Pääkallo.fi

Puolivälieräsarja Classic-Oilers

Viestejä
157
Oilers iskee nopeilla vastiksilla joita Classic tarjoaa.
Yhdellä ketjulla. Ja enpä ole oikein vakuuttunut miten Oilers pärjää jos se joutuukin rakentamaan hyökkäyksensä.
Mutta tässä matsissa Oilersin ykkönen on elementissään.
Sanoisin että Astala on liekeissä, ja js kuti on tosi paha, mistä paikasta vaan.
 
Viestejä
41
No huhhuh. Kahden pelin jälkeen ajattelin vielä että Classic tän sarjan kuitenkin vielä kääntää voitoksi mut nyt en taida siihen enää uskoa.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
14.4 15.00
2.484.802.10
F-liiga N
1X2
1X2
Classic - TPS
17.30
2.064.352.70
Näytä kaikki
>
Viestejä
17
Akolalta käsittämättömiä hasardisyöttöjä ja menetyksiä moneen peliin nyt. Koskinen pyörii ihan kuutamolla, kun ei ole kun yksi apu kentälle,veto, ja nyt sitä ei pääse käyttämään kun ei ole tilaa.
 
Viestejä
2
Sanoisin että taktisella puolella Oilers vie 100-0 tätä sarjaa. Jos vastustajan tuloksenteko on täysin yhden kentän varassa (ykköskenttien tulokset tasakentällisin kolmessa pelissä 5-0, 5-0, 5-0), niin nopeasti voisi miettiä hyvin puolustusvoittoista match-uppia ja passiivista karvausta tätä kenttää vastaan. Materiaaalin leveydessä Classicilla kuitenkin selkeä ylivoima. Valtaosa ykkösen maaleista tehty vastahyökkäyksistä tai nopeista vastakarvauksista, niin luulisi ensimmäiseksi minimoivan mahdollisuudet noihin. Mutta ilo katsoa kyllä Oilersin ykkösen tekemistä - huikeaa salibandyä. Ihan hyvät mahikset mennä päätyyn asti, jos sairastuvalta saisi vielä vähän leveyttä rosteriin.
 
Viestejä
41
Classic tarjosi nyt Oilersille maukkaat lipputulot. Itsekin suuntaisin keskiviikkona Espooseen jos mitenkään olisi mahdollista. Kukapa ei haluis nähä classicin pelaajien ilmeitä kun lähtevät kesälomalle?
 
Viestejä
37
Ai että! Edes tuomarit eivät saaneet käännettyä tätä matsia Tampereen Pyhäkoulupojille, vaikka kuinka koittivat.

Ensimmäisen kohtaamisen jälkeen palstallakin kehuttiin Classicin selostajaa ja allekirjoitin kehut täysin, mutta tänään oli kyllä pohjanoteeraus selostuksen osalta. Puolueellisempaa selostusta ei ole hetkeen tullut vastaan. Esimerkiksi kun Astala sai päähän kohdistuvat osuman kolmannessa erässä ja kun tuomarit menivät tarkistamaan tilannetta kameralta, selostajat heitti: "ei kai me tästä nyt sanottu mitään sellaista, joka aiheutti kameratarkistuksen, heheh". Ihan floppi. Onneksi Classicilla ei ole tällä kaudella enää ainuttakaan kotimatsia, niin ei tarvitse noin kuunnella noin paskaa selostamista.

"Meidän ongelma ei ole maalipaikat, vaan niistä paikoista pallon sisään laittaminen toisin kuin Oilersilla, joka tekee jokaisesta paikasta maalin" - Juha Kivilehto ottelun jälkeen.. :D Mites noi S. Lindforssin neljä läpiajoa ja Kainulaisen rankkari?

Jälleen kerran Oilersin ykköseltä erittäin kovaa tekemistä. Tuntuvat löytävän toisensa kentältä hyvin ja peli-ilo on kohdillaan. Oilersin kakkonen taas aika hukassa ja esim T. Iiskola pelaa huomattavan paljon oman tasonsa alapuolella juuri nyt. Kolmannet kentät aika tasasia ja niistä ei sen enempää.

Vaikka Classic tästä meneekin kesälaitumille, niin eiköhän MM-kisoissa nähdä taas Heikkilät, Sikkiset ja Akolat. En pidä myöskään mahdottomuutena sitä, että Juha Kivilehto laittaa sisäpelikengät jalkaan ja kirmaa kisoissa pelaajan roolissa.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
14.4 15.00
2.484.802.10
F-liiga N
1X2
1X2
Classic - TPS
17.30
2.064.352.70
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös