Pääkallo.fi

Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

Lienee kaikille selvää, että erilaiset striimit vähentävät paikan päällä katsovien määrää. Tähän trendiin ei ole lääkettä, sillä me kuluttajat siirrymme muutenkin virtuaalielämyksiä kohti ja pysymme samalla mukavuusalueella kotisohvalla kanavia surffaten. Sirkustempuilla voidaan elävoittää ottelutapahtumaa ja ja siten viivyttää väistämätöntä kehitystä. Paikan päällä otteluiden seuraaminen tulee edelleen vähenemään.

Naissalibandy yllätti minut menneellä kaudella kun sitä aloin enemmän seuraamaan ja pääsin liigaa katsomaan paikan päälle. Surkean vähän oli mestarinkin välieräpelissä varsinkin kotijoukkuetta kannustavia katsojia, mikä pisti miettimään tilannetta. Miksi näin on, että katsojat lasketaan kymmenissä. Seurat tietysti ilmoittavat kaikki myydyt kausiliput paikalla olijoiksi, siksi virallinen luku on paljon suurempi kuin todellinen.

En näe mitään pahaa siinä, että naisten säbää lähetetään vaikka kaikki pelit. Hieno juttu ja pelejä on kiva seurata. Sille vain pitää löytää maksaja. Yhden pelin tuotanto maksaa yhdellä kameralla sen tuhatlappusen, kaksikin jos matkaa tulee. Seurat ei tähän pysty eikä liittokaan. Jakelijat ovat ainoa taho mainossponsorien kuten VeikkausTV ohella.

Striimauksen katsojissa ratkaiseen hinta ja tilaamisen helppous. Yksittäisen ottelun ostaminen on liian hankalaa. Alle kympin kuukausimaksulla saatava vakiotilaus, ja valmis sovellus äly-tv:ssä on se joka toimii - varsinkin naisille :).
 
Miten helvetin vaikeaa se voi olla? Oletko ikinä katsonut peiliin ja ihmetellyt minkä vuoksi kanssasi ei käytännössä kukaan täällä asiallisesti keskustele?.
Näin kohteliaana kommenttina: jos tarkastelee sinun "yhden lauseen" viestihistoriaasi, niin en hirveästi lähtisi neuvomaan muita siitä mitä lisäarvoa tuot keskustelijana tänne. Eiköhän me molemmat mahduta tänne vaikka tiedän olevani vähemistössä (naisena) näkemykseni ja kokemukseni kanssa. Tosiasia on se, että enemistö tänne kirjoittavista eivät näe ja koe niitä mahdollisia epäkohtia mitä tuon tänne esille.

Ja toisekseen, minun kanssani käydään hyvää keskustelua muutaman nimimerkin kanssa mm ykstyisviestein mikä tällä on merkitystä minun palstauskottavuuteni kanssa. Surullista tässä on se tosiaan, että niin moni haluaa jatkaa keskustelua YV:nä ettei heitä leimata täällä.

Mutta loppukädessä minä luotan Ylläpidon arvointikykyyn arvioimaan olenko minä ja viestini tänne sopivia.

@Katsoja :lle täältä virtuaalipeukkua.
 
Pahin sählyn(miehet ja naiset) epäkohta on järkyttävät tasoerot. Liian vähän tosissaan pelaavia ja panostavia. Liikaa matseja missä ei mitään jännitystä, kun peli ohi ekassa erässä. Naisten liigassa ihan hyvä uudistus. Pelin taso pitää olla sellaista, että kiinnostaa muitakin kuin lajiniiloja! Kuukauden ottelut pitäisi valita ei tasapuolisesti, näytetään vain kärkipelejä. Tavoite lienee saada muitakin kuin niiloja katsomaan lähetyksiä?
 
Viimeksi muokattu:
Itse haluan, että jatkossa näytetään vain naisten pelejä. Vaikka ottelut on C-poikien haastajatasoa, niin Reija on vakuuttanut, että olen sovinisti ja en ymmärrä hyvää urheilua.
 
Itse haluan, että jatkossa näytetään vain naisten pelejä. Vaikka ottelut on C-poikien haastajatasoa, niin Reija on vakuuttanut, että olen sovinisti ja en ymmärrä hyvää urheilua.
Jos itse olet sitä mieltä, että olet sovinisti niin sille ei voi mitään. Sen sijaan kutsuisin sinua kenties hassuksi tuolla omenoiden ja päärynöiden vertailulla.
 
Katselin tuosta tuota Naisten Salibandyliigan Ruutu+:n ohjelmistoa, ja jos jätetään Kooveen ja ErVin kotipelit pois, niin koko kaudella näytetään yhteensä kahdeksan ottelua.
 
Viestejä
65
Katselin tuosta tuota Naisten Salibandyliigan Ruutu+:n ohjelmistoa, ja jos jätetään Kooveen ja ErVin kotipelit pois, niin koko kaudella näytetään yhteensä kahdeksan ottelua.
Ruudun tarjonta onkin ihan ok ja erona Veikkaukseen niin kaupallinen yritys saada itse määritellä mikä on heidän toiminnalleen kannattavaa toimintaa ja mitä kannattaa lähettää ja mihin hintaan. Minun kritiikki olikin valtionyhtiön toimintaa kohtaan, jota ohjaa myös kaupallisuuden lisäksi nk pehmeät, yhteiskunnalliset arvot kuten esimerkiksi tasa-arvo yms muu yhteiskuntavastuu.

Mutta kiva, kun liittokin huomioi ja uutisoi naisten liiga-avauksen suoraa lähetystä / mediatilaisuutta etusivullaan... oho eikun.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.