Pääkallo.fi

KalloCast

Viestejä
712
Kyllä kun tiukat vaatimukset ja pelipaikat ym. millainen pitää olla ja vertaa videopätkiä lajin alkuajoista. Siellä aivankuin olisi puolapuita ja aika pieni kenttä. Siinä mielessä epäreilua jos nyt sen ajan henkilöt päättää ettei se käy enää ja kaikki vaatimukset kovenee.
 
Viestejä
41
Iloinen yllätys oli löytää KalloCast nyt myös kolmannen osapuolen Podcast-aplikaatioista. Kuunteluun menee ja hienoa, että löytyy ihmisiä tuottamaan salibandy-aiheista podcastia. Kiitos teille! LASB:n setit viime kaudella oli myös briljanttia kamaa.
 
Viestejä
203
Olsipa salibandy kuten Espoo, kasvavin kaupunki ja erityisesti säbässä kasvu on ollut viime vuosina todennäköisesti pelaajamäärissä suurinta eli kateellisten puhetta.

Lötjönen ei ole pystynyt kai jostain henkilökohtaisesta syystä sanomaan mitään postiivista Oilerssista, ikinä.
Mutten hyvä että tehdään näitä podcasteja. Metsään mentiin kun arvioitiin miksi säbä ei ole suosittua, kaikessa vaan ei voi olla asiantuntija vaikka kuinka haluaisi.
 

Mahoney

Hyvää asiaa. Se jatkossa, että sivistys yms "yliopistokielen" sanat minimiin. Jos olettaa että kuuntelijoina junnuja, niin nämä sanat voi helposti mennä ohi. Mielestäni selkeämpää sanoa määrällinen ja laadullinen, kuin kvantitatiivinen ja kvalitatiivinen.
 
Viestejä
712
Vielä en kuunnellut, mutta miksi muut mahtuivat, kun hävisivät Ruotsille 5-1?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
712
Kirjoista kun oli puhe ehkä Nykky voisi tuntematonta sotilasta lukea ja vaikka Antero Rokan hahmoa ja miettiä olisiko Hankkiosta voinut salibandyn MM-kisoihin saada jotain samanlaista osaamista.
 
Viestejä
177
Olipahan mainio podcasti näin kisojen alla. Nykyn ideologiaa oli kiva kuulla ja iha valintaprosessiakin avattiin. Pelaajien sisään ajamista ja muita näkökulmia. Pitää kyllä jatkossa hypätä vakiokuuntelijaksi. Häpeäksi myönnän, että aiemmat podcastit ovat jääneet väliin.
 
Viestejä
712
Minusta taas tässä näkyi se että ylijohtava pelannut maalivahtina. Kenttäpelaaja ehkä enemmän huomaa hyödyt mitä itse peliin vaikuttaa tietty pelaaja valinta ja miten se näkyy kentällä. Nyt ylijohtava ei mielestäni pystynyt avaamaan kysymyksillä kuulijoille näitä vaan totesi vain Nykyn kannan olevan oikea. Tietenkin esim. jääkiekossa oli juttua, että Suomi voisi voittaa tulevan World Cupin, vaikka kaikki parhaat olisi siellä, koska Suomella lahjakas ikäluokka parhaassa iässä silloin. Nyt jos jo kotikisojakin ajatellaan olisi ylijohtava voinut miettiä vaikka Mika Kohosen valinnoissa jo tätä ja kun he miettivät häntä kotikisoihinkin, olisiko voinut jo nyt nuorentaa ja ajaa sisään pelaajia vaikka kotikisoihinkin näiden sijaan.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,715
KalloCastissa pohditaan tällä viikolla muun muassa seuraavia asioita:

Toiko SPV viihteen takaisin liigakentille? Yltääkö Oilers vielä pitkälle tällä kaudella? Onko Teemu Variksella meneillään "toisen kauden kirous"? Mitä Indiansille tapahtui ennen taukoa? Mitkä joukkueet paransivat eniten heikon alun jälkeen? Onko Happee oikeasti ailahteleva joukkue? Muun muassa näihin kysymyksiin pyrimme vastaamaan tämän viikon podcastissa.

KalloCast: Liigakatsaus – ”En muista aiemmilta kausilta, että jonkun joukkueen pelitapa olisi herättänyt näin paljon keskustelua”
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
12
Kallocastille nippelitietona se, että Puolan Mateusz Antoniakin kisamatkan esti Latviaa (6 Nations Cupin peli) vastaan tullut polvivamma.
 
Viestejä
12
Tattis! Oli hyvä informaatio.

Lisäyksenä vielä, että Puolan seurattavien pelaajien joukkoon kannattaa ehdottomasti lisätä numerolla #11 pelaava Michal Sienko. Vuonna -96 syntynyt nuori, taitava ja fyysisesti erittäin valmis puolustaja, jolle varmasti riittäis ottajia top-4 maiden liigoista.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,715
KalloCastilla nyt yli 10 000 kuuntelukertaa. Tämän Toni Lötjösen taideteoksen myötä haluamme kiittää kaikkia kuuntelijoita:

Kymppikerho.jpg
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös