Pääkallo.fi

KalloCast

Viestejä
60
Laitan saman tähän kuin tuonne toiseen paikkaan: Salibandyliiton mukaan HaKilla on 338 jäsentä ja Hawksilla 256. Millä matematiikalla tuosta tulee tuhat? Ja toinen asia, jos kaikki kolme joukkuetta (KrP, Oilers, Ervi) voittavat loput pelinsä varsinaisella peliajalla niin ErVi on kakkonen KrP kolmonen ja OIlers nelonen.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2,122
Tällä viikolla (ja miksei muillakin viikoilla) toivoisimme kysymyksiä KalloCastin jaksoon. Nauhoitamme jakson akselilla to-pe, joten siihen mennessä voi laitella kysymyksiä tulemaan tänne, inbokseihin tai vaikkapa sosiaaliseen mediaan.
 
Viestejä
154
Kuinka paljon yleensä tulee palautetta per jakso ja minkä tyylistä?

Voisiko tämän naapuristudion bongorumpujen soittajan pyytää tekemään castille tunnusmusiikki? Tulisi win-win tilanne studion kanssa.
 

art

Viestejä
1
Tällä viikolla (ja miksei muillakin viikoilla) toivoisimme kysymyksiä KalloCastin jaksoon.
Palaute: Kallocast on erittäin toimiva paketti, jossa asia ja viihde ovat sopivassa balanssissa - kiitos pojat, hyvää työtä!

Kysymys: Onko kukaan nainen koskaan kuiskutellut Lötjösen korvaan baarissa yön viimeisinä tunteina "Sä oot siinä podcastissa" tai "Ooksä sä se Vaihtopenkillä istutaan -mies"?
 
Viestejä
206
-Mikä olisi tärkein yksittäinen uudistus, mikä salibandylle olisi lajina tarpeen tehdä? Eli jos olisi mahdollista tehdä heti yksi, mutta vain yksi, uudistus.

-Mikä olisi tärkeinen yksittäinen asia, minkä liigat voisivat tehdä (heti) yleisömäärien kasvattamiseksi? Tässäkin yksi, mutta vain yksi asia.

-Tietääkö Ylijohtava, tuo Porin lahja maailmalle, että Oulusta on Lappiin matkaa toista tuntia ja eteläinen Lappi kuului aikanaan Pohjanmaan maakuntaan?

-Tuleeko Kallocastille/Pääkallolle kutsu Linnan juhliin, ja jos tulee, niin tänä vai ensi vuonna?

Edit: Palautetta myös sen verran, että kiitos teille podcastin ja koko Pääkallon pyörittämisestä. Tämä on viihdyttävää ja lajikulttuuria nostavaa toimintaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös