Pääkallo.fi

Miesten 2-Divisioona Kaakkois Suomi

Viestejä
11
Klubi-Hatsina päättyy suorastaan ylivoimaisen näytöksen jälkeen 6-1. Panda maalilla hoitaa tarvittavan.

Sudet hakee Mikkelistä murskaavan 15-3 voiton.
 
Viestejä
8
Puolivälin krouvi alkaa lähestymään. Tiivistetään alkukausi peilaten ennakoihin mitä sarjasta tuli ulos:

1. Voima - Pelannut tasollaan. Sijoitus top 2:ssa oli aika varma, ei ole pettänyt.

2. Troopers - Pelannut selvästi yli odotusten. Varmasti kukaan muu kun oma joukkue ei odottanut (odottivatko edes he?) näin hyvin sujunutta kautta. Ilmeisesti Imatran toisen joukkueen pelaajat eivät pidä joukkuetta juuri minään.

3. Ponovo - Pelannut tasollaan. Sijoitus top 2:ssa oli aika varma, ei ole pettänyt.

4. Sudet SB - Pelannut hieman yli oman tasonsa. Varmasti top 2 joukkue Troopersin kanssa sarjan vihatuimman joukkueen tittelistä taisteltaessa. Ilmeisesti Kouvolan peliolosuhteet eivät herätä kunnioitusta muissa joukkueissa.

5. Pelicans SB - Pelannut hieman alle tasonsa. Lahdessa pelaaminen on heitellyt laidasta laitaan. Pakka tuntuu olevan sekaisin. Pitäisi olla heittämällä playoffeissa mukana vaikka joukkue on paljon muuttunutkin. Huomenna tärkeä ottelu Ponovoa vastaan.

6. Hatsina - Pelannut odotusten mukaisesti. Taistelee playoff paikasta, mutta tämän päivän Klubi tappio oli taistelun kannalta katastrofi. Heiltä riistettiin aikaisempi 2p voitto Susista ja he pelaavat nyt 2 kertaa Susia vastaan peräjälkeen. Näistä peleistä on voitot otettava tai juna karkaa.

7. SB Heinola - Pelannut selvästi alle tasonsa. Heinolasta pidettiin aikamoista meteliä ennen ensimmäistäkään peliä. Puheet ja teot eivät ole vastanneet toisiaan. Pelaajamateriaalista ei ole saatu parasta irti. Varaa tappioihin ei enää ole.

8. Kosken Dynamo - Se kaikki oli vaan kuplaa... Pelannut tasollaan. Tuolla pelaajamateriaalilla taistelee aivan oikeista sijoituksista.

9. Klubi - Pelannut odotusten mukaisesti. Nousijajoukkueella on ollut juuri niin vaikeaa kun ennakkoissa ajateltiin. Materiaali ei vain riitä. Todella tärkeä voitto tänään Hatsinasta, mutta eiköhän tämä ilo ollut aika lyhytaikaista ja ensi viikolla palataan takaisin tappioiden tielle.

10. Löysätempo - Pelannut odotusten mukaisesti. Paljon suurinumeroisia tappioita ja ensimmäisen kierroksen jälkeen Mikkeliin on odotettavissa maaliskussa pakkasta noin 100 astetta.

--------------
Kevätkierrokselta on odotettavissa ainakin Trooperssin tippumista ulos top 4 sakista, se kuka nousisi sitten tilalle on kysymysmerkki. Muutenkin on todella vaikeaa lähteä arvioimaan tulevia pelejä. Sarja on saanut sosiaalisessa mediassa ainakin muutamilta henkilöiltä aika negatiivisia kommentteja. Pelin taso ei ole häikäissyt ja Ferrarin puulaakisähly taitaa olla oikea termi kuvaamaan sarjan joukkueita.

Pelaajia en sen suuremmin lähde kommentoimaan, mutta ei tänä vuonna sarjassa kyllä ketään sateentekijöitä pelaa.
 
Viestejä
517
Pelin taso ei ole häikäissyt ja Ferrarin puulaakisähly taitaa olla oikea termi kuvaamaan sarjan joukkueita.

Pelaajia en sen suuremmin lähde kommentoimaan, mutta ei tänä vuonna sarjassa kyllä ketään sateentekijöitä pelaa.
Hyvä yhteenveto ja voi kyllä täysin allekirjoittaa tuon että sarjan taso on kyllä pääosin ollut juuri tuo mainittu "puulaakisähly" - toki omat kokemukset lähinnä lahden seudulla pelatuista peleistä.

Varmasti sarjassa on hyviä yksilöitä mutta kokonaisuuden ollessa mitä se on niin eipä noista paremmista yksilöistäkään juuri iloa ole.
 
Viestejä
20
Lahteen tilattu redbullia joululahjaksi. Mahtaako pelikaani saada siipiä loppukaudeksi?

Paljon loukkaantumisia ja taso heitellyt myöskin paljon. Mielenkiinnolla odotellaan kevättä.
 
Viestejä
14
Eilen tuli katottua sudet-Heinola peliä ni mietin että kumman puolella se haikonen oikein pelas -2 ja vielä syöttöpiste Heinolan voittomaaliin kyllä oli poika ihan hukassa
 
Viestejä
8
Sarjan keskikasti on mennyt erittäin jännäksi. Monta joukkuetta muutaman pisteen sisällä ja pakka on ihan auki, lukuun ottamatta kärkikaksikkoa. Hatsina on kärsinyt muutaman pahan tappion ja alkaa näyttää siltä, että asiaa playoffeihin ei vielä tällä kaudella ole.

Pelicans aloitti eilen terävästi ja johti Trooperssia jo 2-7. Onnistuivat kuitenkin sähläämään pelin jatkoajalle. Otti sieltä vielä lisäpisteen nousten tasapisteisiin Susien kanssa. Sudet ottivat tärkeän voiton Hatsinasta, mutta sitten on tullut kaksi tappiota peräjälkeen, molemmat kotona. Helppoa ei tule tälläkään viikolla olemaan kun he kohtaavat Ponovon Lappeenrannassa.

Pelicans saanut muutaman viime vuotisen pelaajan mukaansa.

Troopers on nyt sijalla 4, yhden pelin muita vähemmän pelanneena, rästipeli Klubia vastaan. Mielenkiintoista seurattavaa pääsevätkö he haistelemaan playoff tunnelmaa.

Heinola liitää 4 pelin voittoputkessa ja alkaa näyttää siltä, että heidän peli alkaa loksahtelemaan paikoilleen. Heinola pelaa seuraavat kaksi peliä sekä Voimaa että Ponovoa vastaan. Alkukaudestahan ,cupissa, Heinola suorastaan kylvetti Voimaa kotikentällään, joten kai heillä on eväät kaataa heidät toistamiseen.

Veikataan sarjan top 4: Ponovo, Voima, Heinola, Pelicans. Näistä Ponovo ja Voima jatkoon ja finaalissa Voima vie kun viekin sarjan mestaruuden.
 
Viestejä
10
Siellä on Imatralla videon perusteella taas vedetty kotiinpäin vaikkei ollut edes Pekkinen pillissä. En nähnyt mitään syytä hylätä Heinolan tasoitusmaali.
On se kumma, ettei noihin itärajan tuomareiden puuhiin puututa.
 
Viestejä
45
Siellä on Imatralla videon perusteella taas vedetty kotiinpäin vaikkei ollut edes Pekkinen pillissä. En nähnyt mitään syytä hylätä Heinolan tasoitusmaali.
On se kumma, ettei noihin itärajan tuomareiden puuhiin puututa.
Sitten varmaan voit videolta myös todeta, että hylkäys oli oikea tuomio kosa oltiin maalivahdin alueella.
 
Viestejä
11
Harmittava tappio dynamolle.Oli selkeesti parempi ku Pelicans.Mut yks mies oli liikaa dynamolle.En usko,et Pelicans on playoffeissa.Alakerta sarjan heikoin. Hyökkäys keskikastia.Veikkaan,et jatkopeleille menee voima,Troopers,Heinola,ponovo.
 
Viestejä
45
Harmittava tappio dynamolle.Oli selkeesti parempi ku Pelicans.Mut yks mies oli liikaa dynamolle.En usko,et Pelicans on playoffeissa.Alakerta sarjan heikoin. Hyökkäys keskikastia.Veikkaan,et jatkopeleille menee voima,Troopers,Heinola,ponovo.
Osittais samaa mieltä, ehkä pelicans saattaa karsintoihin rypistellä jos troopersin kultamiehet jostain syystä alkaa valumaan alaspäin. Liiganousua ensi vuonna havitteleva heinola on ji varmasti kuitenkin pleijareissa koska ei voi loppukautta tuhrata enää.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös