Pääkallo.fi

Happee 2020-2021 - Hirvirytkettä Jyväskylästä!

Viestejä
106
Jos asia on kunnossa niin eikö tuota sitten voisi medialle kommentoida jos kysytään. Kaikista varmin tapa saada huhut leviämään on tuo, että toimittajalle sanotaan "en kommentoi".
 
Viestejä
29
Verottaja ei ikinä toimi niin, että yksi vähän myöhässä oleva lasku johtaisi konkurssihakemukseen käräjäoikeudessa. Siinä pitää olla pitkäaikainen maksamattomuus takana ja sen seitsemän muistutusta ja uhkausta on pitänyt jättää noteeraamatta.
 
Viestejä
106
No jos hakemus kerta jo vedetty pois niin homma sitten varmasti kunnossa. Onkohan tähän varmaa faktaa missään vai oliko vain tuossa Pölkin lausunnossa?
 
Viestejä
26
No jos hakemus kerta jo vedetty pois niin homma sitten varmasti kunnossa. Onkohan tähän varmaa faktaa missään vai oliko vain tuossa Pölkin lausunnossa?
Miten näihin mitään varmaa faktaa voi ulkopuolinen saada?
 
Viestejä
44
Kyse on lainsäädännöstä joka menee jotakuinkin näin:
Mikäli maksusuunnitelmasta poiketaan esim. maksamalla lasku myöhässä, velkoja esittää konkurssiuhkaisen "maksumuistutuksen", jonka voi sovitellusti maksaa seitsemän päivän kuluessa. Mikäli laskua ei ole seitsemän päivän kuluessa maksettu -> yhdistys asetetaan konkurssiin ja vielä tämänkin jälkeen on kahdeksan päivää aikaa maksaa viulut pois, jotta konkurssi peruuntuu.

Nyt oltiin siis "toiseksi korkeimmalla asteella" ennen konkurssia. Todella amatöörimäinen moka ja ilmeisesti seuran pj sitä tuossa anteeksi pyyteleekin. Kannattaa kyllä panostaa taloudenhoidon ammattilaisiin jossei peruskoulumatikalla kykene. Turha syyttää systeemiä jos on elänyt yli varojen aiemmin.

Miksei Happee tästä ole itse mitään tiedottanut? Vieläkään. Yleensä hyvällä tiedottamisella ulos päin paikkaa edes jotain. Hijaa oleminen ei johda mihinkään, kysykää vaikka TPS jääkiekolta miten meni Jonne Virtas-case.
 
Viestejä
39
Nokia ja Steelers pelin katsoneena ei kyllä suuria hurraa huutoja rytke aiheuta.

Uusia ukkoja kovasti joka tietysti hieno juttu. Eiköhän se tästä kevääseen mennessä!

Mitäs muut mieltä alkukauden otteista?
 
Viestejä
39
Classic pelissä kolhun saanut Peter Kotilainen arviolta pari kuukautta sivussa.

Nyt pitää Mannisen, Jokisen ja kumppaneiden nostaa tasoa. Muuten koti edun voi unohtaa ennen joulua.
 
Viestejä
3,548
Happeellakin siinä mielessä aika vaikea alku, että kolmeen peliin top-8 joukkueita vastaan kasassa tasan nolla pistettä (näistä kaksi kotipelejä). Kaksi seuraavaa Oilers kotona ja TPS vieraissa ja jos nämä (eli lokakuun loppu) mennään nollalla pisteellä, niin uskallan naulata Happeen sijoille 5-8. Ilman Kotilaista varmasti vielä kovemman työn takana hakea noista pisteitä.
 
Viestejä
1,458
Mä väitin vaikeuksia jo ennen kautta, mutta väärässä olin :). Peter jos poissa pitkää niin ei hyvää lupaa, tai sitten se on juuri sitä mitä jengi tarvitsee syttyäkseen. Manninen tekee tehoja, mutta omaan silmään se muutama kausi sitten.ollut monipuolisuus muuttunut "määhän lauon joka paikasta" touhuksi.
 
Viestejä
498
Kotilaisen ollessa kentällä omissa soi useammin kuin vastustajan eli onko sen poissaolo nyt NIIN iso menetys. Ylivoimapelistä toki.
 
Viestejä
935
Peterin ajoittaisesta puolustushaluttomuudesta huolimatta, kyllähän hän Happeen tärkein yksittäinen pelaaja on. Vaikka siellä on Mannista ja Kohosta, kyllä Happee pitkässä juoksussa voittaa tai kaatuu siihen, millaisessa pelivireessä Peter Kotilainen on.
 
Viestejä
17
Harmittaa tää loukki. Pelas vielä lopun kuudella viittä vastaan yhdellä jalalla. Pari kanttia siihen.

Jokohan Lehto antaisi vastuuta Rautiaisille? Olen kovasti ihmetellyt, missä Juha on, ja miksi Tuomas istuu penkillä. Mielestäni Aarela ja Salminen eivät ansaitse paikkaansa kokoonpanossa. Happeen rosteri on kuin onkin todella kapea. Oma juniorituotanto ei ole tuottanut oikein mehukkaita hedelmiä ihan viimeisen parin vuoden aikana.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös