Pääkallo.fi

Happee 2019-2020 - Hirvirytkettä Jyväskylästä!

#81
Jos asia on kunnossa niin eikö tuota sitten voisi medialle kommentoida jos kysytään. Kaikista varmin tapa saada huhut leviämään on tuo, että toimittajalle sanotaan "en kommentoi".
 
Viestejä
19
#84
Verottaja ei ikinä toimi niin, että yksi vähän myöhässä oleva lasku johtaisi konkurssihakemukseen käräjäoikeudessa. Siinä pitää olla pitkäaikainen maksamattomuus takana ja sen seitsemän muistutusta ja uhkausta on pitänyt jättää noteeraamatta.
 
#86
No jos hakemus kerta jo vedetty pois niin homma sitten varmasti kunnossa. Onkohan tähän varmaa faktaa missään vai oliko vain tuossa Pölkin lausunnossa?
Miten näihin mitään varmaa faktaa voi ulkopuolinen saada?
 
#89
#91
Kyse on lainsäädännöstä joka menee jotakuinkin näin:
Mikäli maksusuunnitelmasta poiketaan esim. maksamalla lasku myöhässä, velkoja esittää konkurssiuhkaisen "maksumuistutuksen", jonka voi sovitellusti maksaa seitsemän päivän kuluessa. Mikäli laskua ei ole seitsemän päivän kuluessa maksettu -> yhdistys asetetaan konkurssiin ja vielä tämänkin jälkeen on kahdeksan päivää aikaa maksaa viulut pois, jotta konkurssi peruuntuu.

Nyt oltiin siis "toiseksi korkeimmalla asteella" ennen konkurssia. Todella amatöörimäinen moka ja ilmeisesti seuran pj sitä tuossa anteeksi pyyteleekin. Kannattaa kyllä panostaa taloudenhoidon ammattilaisiin jossei peruskoulumatikalla kykene. Turha syyttää systeemiä jos on elänyt yli varojen aiemmin.

Miksei Happee tästä ole itse mitään tiedottanut? Vieläkään. Yleensä hyvällä tiedottamisella ulos päin paikkaa edes jotain. Hijaa oleminen ei johda mihinkään, kysykää vaikka TPS jääkiekolta miten meni Jonne Virtas-case.
 
#93
Nokia ja Steelers pelin katsoneena ei kyllä suuria hurraa huutoja rytke aiheuta.

Uusia ukkoja kovasti joka tietysti hieno juttu. Eiköhän se tästä kevääseen mennessä!

Mitäs muut mieltä alkukauden otteista?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.