Pääkallo.fi

NAFL

Viestejä
8,035
Ei se oikeastaan edes haittaa mitään, että lähtötaso on tosi heikko. Oleellisempaa on se, että kun tässä mennään kausia eteenpäin, niin edes parin kauden otannalla pitää aina pystyä sanomaan, että eteenpäin on ihan oikeasti menty.
 
Viestejä
8,035
Onhan tämä edelleen puuhastelua, mutta silti tuntuu selvältä, että askel eteenpäin on otettu ja se on aivan ehdottomasti se, millä on merkitystä. Toivottavasti kausi on menestys ja kehitystä tapahtuu jatkossakin!

Olisi hienoa, jos joku panostaisi rahallisesti johonkin joukkueeseen niin paljon, että se toisi muillekin paineita. Sitten tämä voisi äkkiä räjähtää käyntiin oikein kunnolla.

Joka tapauksessa, minusta on hienoa nähdä, että homma etenee.
 
Viestejä
162
tosi kiinnostava projekti koko nafl. hyvällä tuurilla voi muuttaa koko lajin luonnetta. niinkuin arto puhui yhden rahoittajan saadessa saataisiin mainontaa -katsojia- kilpailua ja rahaa. toivottavasti ottaisi tulta alle ja lähtisi nousuun
 
Viestejä
1
Bäcksbacka taisi olla vuoden ainoa suomalainen voittaja. Muistelin että viimevuonna olis ollut enemmän vähintään Suomen kansalaisuudella pelaavia voittamassa.

Oli kyllä hyvä jengi kasassa Floridalla, toivottavasti lähtee nyt kunnolla tuo sarja Yhdysvalloissa!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös