Pääkallo.fi

MM-kisojen avausottelu Suomi-Ruotsi 1.12.

Viestejä
1,337
Hyviä vastareita. Pallollisesti purjeessa. 4ketjun peluutus vaikutti varmasti jonkun verran, heikentävästi. Asetelma ennallaan, Ruotsi on kovempi ja ennakkosuosikki.
 
Viestejä
81
Kyllähän Swedut vei täysin 2 erää, mutta viimeistely heillä huonoa. Leikkanen ja Piha pettymykset, ei vaan riitä. En ymmärrä Pihan peluuttamista alivoimassa.
 
Viestejä
368
Kohonen, Piha ja Hautaniemi neloseen eli penkille ja 3.ketjuksi Kapanen, Pylsy, Lastikka. Leikkaselta paha moka eikä taida muutenkaan olla vielä riittävä muutakuin Ehkä YV:lle, ei MM-joukkueessa pitäisi voida olla hitaita ja kankeita kuten Leikkanen, Kohonen ja Hautaniemi. Periaatteessa jokaisen pitäisi olla niin urheilullinen, että pystyy mokansa jälkeen edes jollain tavalla peittämään jalalla virhettään. Melko kapea sentteriosaston lisäksi Suomella puolustus kun käytännössä 4 kpl maailman tasoisia pakkeja löytyy.
 
Viestejä
712
Uppsalan turnauksessa Mika Kohonen valittiin Suomen parhaaksi Ruotsia vastaan, kun pelasi pakkina. Nyt taso romahti pääkallotodistuksen mukaan kun pelasi sentterinä. Toivottavasti Nykky reagoi tähän.
 
Viestejä
13
Kohosen kenttä -2 ja yks yv maali Kohosen hitauden piikkiin. Aika hyvää materiaalia sai valmennus tulevaa Ruotsi peliä varten. Näkisin neljän kentän peluutuksen nimen omaan valmennuksen testinä, että ketkä pärjää kovassa pelissä. Tossun pitää liikkua kaikilla jos meinaa pärjätä.

Positiivista oli monta tehtyä maalia tasakentällisin. Muutenkin peli ilme oli hyvä. Tyhmät jäähyt pilas peliä. Niistä varmasti tulee kovaa ripitystä. Näkisin että tästä on hyvä jatkaa ja etenkin hyökkäys peli on kehittynyt positiiviseen suuntaan.
 
Viestejä
1,337
Clasu ketju ja Kukkolan ketju hyviä. Huomio Ruotsista, kaikki maalit teki Falunin kenttä. Mielestäni maailman paras, voisiko jos kohdataan Ruotsi uudestaan, olla järkeä laittaa heitä vastaan Suomen paras? Yrittää pitää pojat poissa pallosta. Tulos sinällään ei katastrofi, etenkin kun peilaa peluutukseen. Kaksi ketjua löisin lukkoln, kolmonen uusiksi, itse laittaisin näin Kapanen/Hautaniemi-Pylsy-Lastikka
 
Viestejä
712
Nyt hyökkäys alkaa muodostua eli Mika Kohonen ja Piha, ehkä Hautaniemi ainakin tippumassa sieltä pelaavista kokoonpanoista kun tärkeät pelit alkaa. Vielä puolustus pitää miettiä Leikkasella meni heikosti eli juuri niitä pelaajia paljon mistä ennakkoonkin täällä mietittiin miksi otettu kisoihin. Eilinen peli olisi varmaan voitettu jos liigan parhaita saatu näiden tilalle? Sitten helpompi peli todennäköisesti puolivälieriinkin saatu ja finaaliinkin hyvät lähtökohdat. Nyt ainakin saatiin jännitystä enemmän näillä valinnoilla.
 
Viestejä
71
No joku Veikkola tai Junkkarinen olisi ainakin saanut oman menetyksensä jälkeen jonkinlaisen peiton aikaiseksi Galanten vetoon...
 
Viestejä
712
Ainakin Leikkasella ja Mika Kohosella näytti polvituki olevan jalassa ja äkkiseltään Ruotsalaisilla en niitä nähnyt eli hyvin urheilullisilta vaikuttivat. Leikkanen maininnutkin että joutuu harjoittelussa tuon ottamaan huomioon ja Mika Kohosestakin vuosien takaa oli varmaan urheiluruudussa kuvaa maajoukkueen leiriltä kun sivusta seurasi harjoitteita. Eli tästä minäkin maininnut että ainakin itse jos olisin valmentaja näihinkin kiinnittäisin huomiota, sillä kyllä nuo jo peleissä näkyvät, kun taso nousee ja Ruotsin tyylisesti huippu kunnossa olevia pelaajia ottaisin. Nyt voitot Ruotsille Nykyn aikana 7-1. Vielä se tärkein peli voi olla edessä.
 
Viestejä
81
Joo, kyllä huonot valinnat näkyivät jo, pääkoutsi saa ottaa täyden vastuun jos hopealle jäädään.
 
Viestejä
712
Kyllä minullakin kaksijakoiset fiilikset eli toisaalta tuli jännitystä, mutta harmittaa kun ennen kisoja ja nyt Ruotsin pelin jälkeenkin joutuu harmittelemaan tiettyjä juttuja. Jos olisi oma ihanne joukkue tai ainakin pääosin eli tietyt huippupelaajat korvanneet näitä kolmos nelosketjun pelaajia olisi seuraaminen vielä helpompaa. Yritetään nyt sopeutua tähän, mutta jos ratkaisupelit ei onnistu eihän tuo saldo Nykyllä hyvältä näytä eli nyt olisi tärkeä onnistua noissa tulevissa peleissä.
 
Viestejä
71
Ainakin Leikkasella ja Mika Kohosella näytti polvituki olevan jalassa ja äkkiseltään Ruotsalaisilla en niitä nähnyt eli hyvin urheilullisilta vaikuttivat..
Kyllä heilläkin omat polvivaivaisensa on. Kim Nilssonin leikkauksesta ei ole kauaa ja Adrianssonilta on mennyt polvi ainakin kertaalleen. Ei tuo kyllä liikkeessä juuri näkynyt, liekö ollut lievempiä vammoja. Tuista en tiedä kun ei tullut katsottua "sillä silmällä".
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös