Pääkallo.fi

Naisten liiga 2020-21

Viestejä
143
Nopealla hakemisella en löytänyt paljoa näitä keskariepisodeja 2010-luvulta. Sen verran harvinainen ja järjetön temppu kyseessä. Kuvakaappaus yhdestä tapahtumasta, keskaria yleisöön, roimat sakot päälle. Toivottavasti liitto puuttuu tähän, niin saataisiin kitkettyä tuollainen pelleily heti alkuunsa pois. Todella esimerkillistä käytöstä maajoukkuepelaajilta ja kapteenilta. Monella tulisi varmasti ensimmäisenä ajatuksena mieleen pahoitella tapahtumaa, mutta nämä likat sen sijaan puolustelevat tekojaan, ei terve! :D NHL.png
 
Viestejä
49
Pakko oli katsoa jälkikäteen ruudusta tuo ervin ja sippin peli. Kyllä saa mielikuvitusta olla, että näkee keskisormea. Sen sijaan kotijoukkojen katsomolta(miten siellä oli katsojia) epäurheilijamaista rummuttelua vastustajan VOITTOlaukauksissa.
 
Viestejä
516
Itse asiassa se tilanne tuli tuota ennen, missä ensimmäinen urhelijamaista käytöstä osoittanut pelaaja juoksi maalin kulmalle ja laittoi käden korvalle, ja sitten tuli tämä varsinainen pääsankari joka heilutti kahta keskisormea katsomoon päin.
Wau. Ihanko oikeasti täällä väännetään, kun pelaaja vilautti keskisormea katsomoon?
 
Viestejä
112
Wau. Ihanko oikeasti täällä väännetään, kun pelaaja vilautti keskisormea katsomoon?

Ei tuo kuitenkaan ehkä se urhelijamaisin teko, ihan syystä näihin kiinnitetään huomiota.

Itse SSRA-EV -avauspeli on kyllä ollut hyvää katsottavaa. Ervin peli vapautuneempaa, mutta ei kyllä Ankat ole (ainakaan vielä) hyödyntäneet harhasyöttöjä. Ihan mielenkiintoinen sarja tästäkin varmasti saadaan.
 
Viestejä
15
Playoffit alkaa olla taputeltu, punnertaako Loisto vielä mukaan loppukahinoihin? Itse veikkaan niin. Mikäs Nordmannille kävi pelin lopussa? Toivottavasti ei mitään vakavaa.
 
Viestejä
542
En halua mennä mihinkään vauva.fi linjalle ja parempi etten kerro liikaa yksityiskohtia, mutta on julkinen salaisuus täällä etelä-Suomessa, että oli olemassa tietyt syyt ja olosuhteet tämän kauden osalta miksi eivät halunneet jatkaa joukkueessa / lopettivat (lue: "emme jatka seurassa jos asia X tapahtuu/toteutuu/valitaan") - nämä samat syyt ja olosuhteet ovat edelleen läsnä / olemassa. Mutta tosiaan kuten @Free Agent:kin totesi, niin nyt on suurempi palkkio luvassa ja ehkä sitäkautta siedetään olemassa olevia olosuhteita ja aiempia päätöksiä paremmin...

Mitäs olet Reija mieltä - voitanee varmaan todeta näin kaksi kuukautta myöhemmin, että tuo "ehkä" oli ihan paikallaan tuossakin kirjoituksessa.

Voihan siellä Oulussa manageri tällä hetkellä hieman mietiskellä, oliko nuo vuodenvaihteen jälkeiset high risk low reward -henkiset peliliikkeet lopulta kuinka kannattavia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös