Pääkallo.fi

OLS 2020-2021

Viestejä
80
Masa loukkasi viime kauden viimeisessä ottelussa polvensa ja kävi operaatiossa. Kuntoutuksen aikana polvi meni valitettavasti kesällä uudelleen ja tämä kausi taitaa mennä kokonaan kuntouttaessa.
Tai Parviainen, onko tulossa tällä kaudella takasin?
 
Viestejä
242
Tämän päivän Kalevassa OLS-historiaa omaavat salibandyvalmentajat isosti esillä. Vehanen, Herrala ja Krankka saivat kaikki oman jutun urheilusivuille.

Ei voi kuin ihastella sveitsiläisten mallia seuraan sitouttamisesta. Jos lähdet poikamiehenä valmentamaan, niin äkkiä huomaan olevasi kiinnitetty toooodella pitkällä sopimuksella :)
 
Viestejä
3
Mahtava! 😂 Näitä klippejä löytyisi vähintään toinen tusina lisää, jos vaan jaksaisi kaivella. Nipelle kaikki posi kuitenkin👍🏻
Joo onha se hienoa että Niko jaksaa painaa. Nikolta puuttuu omasta pelistä se tietty terävyys, parhaalla kaudella kumminki yli 15 tehopistettä painanut. Välttelee virheitä liikaa, jos Nipe luet tätä niin sullaki peli vuodet käy vähiin jotain uutta kehiin, laukaus viivasta? ;)
 
Viestejä
39
Viime viikonlopun pelissä silmään pisti Olssin pelaajien nilkat, tai oikeastaan niissä olevat nilkkatuet. Viidestä kentällä olleesta pelaajasta neljällä oli nilkkatuki. Vastaavasti vastustajalla ei samaan aikaan ollut kenelläkään minkäänlaisia apuvälineitä. Onko pohjoisessa pelaajat loukkaantumisherkempiä, vai mikä mättää???
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös