Pääkallo.fi

Puolivälieräsarja Classic-Oilers

R2.

Viestejä
34
Kovasti kerää Oilersin hyökkäävä pelitapa kiitosta ja väkisinkin sitä tulee pohdittua että katsotaanko me samaa ottelusarjaa. Tämän päivän peli varsinkin oli kohtuullisen tylsää sählyä. Oilers kyykki lähes koko viisikkonsa voimin (ja usein melkein keskikaistalla) ja Classicin tungettua palloa väkisin poikittain, iski Oilers vauhdilla vastaan. Näissä hetkissä Oilerssin peli kieltämättä oli upeaa katsottavaa (käännöt), mutta muuten hyökkäyspelaaminen ei ollut kovin hyvää. Hyökäyspäähän päästyään, jos eivät suoraa maalipaikkaa saaneet luotua, niin pallo alas ja Classicin venyttyä pitkäksi pallo takaisin toiseen päähän vaikka ilmassa, jos sinne saivat 1vs1. Voihan se olla toki taktinen valinta Oilers valmennukselta, mutta ei varmasti riitä välierissä.
Ei se peli toki Classicillakaan hyvää ollut ja hetkittäin sitä miettä ja piti googlata onko nää niitä samoja ukkoja jotka aikanaan pelasivat varsin monipuolista ja tehokasta pallollista peliä. Silmiin pisti myös Classicin penkin sählääminen ottelun loppuhetkillä. Näytti etteivät pelaajat tiedä ketä kentälle halutaan ja vielä aikalisän kanssa sähläystä. Katsotaan pystyykö Classic muuttamaan pelaamista ja löytämään keinot pysäyttää Oilerssin vastahyökkäykset. Luultavasti ei, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jää päättää omat hyökkäykset maalin, jottei tartte käännöistä ottaa omiin 😅
 
Viestejä
138
Näätälasein tästä alkaa melkein jopa toivomaan Classiccia vastaan. Harmi vaan, että niille ei mitenkään koskaan pysty mitään hyvää toivomaan, joten camaan Oilers!!!
 
Viestejä
16
Näätälasein tästä alkaa melkein jopa toivomaan Classiccia vastaan. Harmi vaan, että niille ei mitenkään koskaan pysty mitään hyvää toivomaan, joten camaan Oilers!!!
Juurikin tämmöinen omien ”kannustus” (lue: vastustajien mollaus) kuuluu erittäin vahvasti Raholan rikollisleipomoon. Erittäin suurella lämmöllä ja ilolla kyl katselen krpn omien junnutähtien tekemistä liigakentillä ku niit on joukkue pullollaan😂 eiku eihän niitä olekkaan..sori väärä joukkue. Clasullahan niit omia kasvatteja on💪🏻
 
Viestejä
226
Tottahan se on, että rikkonainen kausi on etenkin Classicin ykkösellä ollut ja viisikko muodossa Salo pakkina on varsin hyökkäysvoittoinen. Oilersin ykköstä vastaan ei ole riittänyt alkuunkaan, mutta kenttien sekoittaminen auttoi vähän. Leikkasella ei pelituntumaa paljonkaan (ei selitys), Salolla samaa eri syistä, Salin ei saa parastaan irti, Johansson varovainen/epävarma (liekö siteellä kädessä jotain tekoa sen kanssa). Sikkinen suorittaa, mutta ei loista. Luonnollisesti kaikki vaikuttaa kaikkeen ja tulos näkyy minussarakkeessa.

Toisaalta muut kentät ovat vastanneet huutoon toisin kuin Oilersilla. Eilen Classicilla pomppi pallo ja syötöt hämmentävät paljon ja meni kehällä pyörimiseksi. Tuskan pystyi aistimaan läheltä ja miksei kaukaakin. Siltikin tuloksena sarjassa jatkoaika ja toisessa pelissä tasatilanne pari minuuttia ennen loppua. Eihän tuo nyt hyvältä näytä, mutta marginaalit on silti pieniä.
 
Viestejä
7,206
Oilersilla on muissa kentissä ollut hyvää tekemistä pl. maalinteko. Esim. Pekari ja Juuranto pelasivat eilen loistavasti alivoimaa.
 
Viestejä
226
Jaahas, hassu muokkausaika päättyi. Joten: Eipä siinä, pallojen pompottelu ja huonot syötöt, suomeksi sanottuna lähes kokovartalokipsi on vaivannut ison osan pelejä koko Classicia. Silti pelit ovat olleet maalin pelejä. Oilers on niskan päällä, mutta ei se välttämättä paljon vaadi, että tasaiset pelit kääntyvät toiseen suuntaan. Bookkerit luottavat ehkä yllättävänkin selvästi, että Classic voittaa tänään. Keskimäärin C:n voitolle sellaista 1,83 kerrointa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
118
Classic menetti pallon jauhamispelissään noin 3-6 kertaa jälleen joko pakit alimpana tai keskialueen riistona.
Oliers rokotti välittömästi noin 3-4 maalia.
Ja aina ykköskenttä, joka on kyllä tosi jäätävä tällä hetkellä.

Jos ei Kivilehto keksi sitä, että tuo aikansa elänyt nurkissa jauhaminen ei oikein riitä, kun vastustaja suosiosta vetäytyy passaamaan, ja odottamaan niitä pakkien hasardimenetyksiä.
Eikä huomaa sitä, että ainoastaan Oilersin ykkönen vastaa tehoista, eli sitä vastaan ei saa ylihyökätä missään tapauksessa....
Niin kevät tulee nopeasti, vaikka hieman myöhässä onkin.
Ja miettiikö Johansson syksyn Sveitsikeikkaansa, ainakin sihti on ihan minne sattuu.
Joka tapauksessa mestaruus on tosi kaukana näillä pyörityksillä.
 
Viestejä
226
Tuskinpa ajatus on pyöriä kulmissa ja huonoissa sektoreissa, mutta siihen se paljolti etenkin ykkösellä meni. Oilersin hyvyyttä ja Clasun syväjäätymistä. Ei hyvän vetopaikan hakeminen ja etenkin löytäminen ole aikansa elänyttä, mutta nyt on mennyt reunoilla pyörimiseen ja huonoihin syöttöihin liikaa, joista Oilersin ykkönen iskee.
 
Viestejä
507
Asiaa hieman liipaten, tarjoaako Veikkaus teidän mielestänne hyvää kerrointa Oilersin pelaamiseen?

1,81 / 4,65 / 3,10
 
Viestejä
885
Classic näyttää reagoivan tilanteeseen ketjuruletilla. Lastikan ja Heikkilän kenttä nyt ykkönen ja Sikkinen siinä keskellä. (Tämä muutos taidettiin jo nähdä eilen kesken pelin, kun kavensivat kahteen kenttään). Laitila ja Leikkanen kolmoseen. Salo sentteriksi. Kyllä Kivilehdolla ainakin vaihtoehtoja tuossa piisaa.

Hurjaa fysiikkaa tuo pelitahti kyllä vaatii. Eilen mentiin jo molemmissa joukkueissa kahdella kentällä puolet matsista ja kovalla pelitemmolla. Ei välipäivää, bussit kohti Tamperetta ja sama ralli uudestaan käyntiin.

Ja sitten taas keskiviikkona mennään.
 
Viestejä
361
Classic näyttää reagoivan tilanteeseen ketjuruletilla. Lastikan ja Heikkilän kenttä nyt ykkönen ja Sikkinen siinä keskellä. (Tämä muutos taidettiin jo nähdä eilen kesken pelin, kun kavensivat kahteen kenttään). Laitila ja Leikkanen kolmoseen. Salo sentteriksi. Kyllä Kivilehdolla ainakin vaihtoehtoja tuossa piisaa.

Ihan fiksuja muutoksia. Haettu nyt tuttuja ja toimineita koostumuksia edelliskausilta, josko niillä lähtisi paremmin rullaamaan. Eihän Oilers näihin pysty paperilla vastaamaan kuin ykkösen osalta, varsinkin kun Markkola ja Talvitie edelleen poissa, mutta sehän on tähän asti riittänyt ihan mukavasti.
 
Viestejä
30
ei vaan yksinkertaisesti sikkisen, lastikan, akolan jne taso riitä astalaa ja kainulaista vastaan. Esim lastikka tähän menneessä täysin näkymätön ja ovat aivan hädässä kovan paineen alla. Hieman erikoista kyseisestä kentästä kaikki kuitenkin mukana esim mm kisoissa ja ovat noin hädässä kovan paineen alla ja kahden pelaajan pyöritettävänä


edit. hetikun pääsin sanomaan classikin 1 tekee maalin mutta ei muuta kokonaisuutta miksikään
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös