisi itse ne koostaa kunnolla, eikä kaapata suoraan ruudun lähetyksestä materiaalia? Kauheaa katsottavaa ääniongelmien ja kuvanlaadun vuoksi.
Moi, tuotamme fanikameralähetykset itse, eli myös Ruudun lähetys oli meidän tuottamaa. Tämä oli meidän ensimmäinen tuotanto. Pyrimme koko ajan kehittämään sitä mahdollisuuksien mukaan, on kyse sitten itse laitteista tai tuotantoteknisistä asioista.
 
Viestejä
1,458
Ei kai tää ihan huonosti ole lähtenyt käyntiin? Peli kyllä tahmeeta ja paljon pystyy parantamaan. Tappioitta tolla pelillä lupaa kyllä hyvää kautta ajatellen. Etenkin kun nuoret äijät on peli peliltä valmiimpia! Tänään paine vastustajan kokeneisiin jätkiin auttoi voittoon. Melkoinen mahalasku Kaukolta ensi päästät maalin päähän ja sitten vielä hölmöilet femman. No ervi kiitti tänään!
 
Viestejä
3,614
Täytyy myöntää, että komeasti on EräViikingit onnistunut ottamaan hyödyn irti erilaisista virheistä. Tänään tuo Kaukon tilanne ja perjantaina se Oilersilta hylätty maali. Oliko se sitten maali vai ei, en lähde kommentoimaan, mutta EräViikingit joka tapauksessa ratkaisi pelin heti sen jälkeen.
 
Viestejä
1,458
Ei tosta videosta omiin silmiin saa tolkkua, saattoi ihan hyvin olla maali. Näitä nyt tulee varmasti lisää jatkossakin, kun ei ole maalikameroita. Mutta joo noin se usein menee, että momentumin käyttävä voittaa, tuli se miten hyvänsä. Viime kaudella ei käytetty.
 
Viestejä
37
Olin aitiopaikalla ja selkeä maali oli kyseessä. Näille nyt ei tietysti voi mitään vielä moneen vuoteen.
 
Viestejä
1
Eero Nuutinen on salibandyliigan yksi viihdyttävimmistä pelaajista. Mukava katsoa hänen pelaamistaan. En vain ymmärrä miten ei mahdu kahteen yv-viisikkoon. Ervin yksi parhaista maalintekijöistä. Käsittämätöntä.
 
Viestejä
712
Kyllä minäkin näitä pelitilanteita jännitän vieläkin jos jotain outoja tilanteita. Se viime kauden divarissa tapahtunut juttu vaikuttaa. Ennen noita ei miettinyt.
 
Viestejä
712
Tuo korkki kiinni kommentista tuli mieleen eilen lukemani iltasanomien juttu, että joissain lajeissa siirrytty muihin päihteisiin tuosta syystä, koska niistä ei tule krapulaa. Vähän huolissani olen tuon jutun jälkeen ja olisiko hyvä vähän sallia korkki auki, jos jollakin siihen välillä tarve?
 
Viestejä
1,458
2 erää tasoa ok ja tasan maalit. 1erä pihalla kuin lumiukot ja tukkaan tulee. 2ketju etenkin ihan jäässä, tais suurimman osan ottaa. Pitää ihmetellä, miksi toimiva ja pelin alussa selkeesti paras ketju kolmenen uhrattiin kakkosen ehdoilla. Jos nyt jotain posia, niin nuorten poikien pirteä peli. Toivotaan ettei Nuutinen loukkaantunut pahasti.

Tekemistä on kyllä pelissä, ei voi menetellä noin pahasti. Ja oma vastaisku peli heikkoa. Amu nyt ei ehken se tunnetuin ton pelin valmentaja, mutta nykyliigassa pitää osata. Tepsi käänti hienosti peliä kun paikka oli.
 
Viestejä
1,458
Olihan peli. No niinku sanonut, ervin peleissä riittää jännitystä. Peli näpeissä ja sit alkaa helevetinmoinen sähläys. 49min oli hyvää, 11min järkyttäviä harhasyöttöjä ja virheitä. 3pojoa silti. Paikkoja toki oli pistää peli pakettiin, mutta ei maistunut.
 
Viestejä
1,458
Juna puskuttaa, tällä tahdilla ollaan sijalla 4. Top3 jengit näyttää olevan liian kovia, tosin nyt oilers pöllytti spv:n. Sinänsä sarjataulukko vähän "valehtelee" sen mukaan mitä jengejä on mikäkin jengi kohdannut. Liikaa sählätään vieläkin pallon kanssa, mutta näitä ei-kärkijengejä vastaan kerkee vielä paikkaamaan.

Kysymys: missä on Janne Hyvönen? Tätä jätkää huutaa rosteri
 
Viestejä
712
Mika Moilanen nyt palaa, aika fiksusti jos pystyi välttämään kesätreenit jotka kai olleet aika rankat joukkueella ja heti ykkösketjuun. Pitää jossain vaiheessa vaikka koostetta pelistä katsoa, paikanpäälle en mene kun flunssaa viime päivät ollut.
 
Viestejä
1,458
Näytti Moilanen olevan iskussa, on se jotain treenaillut väkisin. Ykkösketju oli kyllä tänään vahvassa iskussa! Ekaa kertaa tällä kaudella selkeä voitto, eikä peli hajonnut johtoasemassa. Tästä on hyvä jatkaa tuplapeleihin inkkareita kaatamaan.
 
Viestejä
712
Perttu Puska näyttäisi vain 5 tehopistettä alkukaudella tehnyt ja viime kaudella divarin seurakaverikin Aleksi Ahokas jo 14 tehopistettä Welhoissa.
 
Viestejä
1,458
Puska ollut itselleni pettymys, toki työteliäs kaveri että ei pelaaminen pelkkiä pisteitä. Mutta silti ykkös/kakkosketjun laiturilla pitää tehojen olla jatkossa kovemmat.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös