Pääkallo.fi

Välieräsarja Classic-Nokian KrP (2024)

Finaaleihin menee

  • Classic

    Ääniä: 52 51.0%
  • KrP

    Ääniä: 50 49.0%

  • Äänestäjiä
    102
Viestejä
486
Rantala Krp:n kokoonpanossa, muttei pelaavissa kentällisissä. Aijai.
Teoriassa siis pystyy tarvittaessa pelaamaan, koska on kokoonpanoon merkitty. Voi kuitenkin olla että nyt ainakin ekassa säästellään ja tulee ehkä vetämään mahdollista rankkaria tai pelaamaan yv:tä. Ei varmasti ole riskitön tilanne yv:n viivamiehenä pelata. Voi tulla koviakin juoksukisoja omiin päin jne. Onhan tässä sarjassa aineksia jopa kevään ensimmäiseen seiskapeliin, mutta se vaatisi kyllä pelikuntoisen Rantalan. Ilma Joonaa, voi mennä jopa 4-0 Passon porukalle.
 
Viestejä
155
Onhan tässä sarjassa aineksia jopa kevään ensimmäiseen seiskapeliin, mutta se vaatisi kyllä pelikuntoisen Rantalan. Ilma Joonaa, voi mennä jopa 4-0 Passon porukalle.
Toivotaan, ettei Classicin menestyminen tässä välieräsarjassa ole liikaa kiinni Rantalan mahdollisesta pelaamattomuudesta. Veikkaan, että Juuso Ahola paikkaa Rantalan jättämää aukkoa ykkösketjussa ihan hyvin.
 
Viestejä
708
Ahola voi paikata ihan ok, mutta ei silti ole Rantala eikä siten taio välillä maaleja lähes tyhjästä. Jättää myös kakkoseen aukon. Toki voi olla, että Rantala ylivoimaa pelaa jos sellaista tulee.

Samat sanat koskee muuten Lastikkaa, mutta ironista kyllä pleijarivireellä poissaolo ei periaatteessa ole niin paha etenkin jos ykkösen vire jatkuu. Tosin paikkaaja Koskinen on ollut aika yössä koko kauden vaikkakin tarjoilu kolmosessa ei ole priimaluokkaa. Mutta on kadottanut viimeistelyvireensä muutenkin pehmeä kausi.
 
Viestejä
75
Rantala merkattu nelosketjuun eli ei nilkka kunnossa ole. Lastikka sivussa ensimmäisen pelin. Kumpikaan ei vakuuttanut puolivälierissä.

Toivon KRP: tä jatkoon, mutta Rantalan poissaolo saattaa olla liikaa tässä sarjassa.
 
Viestejä
426
En tosin tiedä onko tuolla 50% juoksulla kovinkaan hyödyllinen.

Eikä ole Salokaan jos antaa tuollaisia lahjoja, jos lähtee tollaseen väliin niin siitä pitää onnistua 100/100.
Ei tuosta oikee ota selvää mikä se kunto on. Laiturina varmasti myös säästösyistä että saakin vähän säästellä.
 
Viestejä
67
Aikamoinen tasoero ainakin tässä pelissä, huominen kertoo jo enempi lähteekö classic vekkihame ostoksille vai vieläkö nälkää riittää.
 
Viestejä
169
Classicilla samaa veitsenteräpeliä kuin vuosi sitten.
Keskialueen menetyksiä. Ja peräkkäin monta kertaa, parista ei uskottu vielä mitään.

Vaikea tosin uutta keksiä tässä vaiheessa kautta.
 
Viestejä
10
Sarja pyörähti tänään käyntiin aikamoisella Näätien ylikävelyllä. Tuntui että kotijoukkue ei ollut tehnyt ollenkaan läksyjä ja muutenkin tuli peliin kuin runkosarjapeliä pelaamaan. Vierasjoukkue olikin sitten täysin toistamaata ja vei taktisesti, henkisesti ja fyysisesti kyllä selkeästi.

SPV sarjassa hieman ihmettelemäni Näätien matala karvaus oli tänään hyvinkin aktiivista ja aiheutti lukuisan määrän pallonmenetyksiä Classicille. Toki Classic oli tänään todella kaukana omasta tasostaan, mutta mielenkiintoista mitä Kivilehto keksii huomiselle. Omalla alueella Classic oli myös isoissa vaikeuksissa Näätien syvähyökkäämisen kanssa. Huomenna kotivoitto niin alkaa myös henkisesti tulemaan viime kevään Oilers sarja Classicin pelaajien mieliin. Tämän illan peli nimittäin oli lähes toisinto niistä peleistä.

Hienoa oli nähdä Rantala peleillä ja varmasti ei ole 100% nilkka, mutta eipä tuo siltäkään näyttänyt että ei pystyisi auttamaan joukkuettaan, Ahola ykkösen keskellä tuurasi todella hyvin.

Ihmetystä aiheutti paikanpäällä hieman vaisu välierätunnelma sekä hieman odotettua pienempi yleisömäärä. Runkosarjassa kuitenkin monessa pelissä lähes häkki täynnä mutta paikallisvälierässä oli tilaa kyllä reilusti. Onko liian kalliit liput vai onko tämä totuus Pirkanmaan lajiväen kiinnostuksesta? Huominen kertoo lisää tästä, mutta pahoin pelkään että Nokiallakaan ei ihan viime tai toissakevään buumia ole ainakaan välierävaiheessa.
 
Viestejä
4
Vähän vaisu oli Classic kotikaukalossaan. Lastikan poissaolo näkyi kokonaisuudessa heillä enemmän kuin Rantalan vajaakuntoisuus Krp:llä.

Tuntui, ettei Näädätkään joutuneet ihan parhaintaan kuitenkaan kaivamaan vielä tähän sarjan avauspeliin ainakaan kärkipelureiltaan. Tuomala oli pirun hyvä niissä hetkissä kun koppeja tarvittiin, vastaavasti Toriseva ei pystynyt gamesavereita oikein napsimaan.

Veikkaan, että Nokia vie seuraavankin pelin Classicin hakiessa vielä uudestaan parasta virettään. Tämän jälkeen Classicin melkein pakko viedä kaksi seuraavaa, jotta sarja pysyy elossa.
 
Viestejä
132
Mites toi Lammisen polviosuma Tuomalaa päähän n. 3 erän puolivälissä, onko 2 min. nyky linjaus?
Joskus noista lävähti aina joulukortti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös