Pääkallo.fi

Välieräsarja Nokian KrP-Oilers

Finaaleihin menee?

  • Nokian KrP

  • Oilers


Results are only viewable after voting.
Viestejä
5
Mutta silti uskon, että tuomarit viheltävät edelleenkin parhaan näkemyksensä mukaan kussakin tilanteessa. Menneet pelit on menneitä ja tulevat pelit edessä.
Sama usko, parhaansa tekevät. Ja helppoa ei ole. Iso kunnioitus jokaista kohtaan, joka tonne askiin hyppää. Mutta ihmisiä ovat kuten pelaajatkin. On mielestäni melko selvää, inhimillisesti, että joidenkin henkilöiden osalta historia vaikuttaa nopeissa päätöksissä. Rapella tätä historiaa alkaa olla valitettavan paljon. Tosi viihdyttävä pelaaja parhaimmillaan. Välillä meno sekä hävettää että pelottaa. Hyvä on laittaa kukin vuorollaan hetkeksi rauhoittumaan kun meno alkaa olla vaarallista tai muuten sääntöjen vastaista.
 
Viestejä
434
Mikko Kohonenko se oli, joka jossain Ruudun lähetyksessä puhui tuosta Tapiolan hallista ja että tuomarit siellä aina muistuttavat molempia jengejä, että laidan vieressä ei taklailtaisi tai muuten boksia tulee herkästi. Tämä kun on pelaajilla tiedossa, niin vaikea taas ymmärtää Kainulaisen valintaa pelata tilanne niin kovaa, että Jonaeson keräilee itseään pää pehmusteissa. Ja ennen kaikkea kunnioitus muita pelaajia kohtaan on vähän hukassa, koska joku kerta huonolla tuurilla sieltä ei enää taklattu nousekaan omin jaloin ylös, vaikka olisikin vähän pehmusteita halliin 20 vuoden odottelun jälkeen saatu. Ei se ehkä pelikiellon arvoinen ollut, mutta ei voi kuin ihmetellä, ettei mies ikinä tunnu oppivan. Ja tämä Oilers-fanin näppikseltä. Toivottavasti nyt ihan oikeasti vihdoin keskittyisi loput kevään pelit kentällä pysymiseen, niin joukkueellakin on paremmat mahdollisuudet menestyä. Lupaan kannustaa siinä kohti taas hyvistä suorituksista.

Tälle Tapiolan hallille pitäisi keksiä myös joku oikea ratkaisu. Eihän tuo ollut eka eikä vika kerta kun laitoihin joku kolisee, muidenkin kuin vain Kainulaisen toimesta. Mutta enpä kyllä itsekään keksi mikä se voisi olla. Otahalli? Kiitos ei.
 
Viestejä
240
Ok. No mä kerron sulle. Katsos kun Kainulainen sai punaisen kortin niin se sai 5 minuutin jäähyn + 20 minuutin henkilökohtaisen rangaistuksen. Niistä tuli 25 minuuttia. Lindfors kun sai 2 minuuttia niin se yhditettynä Kainulaisen minuutteihin niin tulee 27 minuuttia. Ymmärsitkö? Silloin jäähyjä oli vihelletty 2 kpl. Myöhemmin kun Henttonenkin sai jäähyn niin jäähyt on nyt 2-1. Sitä Kainulaisen korkeaa mailaa kun ei vihelletty niin siitä ei tullut jäähyä joten siksi noi luvut on noin tasaiset.
Täh??????
 
Viestejä
162
vaikea taas ymmärtää Kainulaisen valintaa pelata tilanne niin kovaa, että Jonaeson keräilee itseään pää pehmusteissa. Ja ennen kaikkea kunnioitus muita pelaajia kohtaan on vähän hukassa, koska joku kerta huonolla tuurilla sieltä ei enää taklattu nousekaan omin jaloin ylös,
Ra. Kainulaisen oppimiskäyrää aikuiseksi mieheksi pitää kyllä ihmetellä. Etenkin, jos elättelee toiveita maajoukkuepeleistä, niin näin tukevasti negatiivista hyöty / riskisuhdetta on melko haastavaa kompensoida positiivilla ominaisuuksilla.
 
Viestejä
849
Ra. Kainulaisen oppimiskäyrää aikuiseksi mieheksi pitää kyllä ihmetellä. Etenkin, jos elättelee toiveita maajoukkuepeleistä, niin näin tukevasti negatiivista hyöty / riskisuhdetta on melko haastavaa kompensoida positiivilla ominaisuuksilla.
En ole varma oliko tarkoitus taklata vai mennä olkapää-olkapää ja Jonaesson oli vaan vikkelämpi. Siitä olen melko varma, että Ra. Kainulainen on kelvannut majuun ja pelannut kisoissakin. Ja tulee pelaamaan, enemmän tai vähemmän.
 
Viestejä
8,114
Näköjään viimeiset 45 minuuttia 7 - 0 KrP:lle.
 
Viestejä
434
Oilersilta 60 min verran riittävän hyvää peliä kahteen viimeisimpään otteluun, mutta ei se oikein voittoon riitä. Vielä yksi mahis nostaa omaa tasoaan napsu tai pari, muuten pronssipeli Tepsin kanssa kutsuu.
 
Viestejä
1,010
Jäähyt tässä sarjassa 25 min vs 6 min. (Jos ei huomioida Kainulaisen 20 min ulosajoa). Oilersilla ei mitään saumaa voittaa sarjaa noilla jäähymäärillä.
 
Viestejä
302
Minkähän takia Kaltiaista ei vaihdettu pois? Itseluottamuksen katoamisen aisti kotisohvalta asti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös