Pääkallo.fi

MM-kisat 2018 - kenet sinä valitsisit kisajoukkueeseesi?

Viestejä
83
Osku77 jos näin, se ei ole läheskään paras mahdollinen joukkue, valitettavasti, mutta saapahan ryöpytellä jos jäävät hopealle.
 
Viestejä
391
Luulin, että on isompikin ero tehtyjen pisteiden suhteen ykkös- ja kakkoskentällä, mutta se olikin vain 44 vs. 62.
Savonen ja Lamminen ovat huitoneet hurjat 5 tehopistettä yhteensä tällä kaudella. Vaikka "firman" mies olenkin niin Classic-kenttä on potenut laskusuhdannetta pl. Salin ja Salo.
 
Viestejä
21
Kotilainen - Kukkola - Kailiala
Salin - Salo - Johansson
Kapanen - Piha - Manninen
Lastikka, Kohonen

Savonen - Lamminen
Stenfors - Väänänen
Kivilehto - Talvitie
Junkkarinen

Kosonen
Luukkonen
16/20, helppoa kuin hengittäminen. Penkkimaalivahtiarpa osui Luukkosen sijasta Torisevaan. Talvitien ja Junkkarisen tilalla puolustuksessa pelaavat Kohonen ja Leikkanen. Hyökkäyksessä Manninen meni väärin ja tilalle otettiin Hautaniemi sekä tusina-Pylsy.
 
Viestejä
391
Olisko Hautaniemeä haettu erityisesti YV maskipelaamiseen, melko outo että pudotti Mannisen vaikka ei JM kauhesti ole viime aikoina riehunutkaan. No, Hankkiota ei sitten voitu valita Hautaniemen ohi. Tarvitaan näköjään maskipelaaja eikä maalintekijää.
:D
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
13
Paska joukkue kisoihin.. Mitähän helvettiä tossa joukkueessa tekee Kohonen, Kivilehto, Hautaniemi ja Piha????!!! Kohonen ja Kivilehto eivät pärjää enään vauhdissa mukana, sehän nähtiin jo viime peleissä. Hautaniemi ei vaan ole maajoukkueen tason pelaaja ja Pihalla ei myöskään jalka kulje enään.. Itse olisin ottanut kisoihin noiden tilalle Hankkio, Astala, Manninen ja V.Kainulainen.. No mutta tämä on perus Nykkyä.. Halitaan ne saunakaverit mukaan väkisinkin...
 
Viestejä
712
Minä arvelin Kohosta mukaan, koska sen verran pelaajataustaa minullakin ja tiedän, että jos paljon tulee lokaa pelaajalle sillä ei merkitystä, jos muuten ydin eli joukkue haluaa tietyn pelaajan. Vastaavasti taas jos joku ei mahdu ajatuksiin niin sitten siihen ei mikään auta ja kuka tahansa muu lopulta saa paikan. Ei näillä minustakaan aina niin järjellistä ajatusta sen kummemmin ole, mutta noin se oma ajatus kuitenkin menee näissä. Olisiko tämä nyt oma viimeinen kirjoitus tällä palstalla kun jo 38 viestin kohdalla niin ajattelin, mutta mietin 138 olevan parempi kokeilun kannalta.
 
Viestejä
161
Pettymys oli Nykyn valinnat. Pelko oli ilmassa että näin voi jopa käydä kun nähtiin EFT turnauksen valinnat.
Lastikka ja Hautaniemi ainoat postiiviset yllätykset.
Nykky valittiin rakentamaan joukkuetta kotikisoihin mutta olikin näköjään täysin väärä valinta kun ei osaa rakentaa tulevaisuuden joukkuetta. Näyttää todella ikävältä kun otti vielä konkarikaverinsa mukaan Prahaan.
Olisiko Jan-Erik Vaara vapaana? Kannattaa jo laittaa verkot vesille varmuuden vuoksi
 
Viestejä
76
Ihan aina ei tätäkään pääse kirjoittamaan, mutta - aika täsmälleen samoilla linjoilla Lötjösen listan kanssa.

Eniten mulla kulmakarvoja nostatti kolmikko Kivilehto-Pylsy-Piha, mutta toisaalta kun miettii herrojen rooleja ja sitä, keitä olisi tarjolla tilalle, niin vastaus on... Kanada.

Yleisesti kommentointia lukiessa tulee mieleen että aika harva säbäniilo tuntuu ymmärtävän sen, kuinka iso ero on MM-kisojen ratkaisupeleillä ja valtaosalla Salibandyliigan otteluista. Ihan oikeasti mitat täyttäviä pelaajia on Suomella aika rajattu määrä, ja Nykyn esittämä mielipide liigan kaventamisesta on tässä valossa ihan ymmärrettävä.
 
Viestejä
1,458
Miksi kendoon? Siellä joka kevät itkettiin eka Helmisestä ja sitten AJ Niemestä ja sitten Kukkosesta ;-)
 
Viestejä
129
Lötjönen kirjoitti: Mikko Hautaniemi: Puskista kisakoneeseen. Päävalmentaja halusi nähdä Hautaniemen ja mies tarjoili neljän maalin illan ErVi:ä vastaan. EFT:ssä hyvä ensiesiintyminen ja on yllättävän valmis kansainvälisiin peleihin. Tärkein ominaisuus uskallus pelata paikassa kuin paikassa, ja on pelaaja joka pystyy pitämään palloa. Omaa myös sen yllätyksellisyyden jolla isoja pelejä tapetaan. Uusi Rickie Hyvärinen.

Vastaavia tulisi lisää, jos annettaisiin mahdollisuuksia, mutta 90% valmistavien turnausten pelaajista ovat olleet ”varmoja” tapauksia. No mitä väliä sillä on - joku voisi kysyä. Ei olekaan, jos kisoihin mennään kuvitelmalla, että muut pelit pelaillaan ”ohi” vanhoilla meriiteillä ja kovalla kokemuksella ja Ruotsia vastaan puolustetaan kolme erää ja toivotaan samaa kuin edellisissä kisoissa - voitto rankkareissa.

Mikä tuossa yhtälössä on vikana?

1 tylsyys
Ei tule yhtäkään uutta salibandyintoilijaa lisää, jos pelit pelataan tällä tavalla.

2 muiden kuin Ruotsin aliarviointi
Toivon todella Suomen voittavan mutta pelkään pahoin että noutaja tulee jo ennen finaalia.

On uskalletava kokeilla ja kehittyä - nyt siihen olisi ollut tilaisuus - seuraavissa kisoissa kokeilu on paljon riskialttiimpi paikka.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös