Pääkallo.fi

Suomen Cup 2019-2020

Viestejä
293
Eli liitto päätti siirtää pikaisella aikataululla, jo ennakkoon huonomaineisen turnauksen loppuottelun Tallinnaan kesken kauden, jossa liitto käytännössä maksaa seuroille "korvauksena" laivamatkat, ja kaikki muut kustannukset tulevat seuroille maksettavaksi samalla (esim. naisten finaalin hävinnyt jää taloudellisesti tappiolle tästä reissusta),
Miten olisi jos liitto yrittäisi hommata virolaisen sponssin koko tapahtumalle ja toisaalta sitten joukkueet voisivat myydä ottelukohtaisen sponssin, vaikka superalkolle tai vastaavalle.
 
Viestejä
155
Naurettavinta tässä koko suomencupissa on se, että joukkueet on pakotettu pelaamaan tätä ja kaiken lisäksi pelaavat vielä noilla täysin farsseilla sääntömuutoksilla.

Mielestäni jos cuppia halutaan jatkaa, niin täytyy joukkueilla olla palavahalu jatkaa tätä ja viedä sitten myös koko cuppia eteenpäin. Pakottaminen on aina heikoin vaihtoehto ja todella toivon, että on viimeinen vuosi kun pääsarja joukkueet pakotetaan mukaan.

Olisi mielenkiintoista kuulla moniko liigajengi olisi ilmoittanut itsensä tämän vuoden cuppiin jos ei olisi ollut tuplapeleillä suoritettua ”karsintaa”. Varsinkin nyt kun pelataan 3*15min ja 15+2 miehistöllä niin cup tuskin herättää liigajengeissä kovin paljoa positiivisia ilmauksia.

Kun Classic ja krp voittivat tuplaottelunsa niin seuraavat matsit sitten toisella puolella suomea ja siitä jälleen noin 2000€ laskut seuroille matka- ja ruokakuluista. Sitten paikalle lähetetään vajaat joukkueet höntsäämään 45minuuttia. Kertokaa ketkä voittivat tässä?

Mielestäni koko roskassa ei ole mitään järkeä. Ellei cuppia lopeteta, toivon että liitto ottaa edes pakko osallistuminen pois pääsarja jengeiltä, sillä tällä ei saavuteta yhtään mitään. Viimevuoden finaaliakin seurasi paikan päällä vain uniset 700 ihmistä, mikä kertoo kaiken Cupin arvostuksesta.
 
Viestejä
6,977
Jaahas... nyt on tulossa sitten SuperCup.


Kuulostaa hyvältä, varsinkin kun siitä tehdään tämmöinen näytösluonteinen tapahtuma ts. pelataan jossain, missä ei pelaa liigajoukkuetta. Kuten Helsingissä.

Siinähän tuo muuten menee missä mikä tahansa muu harjoitusottelukin.

Toki niitä muitakin hyviä paikkoja on, missä on pitkät salibandyperinteet, mutta ei liigajoukkuetta. Esim. Lappeenranta, Rauma, Ivalo ja Pori.
 
Viimeksi muokattu:

Jussi Koivunen

Puolivälieräparit arvottu.

NJ/SPV–Classic
Rangers–TPS
Nokian KrP–Blackbirds/Indians
Happee–FBC Turku
 
Viestejä
6,977
Mielenkiintoista, että ei ole vielä yhtään varmaan liigajoukkue vs. liigajoukkue puolivälieräparia.

En tosin löisi vetoa sen kummemmin Blackbirdsin kuin Nurmonkaan puolesta.
 

Mahoney

Kai toi supercup on ihan kiva upgradettu harkkamatsi ja jotain pientä kauden alkuun. Kai se sitten pelataan Lötjösen ideoimana puolapuiden seassa?
 
Viestejä
176
Saa kyllä olla kiireisiä ihmisiä, jos tämä 15 minuuttia lyhyempi peliaika on se ratkaiseva tekijä meneekö katsomaan matsia vai ei. Tämä selitys on ainakin liitolta iha tuulesta temmattu
 

Jussi Koivunen

No nyt on varmistunut se ensimmäinen liigaseurojen kohtaaminen.

NJ/SPV–Classic
Rangers–TPS
Nokian KrP–Indians
Happee–FBC Turku
 
Viestejä
6,977
Blackbirds - Indians 1 - 6

Kakkosdivarin joukkueet nyt kaikki ulkona.
 
Viestejä
6,977
Pohjoisen aluefinaali SB Vaasa - SSRA 9.2. 17:00
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös