Pääkallo.fi

Miesten 2-Divisioona Kaakkois Suomi

Puolivälin krouvi alkaa lähestymään. Tiivistetään alkukausi peilaten ennakoihin mitä sarjasta tuli ulos:

1. Voima - Pelannut tasollaan. Sijoitus top 2:ssa oli aika varma, ei ole pettänyt.

2. Troopers - Pelannut selvästi yli odotusten. Varmasti kukaan muu kun oma joukkue ei odottanut (odottivatko edes he?) näin hyvin sujunutta kautta. Ilmeisesti Imatran toisen joukkueen pelaajat eivät pidä joukkuetta juuri minään.

3. Ponovo - Pelannut tasollaan. Sijoitus top 2:ssa oli aika varma, ei ole pettänyt.

4. Sudet SB - Pelannut hieman yli oman tasonsa. Varmasti top 2 joukkue Troopersin kanssa sarjan vihatuimman joukkueen tittelistä taisteltaessa. Ilmeisesti Kouvolan peliolosuhteet eivät herätä kunnioitusta muissa joukkueissa.

5. Pelicans SB - Pelannut hieman alle tasonsa. Lahdessa pelaaminen on heitellyt laidasta laitaan. Pakka tuntuu olevan sekaisin. Pitäisi olla heittämällä playoffeissa mukana vaikka joukkue on paljon muuttunutkin. Huomenna tärkeä ottelu Ponovoa vastaan.

6. Hatsina - Pelannut odotusten mukaisesti. Taistelee playoff paikasta, mutta tämän päivän Klubi tappio oli taistelun kannalta katastrofi. Heiltä riistettiin aikaisempi 2p voitto Susista ja he pelaavat nyt 2 kertaa Susia vastaan peräjälkeen. Näistä peleistä on voitot otettava tai juna karkaa.

7. SB Heinola - Pelannut selvästi alle tasonsa. Heinolasta pidettiin aikamoista meteliä ennen ensimmäistäkään peliä. Puheet ja teot eivät ole vastanneet toisiaan. Pelaajamateriaalista ei ole saatu parasta irti. Varaa tappioihin ei enää ole.

8. Kosken Dynamo - Se kaikki oli vaan kuplaa... Pelannut tasollaan. Tuolla pelaajamateriaalilla taistelee aivan oikeista sijoituksista.

9. Klubi - Pelannut odotusten mukaisesti. Nousijajoukkueella on ollut juuri niin vaikeaa kun ennakkoissa ajateltiin. Materiaali ei vain riitä. Todella tärkeä voitto tänään Hatsinasta, mutta eiköhän tämä ilo ollut aika lyhytaikaista ja ensi viikolla palataan takaisin tappioiden tielle.

10. Löysätempo - Pelannut odotusten mukaisesti. Paljon suurinumeroisia tappioita ja ensimmäisen kierroksen jälkeen Mikkeliin on odotettavissa maaliskussa pakkasta noin 100 astetta.

--------------
Kevätkierrokselta on odotettavissa ainakin Trooperssin tippumista ulos top 4 sakista, se kuka nousisi sitten tilalle on kysymysmerkki. Muutenkin on todella vaikeaa lähteä arvioimaan tulevia pelejä. Sarja on saanut sosiaalisessa mediassa ainakin muutamilta henkilöiltä aika negatiivisia kommentteja. Pelin taso ei ole häikäissyt ja Ferrarin puulaakisähly taitaa olla oikea termi kuvaamaan sarjan joukkueita.

Pelaajia en sen suuremmin lähde kommentoimaan, mutta ei tänä vuonna sarjassa kyllä ketään sateentekijöitä pelaa.
 
Pelin taso ei ole häikäissyt ja Ferrarin puulaakisähly taitaa olla oikea termi kuvaamaan sarjan joukkueita.

Pelaajia en sen suuremmin lähde kommentoimaan, mutta ei tänä vuonna sarjassa kyllä ketään sateentekijöitä pelaa.
Hyvä yhteenveto ja voi kyllä täysin allekirjoittaa tuon että sarjan taso on kyllä pääosin ollut juuri tuo mainittu "puulaakisähly" - toki omat kokemukset lähinnä lahden seudulla pelatuista peleistä.

Varmasti sarjassa on hyviä yksilöitä mutta kokonaisuuden ollessa mitä se on niin eipä noista paremmista yksilöistäkään juuri iloa ole.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.