Pääkallo.fi

Siirtohuhut 2024-25

Viestejä
284
Toinen tapa on se että katsoo että Nokia on ollut nerokas ja saa Jonaesonista enemmän irti pakkina, samoin kuin jatkossa Rantalasta. Indiansin täyteukosta eli Arkkilasta on saatu Nokialla koulittua tärkeä ja hyvin peliä avaava pallollinen pakki. Topias Simosesta kasvamassa maajoukkuetason puolustaja tulevaisuudessa. Säästetään siis rahat uusiin hyökkääjiin, koska puolustuksesta ei tartte huolehtia .
Voihan sitä katsoa noinkin ja todennäköisesti ehkä tuolla tavalla myös ajatellaan, mutta mä ainakin henk.kohtaisesti ihmettelen että miks lähtökohtaisesti hankittais pelaajia sillä ajatuksella että niistä saadaan jatkossa eri paikan pelaajia… en tykkää näitä lätkä/futis/muu laji vertauksia tehdä mutta tähän hätään ku en muuta keksi ni vedetään hatusta tällanen että vaikea nähdä että esim. Detroit Red Wings hankki Patrick Kanen hyökkäykseensä sillä ajatuksella että “ens kaudella me saadaan tosta Seiderille pakkipari.”

Mutta näinhän se on että nerouden ja hulluuden raja on hiuksenhieno.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
18.00
3.004.751.84
Näytä kaikki
>
Viestejä
516
Tässähän tulee kova kisa mikä häntäpään joukkueista heikentyy eniten. Ervi on taas pleijarijoukkue, jos pitää nykyisen rosterin.
Näinhän se menee. 12 joukkuueesta vain Krp ja Indians selvästi vahvistuvat. Valtaosa heikkenee. 2-3 vähiten muuttuvaa joukkuetta vahvistuu suhteessa muihin.
 
Viestejä
758
Oliko jotain huhu/tietoa minne Tiitus olisi siirtymässä?
Ei tietoa, mutta kun VoleV osasi sanoa ettei Krp:hen niin veikkaan Classicia. Tilausta ensi kaudelle on ja Tamperekaan ei nyt niin kaukana Lahdesta ole ja ensi kaudellakin todennäköisesti kilpailukykyinen joukkue (ainakin Lasbiin verrattuna 😁).
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
18.00
3.004.751.84
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös