Pääkallo.fi

Happee 2020-2021 - Hirvirytkettä Jyväskylästä!

Pipsapossu

Minkkinen O2:sta Happeeseen. Aika hyvä kaappaus, vaikka todennäköisesti ensi kausi menee vielä junnupuolella suurimmalti osin. Lupaava kaveri kyseessä.
 
Viestejä
712
Tässä muutaman pelin Tapparaa seurannut jääkiekossa ja huomannut että välillä yv2-kenttä aloittanut ykkösen sijasta heillä. Happeella kun oli kaksi hyvää yv-kenttää, mutta niissä peleissä mitä seurasin toinen ei saanut kunnolla yv-aikaa.
 
Viestejä
712
En poistaisi sitäkään vaihtoehtoa, että Mika Kohonen vielä pelaisi, jos löytää sponsorin vaikka taustalle? Minulle hän oli kauden alla vähän uusi pelaaja ja en ollut seurannut. Ehkä kauden viisaampana ei huono peluri olisi, tietenkin tasaisemmalla peluutuksella hänestä olisi ehkä keväällä saanut enemmän irti. Tietysti Mikko Kohosen tilanne olisi myös Happeen ehkä syytä tarkistaa olisiko saatavilla.
 
Viestejä
559
Tietysti Mikko Kohosen tilanne olisi myös Happeen ehkä syytä tarkistaa olisiko saatavilla.
Tuskin Happee Mikkoa näin huonon kauden jälkeen enää haluaisi tai jos haluaa, ei sitä ole saamassa. Kohonen on kuitenkin yksi SPV:n omistajista ja on ilmoittanut, että uran loppuun asti mennään täällä.
 
Viestejä
712
Tätäkin arvostan jos jossain viihtyy ei lähde muualle, vaikka kyselyitä tulisi ja tietysti seura myös silloin hoitanut hyvin suhteet pelaajaan, jotta näin käy.
 
Viestejä
29
Jatketaan tästä eteenpäin koskien kauden 2019-2020 Happeeta - samassa viestiketjussa.
 
Viestejä
20
Nyt kaksi Happeen harjoituspeliä nähneenä voi sanoa, että hyvää peliä on Happee tarjonnut tässä vaiheessa kesää, osin kokeilupitoisella joukkueella. Rautiaiset, Viitala ja Lankinen ovat hyviä hankintoja. Kunhan ykkösmiehistö lyödään kehiin (Pe. Kotilainen, Jokinen ja Heikkinen eivät pelanneet), voisi nytkin nähdyillä ketjukokeiluilla jatkaa eteenpäin seuraavanlaisesti:

Pe. Kotilainen Jokinen Heikkinen
Ukkonen Lahti

T. Rautiainen Pl. Kotilainen Manninen
Lankinen Suhanto

Kotovaara Siekkinen J. Rautiainen
Kouvonen Viitala

(Toisaalta Rautiaiset pelasivat hyvin yhdessä OLSia vastaan)
 
Viestejä
4,079
Viestejä
29
Ei ole menossa konkurssiin, kyseessä ollut asia on jo kunnossa ja uutisointi tehty hätiköiden.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös