Pääkallo.fi

OLS 2020-2021

Viestejä
83
Masa loukkasi viime kauden viimeisessä ottelussa polvensa ja kävi operaatiossa. Kuntoutuksen aikana polvi meni valitettavasti kesällä uudelleen ja tämä kausi taitaa mennä kokonaan kuntouttaessa.
Tai Parviainen, onko tulossa tällä kaudella takasin?
 
Viestejä
440
Tämän päivän Kalevassa OLS-historiaa omaavat salibandyvalmentajat isosti esillä. Vehanen, Herrala ja Krankka saivat kaikki oman jutun urheilusivuille.

Ei voi kuin ihastella sveitsiläisten mallia seuraan sitouttamisesta. Jos lähdet poikamiehenä valmentamaan, niin äkkiä huomaan olevasi kiinnitetty toooodella pitkällä sopimuksella :)
 
Viestejä
20
Mahtava! 😂 Näitä klippejä löytyisi vähintään toinen tusina lisää, jos vaan jaksaisi kaivella. Nipelle kaikki posi kuitenkin👍🏻
Joo onha se hienoa että Niko jaksaa painaa. Nikolta puuttuu omasta pelistä se tietty terävyys, parhaalla kaudella kumminki yli 15 tehopistettä painanut. Välttelee virheitä liikaa, jos Nipe luet tätä niin sullaki peli vuodet käy vähiin jotain uutta kehiin, laukaus viivasta? ;)
 
Viestejä
89
Viime viikonlopun pelissä silmään pisti Olssin pelaajien nilkat, tai oikeastaan niissä olevat nilkkatuet. Viidestä kentällä olleesta pelaajasta neljällä oli nilkkatuki. Vastaavasti vastustajalla ei samaan aikaan ollut kenelläkään minkäänlaisia apuvälineitä. Onko pohjoisessa pelaajat loukkaantumisherkempiä, vai mikä mättää???
 
Viestejä
440
Koska pelireissut maksaa, niin OLS on jo useampana vuonna säästösyistä asemoinut itsensä runkosarjassa asemaan, jossa vältetään pudotus- tai karsintapelit.

Itsekkin olen ihmetellyt vieras-koti yhdistelmiä. Omasta kokemuksestakin voi sanoa että bussiyön jälkeen ei ole terävimmillään seuraavana päivänä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
23
Mitens tuo Asla Veteläinen, kun saa otteisiinsa nähden kohtuuttoman paljon vastuuta?
Happeeta vastaan voitti tuskin yhtään kaksinkamppailua ja käytännössä ainoat syötöt omille oli pakeille. YV:llä ei mitään annettavaa, vaikka minuutteja tuli. Liiga taitaa sittenkin olla liian kova sarja hälle. Pitäiskö Aslan paikalle kokeilla vaikka Hirsikorpea tai Niemelää, vaikkakin ovat "väärän" kätisiä?
 
Viestejä
116
Joo, kyllä on Veteläinen ollut näkymätön, mutta onhan viltissäkin kyllä ollut. Toinen, joka saa paljon peliaikaa esityksiin nähden on Kvist. Aivan järkyttävää katseltavaa ja aina vaan kokoonpanossa on. Toki pakeista oli välillä kovasti pulaa, mutta tänäänkin olisi Keskitasoa ja Tiiraa tilalle.
 
  • Tykkää
Reaktiot: Mpr
Viestejä
1,536
Tällä kaudella ei olekaan vielä valitettu Kvistin peliajasta, mutta onneksi vielä loppukaudesta päästiin asiaan :)

Joukkue on taas tällä kaudella kärsinyt loukkaantumisista ja välillä on ollut vaikeuksia saada edes täyttä kolmea kenttää kasaan, joten oikeastaan kenenkään pelaajan liiasta vastuusta on turha syyttää valmennusjohtoa. Ja itse toki kuulun Kvistin fanipoikiin. Eihän hän hyökkäyspäähän häikäise, mutta on täyttänyt kyllä paikkansa tälläkin kaudella. Ja lauantainahan Kvist oli täkissä ja joutui myös eilen sinne, kun tuo eiliseen peliin kasattu kolmonen oli ihan täysi katastrofi.

Ja Alatorvinen jatkaa huimaa lentokeliään. 16 pistettä 10 viime peliin. Loukkaantumisten ansiosta aukesi kunnon näyttöpaikka ja sen on kyllä käytetty lähes maksimaalisesti :)
 
Viestejä
440
No joo, mikäli mahdollista Kvist ollut tällä kaudella entistäkin hitaampi kentällä. Hän on kumminkin täyttänyt paikkansa hyvin silloin kun on aikaa ja tilaa kentällä, mutta uutuutena tänä kautena oman pään väännöissä on tullut melko paljon maaliin johtavia harhoja. Toisaalta kun omiin on kolissut melkein 170 kertaa, niin aika harva peluri menee kauden puhtailla papereilla. Minulla oli mielikuva että tänä kautena omiin on mennyt poikkeuksellisen paljon maaleja, mutta parilta edelliseltä kaudelta vilkaistuna ennenkin on päädytty 180:n huonommalle puolelle.

Torvi on ollut todella tehokas, toivottavasti kehitys jatkuu ensi kaudella. Toinen positiiviinen yllättäjä on ollut Kosti Lehto. Kosti on ottanut isoja askelia kauden aikana ja ansainnut esityksillään paikan avauksessa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös