Pääkallo.fi

Välieräsarja Classic-TPS

Finaaleihin menee?

  • Classic

  • TPS


Results are only viewable after voting.
Viestejä
71
Toisaalta tässä kun Classicia on moitittu, niin muistin yhden pari vuotta vanhan tapauksen, jossa TPS:n huoltaja (?) oli erittäin tuohtunut siitä, että ottelun kuuluttaja hehkutti kotijoukkueen tekemisiä. Siis ei mollannut Tepsiä, vaan nimenomaan hehkutti omiaan.

Menee suunnilleen samaan kategoriaan kuin se yksi sankari täällä, joka veti porot nokkiinsa siitä, että Miko Kailiala oli tuulettanut jotain maaliaan.

Kevät tuo aina näitä huuteluita enemmän ja eiks joku sanonut haastattelussa että pitää saada vastustajan tähdet pois tolaltaan kovalla pelillä ja verbaalisuudella. Katsomossa jotenkin toivoisi että kannustettaisiin omaa joukkuetta, eikä huudeltaisi vastustajalle. Täytyy sanoa että vaikeeta se meinaa itsellekin olla, vaikka ikääkin on tullut.
 
Viestejä
118
Miten tuohon Klubiin pääsee/joutuu? Riittääkö, että pyrkii olemaan kriittinen kaikkia osapuolia - myös Classicia - kohtaan ja toivoo uutta mestaria sarjalle?

Tuohon en osaa vastava, kun en itse ole siinä aktiivi. Eiköhän jokaisella ole omat syynsä ja motiivinsa. Saat ihan itse arvioida oman statuksesi asian suhteen. Objektiivinen ja hyvin perusteltu kritiikki on aina paikallaan - kaikkia osapuolia kohden👍
 
Viestejä
41
Huutelu on ilmeisesti TPS:n juttu eikä rajoitu vain miesten joukkueen toimintaan. Tätä kuultiin myös naisten puolella runkosarjan aikana. Ikävä ilmiö kohdistui sitten keneen tahansa.
 
Viestejä
118
TPS sai ainoastaan yhden vaarallisen maalipaikan ensimmäisessä erässä ja sekin tuli T.Salon räikeän virheen seurauksena. Mikäli turkulaiset eivät tänään löydä selvästi parempia lääkkeitä Classicin viisikkopuolustuksen murtamiseen, niin tämä välieräpari on tänään taputeltu.
 
Viestejä
118
Toisessa erässä TPS haastoi Classicia jo ihan kunnolla ja sai yhden hienon maalinkin tehtyä ja luotua myös pari-kolme vaarallista lisämaalipaikkaa. Pelin kuva oli toisessa erässä paljon tasaisempi, vaikkakin pallonhallinta oli edelleen pääosin Classicilla. Hyvää ja tasokasta puolustuspelaamista molemmilta joukkueilta. Viimeisessä erässä turkulaiset pelaavat sitten "veitsi kurkulla" ja ovat pakotettuja ottamaan enemmän riskejä.
 
Viestejä
118
Hatunnoston arvoinen suoritus TPS:lle viimeisen erän taistelusta ja noususta tasoihin. Tämä erä oli varsinkin alkupuolen osalta aika selvästi TPS:n, joka onnistui kovalla temmolla aiheuttamaan painetta Classicin päähän ja samalla pitämään puolustuspelinsä yllättävän tiiviinä. Muutama paikka oli Classicillakin lyödä naula arkkuun 4:llä maalilla, mutta Fäldenin esitys tähän erään oli loistava. Mielenkiintoinen jatkoaika tulossa ja pelin luonne kääntyi ottelun edetessä sellaiseksi, ettei voittajasta ole varmuutta...
 
Viestejä
118
Hieno nousu turkulaisilta ja viimeisen sekä jatkoerän perusteella aivan ansaittu voitto. Onnittelut turkulaisille! TPS löysi kovan vaihteen viimeiseen erään ja Classic menetti otteensa peliin. TPS:n onnistuja olivat erityisesti Kailiala sekä puolustuksessa pallolla loistanut Niemelä. Noita Niemelän otteita olen seurannut tarkasti jo jonkin aikaa ja mikäli nuoren miehen kehityskäyrä jatkuu edelleen, niin on tulevaisuuden maajoukkuepelaaja. Hienoa, että sarja jatkuu vielä ainakin torstaina, sillä nämä pelit ovat lajia parhaimmillaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös