Pääkallo.fi

Välieräsarja Classic-TPS

Finaaleihin menee?

  • Classic

  • TPS


Results are only viewable after voting.

666

Viestejä
22
Kylläpä voi peli muutua parissa päivässä. Jalo sanoi ottavansa bussilastin kiviä mukaansa Tampereelle, mutta pitikö ne sitten omiin ja joukkuetovereiden taskuihin jakaa, kun Tepsin jalka vaikutti surkean hitaalta.

Classikista on pakko nostaa jo B-junnuista seuraamani Kilpi uransa ensimmäisessä playoff-sarjassaan. Jos on Koskista hehkutettu tämän kevään peleissä, niin tasaviisikoin Kilpi on tehnyt samat kahdeksan pinnaa kenttänsä kaikkiaan kymmenestä osumasta. Muita kahdeksan pisteen miehiä tasakentällisin on Niemelä, Jalo, Heikkilä ja Leikkanen, joten nuori mies on melko kovassa seurassa, varsinkin kun peliminuutit Classikin kolmoskentässä on korkeintaan puolet näihin muihin verrattuna. Eikä ne pisteetkään, mutta kun on vielä pistänyt Hullu-Hoikkasen totaalisesti rintataskuunsa kahdessa viime ottelussa, niin onhan se melkoinen suoritus. Next level on A-junnuista jo näillä esityksillä saavutettu. Tukkamuoti näytti Laitilan kanssa kovin yhteneväiseltä ja Tenhokin näkyy tän päivän pelissä käyttäneen samaa stylistiä, joten varmaan joku uusi villitys Tampereen seudulla.

Nyt on sitten mustavalkoisen vuoro näyttää löytyykö venymistä sunnuntain peliin. Jos ei, niin tämä sarja on taputeltu Classikille 4-1.
 
Viestejä
5,904
Niin tylsältä kuin se kuulostaakin, niin nelospeliäkään TPS ei voi voittaa. Classic sen sijaan voi hävitä sen.
 
Viestejä
5,904
Eipä tässä vieläkään juuri jatkoonmenijästä tarvitse neuvotella. TPS toki puolustaa ajoittain hyvin, mutta viimeiset sata minuuttia 13-2 Classicille, et sinä näitä kahdella tehdyllä voita, nollasta puhumattakaan.
 
Viestejä
875
On se kova. Ei riitä, ei sitten millään. Kaksi peliä putkeen ei ole ollut mitään palaa.

TPS ei ole luovuttajatyyppiä, viedään sarja niin pitkälle, kun ikinä mahdollista.👊
 
Viestejä
5,904
On se kova. Ei riitä, ei sitten millään. Kaksi peliä putkeen ei ole ollut mitään palaa.

TPS ei ole luovuttajatyyppiä, viedään sarja niin pitkälle, kun ikinä mahdollista.👊
Pidän täysin mahdollisena, että TPS on todella kova vitospelissä ja häviää vasta jatkoajalla tai rankkareissa.
 
Viestejä
287
Turussa ilmeisesti keskitytään toista kevättä putkeen vähän liikaa vastustajalle huuteluun, jos Saloa on uskominen. Tuloksesta päätellen kannattaisi ehkä kokeilla jotain muutakin strategiaa. Classicilta kyllä kliininen voitto ja varsinkin Salin tekee kentällä mitä huvittaa.
 
Viestejä
875
Turussa ilmeisesti keskitytään toista kevättä putkeen vähän liikaa vastustajalle huuteluun, jos Saloa on uskominen.
Mikä / missä tämä Salon kommentti on?

Paikan päällä peliä seuranneena välillä huvitti, miten nimenomaan Classicin pelaajat jaksavat jäädä mussuttamaan tuomarien täysin oikeita tuomioita :D Huutelua en havainnut, toki näkökulmia on varmasti monia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös