Pääkallo.fi

P17 SM-sarja 22-23

Viestejä
190
Vauhdilla on lähtenyt ylempi sm käyntiin. Jaetaampa joukkueita koreihin.
1 kori
Ilves, Classic, ErVi, Happee, OLS
Olkoonpa järjetyskin vaikka tämä.
Perusteluina se, että Ilveksen rosteri stabiili Happee&OLS enemmän pojat kiertää vanhemmisa joukkueissa ja ei ole kaikissa peleissä mukana. OLS ja Happeen keskinäinen ratkeaa sillä, että Happeen sabluuna helpompi omaksua tehokkaasti toimivaksi eri ketjukomboilla kuin OLS vastaava, joka vaatii paremmat ajoitukset toimiakseen tehokkaasti

2.Kori
Indians, Karhut
Voivat hyvin napsia paljonkin pisteitä 1 korin joukkueilta, kun rosteritkin melko staattiset ja joukkuepeli uomissaan. Viimeinen puristus puuttuu, että olisivat 1 korissa

3. Kori
Krp rosterin syvyys ei vain riitä, jos kärkipojat ylemmän ikäluokkien peleissä.

Sit, kun aletaan pelata pytystä niin Krp välttis ei valita ekaksi vastukseksi.
Voi hyvin olla, että viime vuoden finalistit kohtaa jo ekalla kiekalla
 
Viestejä
267
Näin vajaat pari erää Classic-KrP peliä ja kovin oli tasaista vääntöä. Hämmästyin kun kuulin, että vierailla oli jopa -09 pelaajia mukana. Toki näissä tilanteissa kun ns. kärkiäijät pois niin muilla tilaisuus nousta esiin.

En hetkeäkään epäile etteikö OLS saa kaasua pohjaan ja virkisty alun jälkeen. Mielenkiintoiset ajat edessä, varsinkin jos joukkueilla on käytössään paras mahdollinen rosteri eikä sitä kautta anneta yhtään hyvitystä muille.
Tähän vaikutti se että sunnuntaina oli päällekäin 22 19 ja 17 sarjoissa pelit. 17 pelaajia mukana 19 ja 22 peleissä ja pikkupojat pelasi 17 pelit. Näin niitä pisteitä ei sarjassa keratä.
 
Viestejä
65
Jatkosarjojen kynnyksellä, jo pari peliä pelattuna, pieni mietintä menneeseen ja tulevaan. Kaivoin jonkun syksyllä tehdyn tilannepäivityksen B-lohkon osalta ja kyllä ne neljä joukkuetta olivat kärjessä, joiden "pitikin".

Otetaan muutamasta joukkueesta vähän kiinni:

Classic

Sanoisin tähän, että isoin ruutu tulee olemaan ja on valmennuksella. Materiaali on kuitenkin selkeästi vahvin, jolloin ryhmästä kaiken irti saaminen on avainasia. Jokaisesta pelistä saa saman verran pisteitä ja joukkueen pumppaaminen parhaaseen iskuun voi olla hankalaa. Joissain peleissä vedellään tossujen nauhat auki, mutta kun ne ovat kireällä, vaikea on tätä ryhmä voittaa. Puolustaminenkin toimii paljon paremmin, kuin aiemmin. Maalintekokisassa on tunnetusti Classicia vastaan vain hopeaa tarjolla. Vahva!

OLS

Oulussa flunssa-aalto selätetty? Tai siis oletettavasti sellaisesta oli kyse ennen taukoa? Niin paljon poissaoloja ja kierrätystä, että ei ole tyypillistä Oulua. Kuitenkin varamiehisenäkin varsin ponnekasta tekemistä ja nämähän saattavat joskus olla pitkässä juoksussa hyviäkin juttuja. Nyt kakkoskorin pelaajat saivat saumaa ja osa antoi positiivista signaalia valmennukselle. Laajuutta rinkiin ja on mistä ammentaa. Kaikki resurssit käytössä, niin kotietu.

Ilves

Sanoisin, että tulee olemaan yllättvän vahva ja korkealla. Onko se yllätys? Ei ehkä, mutta itse olen pitänyt Ilvestä aikaisemmin sellaisena "hyvänä kakkoskorin joukkueena". Jotenkin vaan tuntuu, että pelaajisto on sopivan monipuolinen ja pelaajien vahvuuksia on osattu yhdistää hienosti kentällisiä muodostettaessa. Ryhmässä on myös mielestäni helposti ikäluokan parhaan pelikäsityksen omaava hyökkääjä, joka omilla ratkaisuilla tekee muiden pelaamisesta aika paljon helpompaa. Kotietu!


Ervi

Näitä kotietuja kun tässä jaetaan/arvotaan, niin tasapuolisuuden vuoksi molemmista syksyn lohkoista 2 joukkuetta. Olkoon se toinen B-lohkosta Ervi.
Jossain kohtaa näytti, että tulee olemaan vahvin nippu lopussa, mutta nyt olen vähän skeptisempi. Joku on muuttunut. Syksyllä oli jotain ketjulottoa, sellainen tietysti vaikuttaa aina. Miten vastuuvalmentajan aika riittää F-liigan kiireiden keskellä? Uskon kuitenkin potentiaaliin ja jo aikaisemmin selkeästi tehtyyn työhön. Ylivoima sarjan kärkeä, ellei ykkönen. Niukasti kotiedun oikeuttamaan sijoitukseen.

Mielipiteitä on yhtä paljon, kuin ihmisiä. Tässä siis yksi. Toivotaan, että ei menisi näin. Silloinhan tämä olisi tylsää.
 
Viestejä
41
Sitkeä porukka. Ei kertaakaan johdossa, mutta aina rinnalle ja lopulta ansaitusti ohi. Kumma, ”nimetön” porukka. Kapea rosteri. Mutta korostan sanaa sitkeä. Ovat toki vuosia tehneet duunia lähes samalla jengillä. Mielenkiintoista nähdä mihin riittää🤔
Samaa mieltä. Alkusarjassa sanoin ettei tule materiaali riittämään, nyt alan olemaan eri mieltä. Perustuen juuri tähän sitkeyteen. Alkaa jo tuloksetkin olla kovia. ei esim Ole havinnyt Classigille kertaakaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös