Pääkallo.fi

P17 SM-sarja 22-23

Viestejä
7
Kausi ole vielä edes alkanut ja täällä on aika paljon viestejä, joista huomaa, että onko ne nyt niitä kuuluisia ”trolli viestejä”. Viisaat varmasti tietävätkin ketkä näitä viestejä kirjoittaa… Pelatkaa te, jotka osaatte ja me, jotka ei osata niin me hoidetaan tämä analysointi ja välillä myös turhan sonnan jauhaminen.
 
Viestejä
135
Nyt kun on vähän sulalteltu vuosi sadan housuun paskomista nii kirjoitetaan tänne. Eka erä oli loistavaa. Puolivälin jälkeen se peli mitä happee pelasi niin sillä pelillä taistellaan jumbo sijasta. Classic heitti kyl kovan nousu. Silmään pisti kylmän viileä rankkari Eino Hannulalta. Jompikumpi näistä joukkueista nostelee kannua kevääl✌️
 
Viestejä
40
Kausi ei vielä alkanutkaan niin on keskustelu jo niissä svääreissä ja ehkä jopa omasta mielestä mauttomissa analyyseissä että annetaanko kauden eka startata ja suodaan jokaiselle joukkueelle ja pelaajalle hyvä kausi! Ja toivotaan että mahdollisimman moni joukkue pysyisi kasassa ja mahdollisimman laajasti pelejä saisi,kun melko tylsäksi se mahtaa käydä jos siellä loppupeleissä vain ne täällä jo mestarin tittelin saaneet Classic, Ols ja Happee pelailee keskenään.
 
Viestejä
162
Otetaanpa arvausleikki ensimmäiselle viikolle. Kaikista joukkueista ei mielikuvaa, joten poimitaan muutama helmi. Arvioissa käytetty vahvaa mutua, viime kauden suorittamista, pre-season pelejä ja pelaajasiirtoja ja ripaus provoa.

31.8
Eräviikingit- Indians

Molemmat joukkueet vahvistuneet kesällä, Heimo ottamassa pääkaupungiseudun kakkospaikan P17 sarjassa. KWMC:ssä ErVi maalin parempi, Inkkarit vei lopulta kannun. Arvataan mielenkiintoista vääntöä ja paremmin Mosahallin ilmastoon tottuneelle Erville niukka 7-5 voitto.

3.9
OLS-OFBC

"Ne, jotka ei mahdu OLSiin, menee OFBC:" Kaikilla mittareilla parempi OLS repii mieskarvin rikki ja tyylittelee 12-5 voittoon.

SBS WIRMO/KEIKY-TPS

EIkö maalaiset ole nämä vieneet viime aikoina? Vahvistunut Wirmo on pelannut niin paljon harkkapelejä, että homma on hanskassa. Fanaattinen kotiyleisö siivittää 8-5 voittoon.

Karhut Blue- Classic

Mestarisuosikin paineet Rytke Cupista ansainnut Classic matkaa nousijajoukkueen riesaksi. Puolustamisella ei niin väliä, jos aina tekee enemmän maaleja. Classicin ykkösellä pörssipäivä ja maalintekokilpailun vie Classic 7-14.

Happee-O2-JKL/Muury

Tämän isommaksi ei paljon tasoero tässä sarjassa muutu. Isoveli vie miten tahtoo, jos ei löysää viimeisessä erässä niin tulee rumaa jälkeä. 13-2

4.9
Indians- TPS

Turkulaisilla painaa jaloissa ja soi korvissa Hanihallin reissun jälkeen. Heimo nappaa avauspisteensä 7-3 lukemin.
ols ofbc peli saattaa olla isommallakin erolla, ols saattaa paukutella lähemmäs 20maalia. samoin happee-o2 saattaa olla ja varmasti onkin vielä isommilla erolla. p19 sarjat alkaa vasta ensiviikolla, tuleeko 06 ikäisiä vahvistamaan derbyihin? esim happee - o2 pelin tulos voi vahvasti muuttua mikäli o2 pelurit tulevat vanhemmista pelaamaan. toki voittaja tuskin muuttuisi, mutta numerot saattaisi olla hiukan tasaisemmat. classic oppii virheistään eikä anna karhujen tehdä noinkaan paljoa maaleja. Vottajista kuitenkin kaikissa samaa mieltä. veikkaan, että ensimmäisellä kierroksella nähdään paljon maaleja, "valmentajien painajainen" saattaa toteutua monesa pelissä, mutrta kauden mittaan taas rauhoittuu...
 
Viestejä
3
Onko minkäläisiä mielipiteitä tai ketä kannattaa pitää silmällä lauantain ottelusta sarjanousija Karhut vs yksi sarjan kovimpia joukkueita Classic?
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
24.4 18.30
3.054.901.81
Näytä kaikki
>
Viestejä
6
Ilveksellä ei lähtenyt peli käyntiin hyvin rytke-cupissa, joten aika varmana voi lyödä 2 lapulle. KrP:llä kumminkin hyvä nippu kasassa!
 
Viestejä
6
Ketä krp:ltä kannattaa seurata
KrP:llä monta hyvää pelaajaa ja esimerkiksi niinsanonuttu piiloykkönen pitäisi viikonloppuna löytyä. Tästä ykköskentästä löytyy taitavia laukojia, joka huomattiin esimerkiksi siinä, kun KrP:n uusi vahvistus Eetu Majamaa painoi tuopin korkuisen verkkoon.
 
Viestejä
8,042
Kaikki olemme varmasti yhtä mieltä siitä että Eräviikingit on huonoin ja ilkeämielisin organisaatio heti Talibanin jälkeen?

En lähtisi näin jyrkkiä johtopäätöksiä tekemään. Käsittääkseni aika hyvin kuitenkin organisoitu ja nykyaikaisia menetelmiä käyttävät. Myös johto on oikeudenmukainen sekä asiansa osaava. Sen sijaan ei ole varmastikaan poliittisesti korrektia, että minä lähtisin ottamaan kantaa Eräviikinkeihin.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
24.4 18.30
3.054.901.81
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös