Pääkallo.fi

Etelän 2A-divari, nousijajoukkueiden taistelu

Viestejä
17
Toivottavasti HaKilla on aikomus lähteä tavoittelemaan nousua tosissaan. Ainoa seura porukasta, jolla asiat on hoidettu seuratasolla kunnolla. Nytkin organisaatio, maalikoosteet, haastattelut yms ihan huippua. Muiden tekeminen on enemmänkin puuhastelua.
 
Viestejä
146
Toivottavasti HaKilla on aikomus lähteä tavoittelemaan nousua tosissaan. Ainoa seura porukasta, jolla asiat on hoidettu seuratasolla kunnolla. Nytkin organisaatio, maalikoosteet, haastattelut yms ihan huippua. Muiden tekeminen on enemmänkin puuhastelua.
Kukas siel sitten sitä divaria pelaisi?
Muuten olen samaa mieltä HaKin brändäyksestä, hyvät videot ja haastattelut.
 
Viestejä
17
Haki ja Kings ratkaisevat sijat 1-2 keskenään. Muista karsintapaikoista käydään vielä kova kamppailu. SB Vantaa on kolmantena, mutta Hawks ja Blackbirds hengittävät niskaan 4 pisteen päässä. Neljännelle sijalle yrittää vielä PSS ja myös HIFK, joka on piristynyt syksystä. HIFK antoi ehkä liikaa tasoitusta alkukaudella, joten seuraava peli Blackbirdisiä vastaan on ns "6 pisteen peli"
 
Viestejä
160
Ihan vaan ajatuksena; kun Kingsin nippu on täynnä ex-liiga ym pelaajia jotka kolunneet bussilla Suomea ympäri niin onko kiinnostusta lähteä divarissa taas bussimatkailua harrastamaan?
 
Viestejä
498
Ihan vaan veikkauksena: Kaikkein kokenein kaarti tuskin tuohon bussirumbaan haluaa lähteä, mutta niiden tilalle olisi varmasti halukkaita tulijoita Oilersin tämän kauden A-junnujen joukkueesta.

Eli uskoisin että ainakin Oilersilla on intressi saada tuo joukkue nostettua divariin. Olisi tärkeää saada tarjottua kovia pelejä + etenkin peliaikaa myös niille jotka ovat jatkossa yli-ikäisiä edustamaan PASM sarjassa tai eivät vaan muuten mahdu liigajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Yhtenä esimerkkinä Lamminen joka siirtyi äskettäin liigajoukkueesta Rangersiin. Mikäli nämä kaverit saataisiin pidettyä Oilersin organisaation piirissä, niin olisihan se kaikkien kannalta etu.
 
Viestejä
498
Aivan- eikö Kingsillä ja Oilersilla ole farmisopimus?
En ihan tarkkaan tiedä minkälainen järjestely, mutta mm. Kaartisen tulon yhteydessä puhuttiin "yhteistyösopimuksesta". Oli miten oli, Oilersin pelaajakehitykselle olisi erittäin hyödyllistä saada toimiva farmikuvio divaritasolle. 2-divarin hyödyllisyydestä en ole niin varma. Tai no, senhän voi peilata suoraan vaikkapa Severi Korhoseen. Nuori kaveri, joka viime vuonna oli Oilersissa isolla peliajalla. Täksi kaudeksi Kingsiin, kun Oilersiin tuli useampi vielä lahjakkaampi hyökkääjä sisään. Onko 2-divari kehittänyt Sevestä paremman pelaajan? Mitkä mahdollisuudet siirtyä takaisin liigaan? Pisteitä kertynyt 28 ja matseja pelattuna kymmenen. Kuulostaa liian heiveröiseltä sarjalta nuoren pelaajan kehittymisen kannalta mun korvaan ja pelejäkin pitäisi olla enemmän vyöllä. No, en tiedä Korhosen henk. koht. motiiveja. Voihan se olla että huipun tavoittelu ei ole se juttu ja eihän siinä mitään.
 
Viestejä
1,360
On nämä etelän kakkosen jengit sinänsä mielenkiintoisia nousun suhteen. Kingsissä näyttää sukupolvi vaihtuvan täysin ja ei tulekaan sitä perinteistä tippumista 5divariin, kun vanhat lopettaa :). Haki taasen ollut täysin liigaukkojen varassa, joita vaikea nähdä enää lähtevän divari rumbaan.
 
Viestejä
46
Mutta noustaanko keväällä -20 divariin ylipäätään?
Eikös siihen kakkosen ja divarin väliin tule se Suomi-sarja kaudelle -20-21?
Voisiko Pääkallo selvittää tätä hieman, ettei käy kuten naisten NLA, NLB jne kanssa, että tulee maaliskuussa lähes kaikille, jopa joukkueille, yllätyksenä mistä sarjapaikasta tässä oikein pelataan...
 
Viestejä
13
Tietääkseni edelleen karsintojen parhaat nousevat Divariin. Kakkosen lohkojen kärkijoukkueet nousevat varmasti uuteen sarjaan (en tiedä montako). Ristiinkarsintojakin saattaa olla luvassa.
 
Viestejä
17
HIFK on luopunut 2. div sarjapaikasta ja pelaajat siirtymässä mm. nousijajoukkue Jokereihin. Sääli homma HIFK:lle ja sarjalle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös