Pääkallo.fi

Etelän 2A-divari, nousijajoukkueiden taistelu

Viestejä
498
Mitähän SBS Kingseille kuuluu ensi kautta silmällä pitäen? Nettisaitilla ei mitään päivityksiä maaliskuun jälkeen. Pysyykö runko kasassa? Moniko lopettaa uransa? Uusia tulijoita? Oilersista tuskin on liiemmin vahvistuksia luvassa, tosin Onni Piiparinen saattaisi olla yksi potentiaalinen tulija, mikäli pelaaminen 2-divarissa kiinnostaa. Nimeä kun ei löydy Oilersin sopimuspelaajien joukosta.

Yksi olennainen kysymys on myös se että jatkuuko yhteystyökuvio Oilersin kanssa? Ja mitä sillä oikeastaan yritetään saada aikaiseksi? Päättyneellä kaudella sillä ei ollut nähdäkseni mitään arvoa, koska pelaajaliikennettä ei ollut ollenkaan. Esim. Kristian Lamminen lähti Oilersista peliajan perässä Rangersiin. Oilers A-junnujen -98 syntyneet purkautuvat muihin pk- seudun jengeihin. Liigan ja 2-divarin ero on liian iso, jotta tuosta kuviosta saadaan mitään järkevää aikaiseksi. Eli Kings pitäisi saada ensin nostettua divariin, mutta ei sekään kuvio välttämättä ole ongelmaton, kuten ErVin tapauksessa on nähty.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös