Pääkallo.fi

Miesten finaalisarja Classic-Nokian KrP

Suomen mestaruuden voittaa?

  • Classic

  • Nokian KrP


Results are only viewable after voting.
Viestejä
8,089
Mielenkiintoisia tilanteita. Ensi Rantalaa mailalla päähän sitä mallia, että joutui jättämään pelin kesken, eikä jäähyä. Heti perään Lastikka ampuu tolppaan.
 
Viestejä
8,089
Viiden maalin voitto, aikalailla juuri sitä mitä kenttätapahtumatkin näytti. KrP kulmalyönneissä hyvä, muuten ei tarvinnut pohtia kumpi oli parempi.
 
Viestejä
8,089
KrP:llä käytännössä pakkovoitto keskiviikkona. Sen puolesta puhuu ainakin neljä asiaa
1) Jos bensa on suht loppu jo nyt, niin ei se ainakaan helpota, että pitää kolme peliä lisää (siis keskiviikon jälkeen) pelata.
2) Classicin pelaajista osa (kuten Johansson) alkaa ihan selvästi heräämään tähän kevääseen.
3) Classic ei hirveän usein häviä Lempäälässä. KrP:n pitää voittaa siellä kahdesti.
4) Classic häviää kolme peräkkäin aika harvoin. Nokian jäähallistakin voitto on jo haettuna - milloin viimeksi KrP on siellä voittanut?

(Nämä siis nimenomaan olettaen, että Classic voittaa nelospelin ts. miksi se peli on Nokialle pakkovoitto. Osa näistä tietysti on merkityksettömiä, jos sarja on tilanteessa 2-2.)
 
Viestejä
3
Lastikka jutteli tästä pelistä, menneistä ja myös tulevasta:

Huomiona, että LFT:n kultajoukkueesta kuluneella kaudella F-Liigassa pelasi myös Timi Ahola (Steelers) ja valmennuksesta Janne Salonen (Indians). Suomisarja-tasolla myös pelureita kuten Nico Matilainen (RSS Panthers), Olli Mustajoki (RSS Panthers), Janne Vallioniemi (SCH), Ismo Juvonen (SCH) ja valmennuksesta Terho Metsälä (RSS Panthers).
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös