Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

Viestejä
712
Vielä ei tiedetä miten käy kertooko ylijohtava kotikisojen yhteydessä miten kukaan valmentaja ei ole jättänyt Mikaa kuitenkaan valitsematta ja miten se kertoo pelaajan hyvyydestä. Tietenkin maajoukkuevalmentaja vaikka heidän käytössä olevasta datasta joka tukenut Mikan valintaa. Ehkä vaikeampi voi kuitenkin olla ensin löytää sinne asti seurajoukkue, mutta jos se löytyy onko jopa tuo valinta helpompi? Miten käy vaikka Iiro Lankiselle jos täyttää Mikan saappaat Happeessa saako tuonne valinnan myös kotikisoihin? Nämä aina mutkikkaita Mikko Kohosesta joku täällä puhui että aikanaan riittävät näytöt antanut ja ne riittää. Erik Härkösestä taas joku että enemmän divarimainen pelityyli. Kyllä jossain lajissa asiantuntija piti jalkanopeuden puutetta syynä, kun ihan lajilegenda tippui kisoista. Joku toinen valmentaja asiantuntijana ei olisi tiputtanut.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
98
Kyllä Mihu ihan vahvistus Happeen pakistoon oli ja on ensi kaudellakin jos ja kun jatkaa. Iso rooli kakkoskentän pelinavauksessa ja ylivoimassa. Pari isoa virhettä ei muuta sitä, että Kohonen oli yksi tärkeä tekijä siinä että Happee pelasi noinkin hyvin. Ensi kaudelle tulee lisää pallollista taitoa puolustukseen Lankisen muodossa, mutta kyllä siellä edelleen on Mihullekin tilaa. MM-kisojen vaatimalla tasolla ei toki ole ollut enää moneen vuoteen, mutta eipä muillakaan Happeen puolustajilla taida vielä riittää taso sinne asti.
 
Viestejä
712
Olisi kyllä kiva minunkin päästä vaikka yleisurheilukentälle Mikaa testaamaan miten pärjäisin vaikka nopeudessa ja siinäkin esim. lähtönopeudessa, sekä kunnossa. Se varmaan kuitenkin kesätreeni alusta. Kuntosalilla Mika varmaan olisi paha vastus, kun pitkään ammatikseen lajia treenannut. Eräässä urheilukirjassa oli näitäkin eli valmentaja oli analysoinut pelaajien nopeuksia ym. Jos Mika vasta kesän lopussa tulee ei tuoretta tietoa ehkä kaikesta ole valmentajalle.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
712
Minäkin mieluummin näen hyviä pelaajia ja vaikka olisin junnu silti yrittäisin omilla kyvyillä mahtua mukaan hyvillekin pelipaikoille. Siinä mielessä Arton tyyli oli vieras minulle, että jotkut ei saisi tulla jotta muut pääsisi. Treenistä kun puhuin vaikka kuntosalista niin olen peliuralla taidolla päihittänyt kentällä kookkaita ja tuolla osa alueella hyviä. Eli eri ominaisuuksilla voi korvata toisen.
 
Viestejä
712
Tietysti konkarit joilla ei ehkä enää annettavaa olisi minullekin sellainen fiilis mitä Artolla tuli näistä. Ne vievät helposti jonkun pelipaikan jolla voisi olla enemmän annettavaa. Minun aikana konkarit ei välttämättä saaneet peli-aikaa nyt sekin ehkä muuttunut?
 
Viestejä
96
Vielä kun siinä on erikseen ilmoitettu, että milloin listaa on päivitetty, niin...
(Muokattu 7.5.2019 kello 11.00 - lisätty Kainulainen ja Veikkola)
(Muokattu 7.5.2019 kello 12.30 - poistettu Niko Laitin nimi listalta - tiedote myöhemmin)


Palstatila täällä on taattu kun mennään nimi ja rivi kerrallaan :)
Totta. Kyseinen rivi muokkauksesta ei ollut vielä tullut kun kirjoitin äskeisen kommenttini.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös