Pääkallo.fi

F-liigan draft 17.5. 2023

Viestejä
121
Niklas Norden ei syttynyt draftiin:


Pieni käännösvirhe tapahtunut. Tässä oikea(mpi) käännös:

”Draftata nyt pelaajia joilla ei ole mitään käsitystä mitä se tarkoittaa. Tai. Draftata joku jolla on jo sopimus seuran kanssa.”

Toisin sanoen, viimeinen lause viittaa siihen että joku joukkue on draftannut pelaajan jonka kanssa heillä on jo sopimus (tai ainakin näin Norden luulee).
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
684
Lähinnä lisäsin konkreettisen esimerkin tähän.

Kerroit, että "Eihän yhdenkään seuran kannattaisi tehdä juniorityötä, jos tietävät jo valmiiksi huippujuniorien menevän toiseen seuraan, tai ainakin riskin siihen olevan korkea.", josta en oikein ymmärrä, että miten se draft tähän mitenkään vaikuttaa.

Otat esille, että Karjalainen on huono esimerkki. No sovitaan niin. Mennään vaikka Justus Kainulaisella sitten. Eli LASBin siis kannatti kasvattaa Kainulaisesta hyvä pelaaja, jollaisena siirtyi Oilersiin. Kenellekään ei varmasti koskaan ollut oikeasti epäselvää, että siirtyykö Kainulainen jonnekin. Se, että kohde oli Oilers eikä Classic, on täysin yhdentekevää.

Mutta jos Kainulainen olisi varattu Oilersiin, niin LASBin ei olisi kannattanut kasvattaa Kainulaisesta huippupelaajaa, vai miten tämä "Eihän yhdenkään seuran kannattaisi tehdä juniorityötä, jos tietävät jo valmiiksi huippujuniorien menevän toiseen seuraan, tai ainakin riskin siihen olevan korkea." toimii?

Niin pelasihan Kainulainen LASBissa pari kautta liigaa. Ei kai liigassa saisi sitten pelata alle draft ikäisiä suomalaisia pelaajia, koska he eivät kuulu minkään seuran edustusjoukkueeseen, kun ei heihin ole oikeutta? Toki LASB olisi voinut solmia sopimuksen ja näin varata Kainulaisen itselleen. Ja tällä kikkailulla draft olisi turha, koska seurat käyttäisivät varauksensa näihin jo tehtyihin sopimuksiin.

Kyllähän jokainen nyt lähtökohtaisesti toivoo, että sieltä junioreista saataisiin nimenomaan sinne omaan edustukseen pelaajia. Ja yleensä nämä nuoret ensin edustavatkin oman seuran edustusta ja jatkavat sitten matkaa. Eli heistä kuitenkin on iloa, edes lyhyesti, kasvattaneelle seuralle.
 
Viestejä
859
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös