Pääkallo.fi

F-liigan draft 17.5.2023

Viestejä
157
Täytyy sanoa että luovaa porukkaa liikkuu tällä sivustolla. Lisätään asiaan että Ervi siirtyy pelaamaan kotiottelunsa vanhaan Hartwall-halliin.
 
Viestejä
123
Mikä tämä ikinä onkaan, niin pitkä on matka salibandyllä siihen, että se oikeasti olisi tosissaan otettava laji. Jääkiekon MM-kisoissa kun alkusarjan tärkeimmän pelin TV-lähetys katkaistaisiin uutisten vuoksi neljä minuuttia ennen loppua niin YLE:n rakennuksen ulkopuolella oltaisiin palavien soihtujen kanssa. Hienoa kuitenkin jos F-Liiga yrittää jotain uutta, olkoon sitten mitä tahansa, niin pääasia että yritetään

EDIT: Kuten jo menossa olevat MM-kisat ovat osoittaneet, niin jotain Suomi-salibandyssä on tehtävä. Takaa tullaan ja kovaa. Classicilla on pärjätty hyvin viime vuodet mutta enää se ei riitä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
8,088
Jokos liigalla on virallinen maskotti? Ehkä sellainen tulee nyt?
 
Viestejä
8,088
On joku haukka ollut F-liigan maskottina peleissä, mutta maskotin nimeä ei ole ja on järjestetty ainakin IG:ssä nimikilpailu...ehkä se paljastetaan 🙂
Toivottavasti se nimi on nyt sitten Falkkoni, koska siinä pysytään sillä linjalla, että samaan sanaan on pakko tunkea sekä suomea että englantia (jos Fliiga ei sitten ole lyhenne esim. Forssaliigasta).
 
Viestejä
13
Viestejä
457
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös