Pääkallo.fi

Puolivälieräsarja Happee-SPV

Viestejä
122
Odotin SPV:ltä enemmän ja tasaisempaa sarjaa. Ymmärrän SPV:n pelaajamateriaalin rajallisuuden, kun vastassa on Happee, mutta minun mielestä SPV:n tunne jäi vähän vajaaksi. Liian paljon jäi parin miehen vastuulle. Ensi kaudella pelaajamateriaalin osalta tilanne on parempi, kun katsoo mitä kaloja on SPV koukkuun uinut.
 
Viestejä
473
Selostus tuntuu menevän monella tunteisiin. Sinänsä sääli, että se suurin kuuntelijaryhmä on aina vierasjoukkueen kotipaikkakuntalaiset. Olisi varmaan parempi vaihtaa selostajia päittäin nykyiseen malliin nähden.
Kaikesta huolimatta hieno sarja sekä hyvä selostus!
 
Viestejä
1,231
Kallocastissä hyvin puhuivat mielestäni Spevestä, että pelaajilla riittäisi taito pelata pallolla paremmin mutta nyt vain sitä roiskitaan liikaa🤔
 
Viestejä
8
Selostus tuntuu menevän monella tunteisiin. Sinänsä sääli, että se suurin kuuntelijaryhmä on aina vierasjoukkueen kotipaikkakuntalaiset. Olisi varmaan parempi vaihtaa selostajia päittäin nykyiseen malliin nähden.
Kaikesta huolimatta hieno sarja sekä hyvä selostus!
Ei tunteisiin, vaan korviin. Tässä ainakin yksi katselija, joka ei kummankaan kannattaja-joukoissa, vaan haluaisi katsoa - ja kuunnella - laadukasta sählinkiä. Tällä(kin) kertaa Happeen-kotipelin osalta jäi pelkäksi katselu-kokemukseksi. Ja tosiaan asiantuntijan kommentteja olisi ollut mukava kuunnella. Nyt jäi nekin kuulematta. Onnittelut Happee-pelureilla ja taustajoukoille!
 
Viestejä
9
Itse SPV:n kannattajana tykkään kyllä Jyväskylän selostajan tyylistä valtavasti. Lisää löylyä vaan, tunnetta! Muistuu mieleen talvinen lauantai-ilta, klo 18.30 alkanut peli Happee-SPV. Huikea lauantaisauna tunnelma, eikä vähiten selostuksen ansiosta. Sauna lämpimäksi, pari öljyä tulille, peli eetteriin ja viikonlopputunnelma päälle. Varsinkin runkosarjassa vähän väriä harmauteen. Suorastaan odotti että pääsee tätä selostajaa aina kuulemaan vieraspeleissä. Se on meidäääääään Matttttttiiiiiii..

Itse sarjasta, nyt oli kyllä SPV pettymys tässä kokonaisuudessaan. Enemmän odotin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
88
Happee paransi tänään koko ajan ja oli jo kolmannessa erässä selkeästi kuskin paikalla. En muista, että Happee olisi vielä pelannut noin kypsän pelimiestenkympin kovassa paikassa vähään aikaan.

Kuten aiemmin totesin SPV:n ratkaisijat olivat kortilla, vain Keskinen ja tietysti Kotilainen ansaitsevat puhtaat paperit. Tänään Laakso tylsytti Peterin, vaikka paikkoja hänellä oli. SPV:n olisi pitänyt olla paljon tehokkaampi viimeistelyssään, jotta he olisivat todella voineet haastaa Happeen.

Jos jo vähän välierää miettii, niin hyvä että Happee pääsi huilamaan ja Siekkinen ehtisi saada paikkansa kuntoon. Näin Heiskan voisi laittaa kolmoseen, koska Tepsin kolmen kentän fyysisyyteen on pystyttävä vastaamaan ja uskonkin että Happee pystyy. Nyt huilataan, jotta taas jaksetaan... myös me fanit. 😃
 
Viestejä
8,098
Älkääs nyt, huutihan se Mertarantakin aina ja kaikki tykkäs :)
On Mertarannallakin rajansa. En muista huutaneen jostain sellaisesta, että mitä nestettä mahtaa olla vaihtoaition edessä. Tämä Happeen jantteri korottaa sillekin ääntään.
 
Viestejä
269
Selostajan ääni on vienyt ison osan tästä keskustelusta.
Jos joku haluaa kuunnella vielä ”karmeampaa” huutoa, niin kannattaa virittää illalla kiekkoliigan game 6 IFK - Lukko, radio Ramona ja siellä Risto Leino.
Tosin kielenkäyttö on välillä sellaista, notta ihan pienimmät ei juttuja ymmärrä.

Tsemppiä Happeelle TPS:n kaatoon.
Runkosarja oli ja meni, mutta se meni hyvin keskinäisissä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös