Pääkallo.fi

OLS 2019-20 - pudotuspelit utopistista unelmaa?

Viestejä
43
Ei ole huikea suoritus, mutta kuten sanottua, niin vastassa oli ainakin omasta mielestä Liigan tämän hetken kuumin kaveri. Onhan tuo Astala vain kova seppä. Suora lippu kotikisoihin, jos kaveri pysyy vain kunnossa.


Tokan erän lopun Indians-maalit olivat todella halpoja. Varsinkin erän viimeisellä sekunnilla tullut 5-6-johtomaali täysin naurettava . Ensinnäkään ei saada peitettyä viime sekunnin vetoa ja sitten vielä kaveri saa yksinään lapioida maalin edestä riparin uuniin, kun ketään ei ole lähimaillakaan.
olsilla tuo puolustuspeli on kyllä hakusessa. Alkukaudesta, kun olssit tekivät maaleja ja peli oli innostavaa, nii tulosta synty varsinkin häntäpäätä vastaan, niin ei puolustuspuutteita ehkä havaittu. mut nyt kun steelerssit ja tiikerit ym. oppineet puolustaa ja pelaa olsia vastaan, niin ei hyvältä näytä. Lisäksi hirveä määrä syöttövirheitä vastustajan lapaan, vaikka mitään hätää ei monesti olis ollut. 2-5 lahjamaalia per peli on aivan liikaa. Ei voi voittaa. Niin ja voiton eteen pitää tehä töitä ja ottaa niitä peittoja. Alas pitää jaksaa juosta ja olla iholla, muutenkin kuin näennäisesti. Pään sisällä asiat kuntoon. henkimaailman hommia paljolti. Eihän inkkareilla ollut missään vaiheessa oikeasti hätää. Olssin hyökkäyspelote ja maalipaikat kuitenkin vähissä ja juonikkuutta puuttuu.
 
Viestejä
43
Jäätävää tekstiä pääkallossa: ”””kymmenen viime pelin perusteella – kuumat ja kylmät sekä loppukauden povaukset
OLS:n pudotuspelihaaveet taisivat lakastua liian aikaisessa vaiheessa, sillä viime aikojen otteet ovat olleet heikkoja. Viimeisin voitto on marraskuulta ja sen jälkeen alla on viiden pelin tappioputki, jossa häviöitä on tullut muun muassa Tiikereitä ja Steelersiä vastaan. Koko kaudella pisteitä on irronnut 0,94 peliä kohden ja viimeisessä kymmenessä pelissä vain 0,5 ottelua kohden, joten oululaisten alavire on sarjan selkeästi räikein tällä hetkellä. OLS yrittää pelata alati paremmin pallon kanssa, mutta viimeisellä hyökkäyskolmannekselle joukkue on melko aseeton.”””
 
Viestejä
13
Kyllä on aivan järkyttävän huonosti laitettu kastelliin tuo matto ku indians-pelin maalikoostetta katsoo. Eikö sitä tosiaan osata laittaa yhtään paremmin?
 
Viestejä
4,463
Mikähän vika matossa on? Kivastihan tuossa näyttää pallo liikkuvan. En näe yhtään maton aiheuttamaa pomppua videolla. Siinä matossa on kuitenkin väkisellä ne saumat, joita tuo valotaululta tuleva kirkas valo korostaa.
Sä et nyt tajua. Jostainhan se syy tuolle tappiolle pitää löytää.
 
Viestejä
75
Esimerkiksi top20 pistepörssistä löytää ~10 pelaajaa joilla voisi olla nyt tai tulevaisuudessa käyttöä liigakentillä. Puolustajien puolelta Lehto, Savela, Nissilä, Mustonen ja monia muita.
Tauriainen - Savela pakkipari kyllä esittänyt komeita otteita kuluneella kaudella, huhujen mukaan ovat myös reeneissä piipahtaneet paikkomiehinä. Eiköhän se aika näytä tuleeko pojista liigapelaajia vai ei, ensi kesä varmasti suuressa roolissa sen suhteen :).

Itse pelistä en kyllä voi sanoa juuta enkä jaata mutta kyllähän nuo Indiansin ja Olssin ykköskenttien suoritukset aika selvästi tulospalvelusta paistavat. Melko vaikea on peliä voittaa jos ykköskentän äijillä on -7 ja toisten vastaavilla +7. Toivottavasti OLS nyt saa vielä hyvän draivin loppukauteen ja saa kammettua itsensä tappioputkesta pois.
 
Viestejä
80
Mielenkiintonen tuo Sorrinki tilanne. Ei pelannu alkukaudesta missään, kävi OLSinkin treeneissä, mutta nyt meni divariin. Oiskai tuo tännekkin mahtunu, maalintekijöitä koskaan oo liikaa.
 
Viestejä
70
Lipsanen ei jatka Olssin peräsimessä ensi kaudella. Tämä tuli kyllä minulle ihan puskista. Jotenkin olin ajatellut, että Lipsasella on sopimus ensi kaudestakin. Vaikka pleijarit jäi kauas tälläkin kaudella, olen kyllä tykännyt tämän kauden Olssista.


 
Viestejä
1,051
Tosiaan yllätys, mutta onneksi Lipsanen kuitenkin jatkaa OLS:ssa muissa tehtävissä.

Todella mielenkiintoista nähdä kuka alkaa päävalmentajaksi. Ketään suurta nimeä turha odotella ja ei täällä pohjoisessa ole hirveästi esim. kakkosessa tai junnuissa ns. nousevia kykyjäkään.
 
Viestejä
80
Tosiaan yllätys, mutta onneksi Lipsanen kuitenkin jatkaa OLS:ssa muissa tehtävissä.

Todella mielenkiintoista nähdä kuka alkaa päävalmentajaksi. Ketään suurta nimeä turha odotella ja ei täällä pohjoisessa ole hirveästi esim. kakkosessa tai junnuissa ns. nousevia kykyjäkään.
Villinä mutuna heitän Kvistin Nikon nimen ilmoille.. :p
 
Viestejä
508
Kenellähän kaikilla on sopimukset ensi kaudestakin?
"Tulevaisuuden osalta Lipsanen näkee valoa tunnelin päässä. Siitä kielii hänen mukaansa se, että tulevan kauden liigajoukkue OLS:lla on ollut kasassa jo joulukuussa."

Ilmeisesti ainakin tarpeeksi monella. :)
 
Viestejä
4,463
Minusta olisi ensisijaisen tärkeätä, että PASM-paikka saataisiin Ouluun takaisin todella nopealla aikataululla, ihan viimeistään ensi vuonna.

Ja toivottavasti OLS (ja muutkin bottom-6 joukkueet) onnistuvat pitämään pelaajansa kesällä. Syö melkoisesti mielenkiintoa sarjasta kun alkavan kauden mestari ja playoff-joukkueet ovat selvillä heinäkuun alussa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös