Pääkallo.fi

Miesten liigan Huhumaa 2023-24

Viestejä
37
Kyllä. Tätä siis vihjailtiin, kun lähdettiin tosiaan ajamaan kohti Lahtea.
Mutta höperöin - ei tietenkään tule nyt enää tähän kohtaan, vaan ensi kaudelle. :rolleyes:
 
Viestejä
1,103
Vähän ehkä tylsä loppujen lopuksi. Ei siinä, hyvä vahvistus, mutta odotin vähän edes jytkympää.
 
Viestejä
662
Nyt kun Arto taas sai nostettua esiin tämän Laakson siirron Oilersiin ja sehän ei selkeästi ole Artolle hyvä juttu, niin oletkohan Arto käynyt vilkaisemassa tämän kauden statseista miten on Laakso pärjännyt suhteessa Kaltsiin? Laakso on helppo löytää kun se on ykkösenä, mutta Kaltsia täytyy vähän etsiä sijoilta ynnä muut. Paska hankinta.
 
Viestejä
186
Milla Nordlund jatkaa TPS:ssä ensi kauden, mutta en tiedä missä mainita siitä, kun tämä ketju on miesten puolella, enkä löytänyt naisten puolelta sopivaa paikkaa. Tuskin kaikki naisten liigaa koskeva keskustelu kuuluu yhteen ketjuun? @joelsiltanen
 

yyz

Viestejä
636
Miesten joukkueen päävalmentajaksi ellei pelit jatku ensi kaudella divarissa.
Eli ErVi irtisanoisi Mäkelän sopparin ennenkuin se on varsinaisesti alkanutkaan?
Okei...

 
Viestejä
75
Ja sitten se tärkein kysymys, miksi?
Tarviiko sitä selitellä? Riittää kun katsot sarjataulukkoa. Ei tuo Mäkelä ainakaan mitään huimaa muutosta tilanteeseen ole saanut. Älä nyt irtoa kuitenkaan henkseleistäsi, tämä on vaan spekulaatiota ;-)
 
Viestejä
694
Olisi todella törkeä temppu Mäkelälle. Houkutellaan päävalmentajakokelaaksi. Pidetään Rastaan kakkosena liian kauan ja sitten siirretään syrjään ennen kuin kausi vastuuvalmentajana alkaa.
 
Viestejä
1,103
itse veikkaan Korsmanin siirtyvän Ruotsiin jos ei Sveitsissä jatka. Taitaa Suomen huippuseuroilla olla jo päävalmentajat valmiina ensi kaudelle:
TPS Kytöhonka
KRP Kainulainen
Classic Kivilehto
Oilers Lammi
Happee Kotilainen
SPV Isomäki
Indians Vartiainen
OLS Lämsä

siitä alaspäin turha ajatellakaan Korsmania mihinkään.
 
Viestejä
21
Olisi todella törkeä temppu Mäkelälle. Houkutellaan päävalmentajakokelaaksi. Pidetään Rastaan kakkosena liian kauan ja sitten siirretään syrjään ennen kuin kausi vastuuvalmentajana alkaa.
No voi hellanlettas. Jos tällä maksimoidaan joukkueen menestysmahdollisuudet niin totta kai tällainen ratkaisu tulee tehdä jos puhutaan uskottavasta huippu-urheilu toiminnasta. Eiköhän jokainen toiminnassa mukana oleva ymmärrä pelin hengen, että ikävätkin päätökset kuuluvat tähän toimintaan. Ei tämä mitään päiväkoti touhua ole. Eipä vaan taida taloudelliset ja urheilulliset menestysmahdollisuudet riittää Korsmanin naaraamiseen.
 
Viestejä
39
Pohjanmaalla on huhuiltu että muutama peluri Nurmon Jymyltä olisi siirtymässä SPV:hen. Keskusteluja on ainakin käyty.
 
Viestejä
244
Ville Hirvisuo ulkomaat. TPS tyhjenemässä aika rajusti tässä kohtiin. Kailiala, Hirvisuo, Hautaniemi. Onko huhuja ketä olisi tulossa tilalle?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös