Pääkallo.fi

Miesten finaalisarja Classic-Nokian KrP

Suomen mestaruuden voittaa?

  • Classic

  • Nokian KrP


Results are only viewable after voting.
Viestejä
281
Ei täyty vaatimukset kooärpeelläkään vieläkään. Välierä vaiheessa jo sovittu et kaikki saa pelata omissa halleissaan, Tepsukalla olis täyttynyt vaatimukset.
 
Viestejä
359
Krp on jo hävinnyt. Jos oma jengikin toistelee (haastatteluissakin) miten on pakko peltata koko ajan ylälimiteillä pärjätäksen, ei pärjää. Varma tieto.
 
Viestejä
969
Krp:n on yksinkertaisesti pakko voittaa tänään. Jos ei onnistu, niin sitten saa jo pyytää apua yläkerran ukolta voittaakseen C kolme kertaa putkeen.
 
Viestejä
7,697
Vähän on laimea tunnelma ainakin näin lähetyksen kautta katsottuna.
 
Viestejä
7,697
Noniin, nyt meiltä meni kuva. Toivottavasti kohta menee äänikin.
 
Viestejä
24
”Päävalmentajan kanssa siitä puhuin. Antaa heidän provota, jos he saavat sillä jotain itseluottamusta ja henkeä. Me toteutamme omaa juttuamme. Tiedämme, että me emme ole ikinä sellaista (sukeltelua) harrastaneet”, Janne Lamminen sanoi.

🤔🤔🤔🤔
 
Viestejä
19
Omia mielipiteitä keskiviikon finaalista:

1) Salin on kyllä todella kova pelaaja. Erinomainen ylhäällä, hyvä tekniikka ja erinomainen kehon hallinta. Ja jos mahdollista niin vielä parempi puolustamaan. Karvaaminen, taka-karvaaaminen, linjojen peitto ja pallon-maalin välissä pelaaminen aivan uskomattomalla tasolla. Tuntuu tekevän kaiken sen oikein mistä voittaminen rakentuu (voisin kyllä sanoa Salosta samaa).

2) Samasta myös hatun nosto Lastikalle. Siellä se juoksee tuplapaita päällä vaikka kuinka kaukana parhaasta sektorista tekemässä duunarin töitä. Irtopalloon ekana - kontakti selkään ja siitä sitten syötöllä tai vaparilla eteenpäin. Joku toinen tuplapelaaja saattaisi koittaa varastaa tietyillä alueilla puolustuksessa.

3) KRP:n ylivoima - olen sen verran vanhan liiton katsoja että tekee pahaa katsoa kun ylivoimalla pallo seisoo vuorollaan yhden miehen lavassa ns. kantissa/suojauksessa muutaman sekuntin sen sijaan että sitä liikutetaan yhdellä/kahdella kosketuksella. Toki jos olisivat tehneet maalit niin eipä tälläkään mielipiteellä olisi mitään katetta.

4) Molempien joukkueiden ajoittainen naivius. Siinä missä tuli kehuttua kohdissa 1 ja 2 kokonaisvaltaista pelaamista niin kääntöpuolena oli sitten kyllä molemmilla joukkueilla melkoista keskialueen "kaikki peliin" pelaamista. Järkyttäviä syöttöjä ja helppoja syötön katkoja molemmille joukkueille. Molemmat joukkueet taisivatkin reagoida tähän tiivistämällä jo toisen erän aikana.

5) Hienoa että ottelut on ratkaistu pelaamalla!
 
Viestejä
73
Ja on toi clasu kyllä kova eikä oo ees läheskään täysin ehjä kokoonpano. Tais xg mennä kotijoukkueelle mutta silti classic kaivaa sen voiton ja tekee tarvittavat maalit. Noh onhan se näätä ennenki noussu 1-3 tilanteesta :D
 
Viestejä
7,697
Pysyn edelleen siinä lausunnossani, että jos tämä sarja menee kuudenteen peliin, niin Classicilla on jotain mennyt suht pahasti perseelleen. Tänään oli taas sellainen peli, että vähän läpsyteltiin jotain ja vähän KrP:llä oli muka toivonkipinää, mutta kun alettiin kysellä, että ketä kiinnostaa voittaa ottelu, niin näätälauma poistui hallista välittömästi.
 
Viestejä
118
”Päävalmentajan kanssa siitä puhuin. Antaa heidän provota, jos he saavat sillä jotain itseluottamusta ja henkeä. Me toteutamme omaa juttuamme. Tiedämme, että me emme ole ikinä sellaista (sukeltelua) harrastaneet”, Janne Lamminen sanoi.

🤔🤔🤔🤔

Niin, saattais se kanoottikin kunnon perstaklista vähän keikahtaa;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös