Pääkallo.fi

Pesäpallo

#1
Seuraako muut pesistä ? Tällä kaudella vihdoinki saatiin vaihtelua ainakin finaaleihin kun joensuun maila pudotti vimpelin, ja pääsi finaaleihi pitkän yrityksen jälkeen.
 
Tykkää tästä: MHL
Viestejä
700
#3
Urheilulehdessä edelleen Joensuu ykköseksi rankattu. Seinäjoesta kuulin tutulta että hyvä porukka ja samaa sanottiin tuossakin. Ehkä tämä viesti lähettää minut kesälomille täältä. Ensi kaudesta en tiedä tulenko mukaan. Ehkä alku oli hyvä olla mukana niin saatiin keskustelua. Nyt sitä tuntuu muutenkin hyvin olevan eli kaikki hyvältä näyttää.
 
Viestejä
700
#6
Joensuussa tosiaan urheilulehti kirjoitti aikanaan ehkä n. pari vuotta sitten, että sielläkin joku ehdotti nuorennusta ja taisi oma poika hänellä olla junioreissa. Varmaan tuo juniori pääsi sitten muualle olisiko Kitee ollut pelaamaan. Minusta onni ettei nuorennusta tullut sillä silloin ei ehkä nykyistä menestystä olisi tullut. Yritetään nyt lomille täältä lähteä ja katsotaan ensi kautta myöhemmin tulenko vielä mukaan.
 
Viestejä
6
#7
Itse kannatan paikallista Hyvinkään Tahkoa ja uskoisin että menevät vielä pitkälle. Varsinkin tuo ulkokenttäpeli oli jo melko hyvää. Olisi hyvä jos Tahko ja SCH esimerkiksi tekisivät yhteistyötä junioreissa, pohjoisessa ilmeisesti näin on?

- salibandyn oma Kirppu
 
Viestejä
700
#8
Jännä huomata yllä että yksi nimimerkki minua kai tässäkin arvostellut joka tuolla toisessakin oli eli muka vain salibandyfoorumi. Nyt Seinäjoki näköjään kuudentena ehkä vähän alakanttiin sijoitus siihen nähden että kuulin kauden alla siellä olevan potentiaalia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.