Pääkallo.fi

KalloCast

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,780
KalloCastin uusi jakso käsittelee tietysti miesten puolivälieriä ja eritoten tulevia välieriä.

Brandytyöryhmässä laitetaan kuitenkin täysin uusi vaihe ja kehitetään viimein suomalaisen liigasalibandyn täydellinen lopputuote.


 
Viestejä
6,726
En usein ole itse antanut erikseen positiivisia palautteita, vaikka oikein mielelläni käytännössä joka jakson olenkin kuunnellut. Nyt on kuitenkin tehostevastaavalle annettava valtava (y) siitä, miten hienosti tuohon kohtaan 17 minuuttia ja vähän siitä eteenpäin on tuohon Kotilaisen poissaoloa käsittelevään kohtaan laitettu hälytysajoneuvoefekti taustalle. Omaperäistä, ja kekseliästä!
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,780
Viestejä
6,726
Tiedän, ettei Lötjöstä varsinaisesti voi syyttää ja toivottavasti olen asiassa täysin väärässä, mutta oikein pahaa tekee kuunnella tuota jinxausta Kivilehdosta. Siis ihan asiaa puhuu, mutta "ei pelaa enää kovin montaa peliä" (joka tietysti pitää joka tapauksessa paikkansa) ja ennenkuin jakso tulee edes ulos, niin kaverin kunto on sitä luokkaa, että ehkä ura on jo paketissa.

Painotetaan vielä, että
1) En tiedä Kivilehdon kuntoa. Toivottavasti on ok.
2) En syytä Lötjöstä tästä. Ihan asiaa puhui.
 
Viestejä
6,726
Tiiainen sanoi loistavasti siitä, että on kaksi vaihtoehtoa
1) Kerrot mitä on huudeltu
2) Pidät turpasi kiinni
Tämmöinen "toi sano jotain, mutta en sano mitä, arvailkaa itse ja sanokaa hyihyi sille" on se kaikkein huonoin vaihtoehto.
 
Viestejä
6,726
Tuohon maskottinimeen, niin oma ehdotukseni on Falkkoni. Liigan nimessä varta vasten on haluttu korostaa finglishiä (sille on syynsä, että nimi ei ole F-League), niin silloin olisi hyvä, että myös maskotin nimi noudattaisi tätä valittua strategiaa.
 
Viestejä
6,726

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,780
Vaikea sanoa. Tässä nyt oli siis toistaiseksi viimeinen jakso, joka saattoi olla koko KalloCastin päätösjakso. Sen enempää en osaa sanoa tällä hetkellä.
 
Viestejä
6,726
Olisi se harmi, jos enempää ei tulisi. En väitä kuunnelleeni kaikkia jaksoja, mutta varmasti reilusti yli 80.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös