Pääkallo.fi

Viikon kysymys: Mitä sijoitustaistelua seuraat suurimmalla mielenkiinnolla F-liigassa?

Mitä sijoitustaistelua seuraat suurimmalla mielenkiinnolla miesten F-liigassa?

 • Sijat 1-4

  Ääniä: 12 35.3%
 • Sijat 5-10

  Ääniä: 14 41.2%
 • Sijat 11-14?

  Ääniä: 8 23.5%

 • Äänestäjiä
  34
 • Poll closed .

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,142
Miesten F-liiga käynnistyy sunnuntaina klo 17. Viime vuosina on puhuttu paljon kärkikahdeksikosta (pudotuspelijoukkueet) ja alemman kastin joukkueista (bottom six).

Millä sijoilla käydään mielestäsi mielenkiintoisimmat mittelöt ennakkoon? Kärkisijoilla 1-4, pudotuspeliviivalla ja sen yläpuolella eli 5-10 vai häntäpäässä 11-14?

Viikon kysymys: Mitä sijoitustaistelua seuraat suurimmalla mielenkiinnolla F-liigassa?
 
Viestejä
771
Sijat 5-10. Eli muuttuvatko pudotuspelijoukkueet ja toisaalta, ketkä alhaalla säilyvät varmasti turvassa putoamisen peikolta.

Näiden ulkopuolelta kiinnostaa myös, pystyykö Classic haastamaan OLS:n tällä kaudella molemmissa runkosarjan otteluissa.
 
Viestejä
850
Jutun lopussa oleva "Voit äänestää ja keskustella aiheesta foorumilla" -linkki ei johda mihinkään.

Ääni annettu kärkisijoille! Kaikki pudotuspelijoukkueet haluavat siihen joukkoon.
 
Viestejä
5,613
11-14 ilman muuta. Ainoa, jossa voi realistisesti jotain merkittävää yllätystä tapahtua.
 
Viestejä
5
5-10/viimiset paikat pudotuspeleihin. Tai siis seuraisin jos fliigan väki ottais pään pois per****** ja nyt vaikka alkuunsa uudistais koko ton järkyttävän sivustonsa semmoseks, että sieltä löytäis jotain saatika edes aukeis koko roska..
 
Viestejä
6
Sijat 2-14, ne on sijat joissa, valitettavasti, on enää tänäpäivänä mahdollista jotain tapahtua. Tuo maajoukkue vs muut liigajengit on vain sen verran karu asetelma. Mutta eiköhän koko kauden nähdä erittäin hyviä kamppailuita ihan ympäri sarjataulukon. Onha se juuri salibandyn hienoutta että pelit voi lähteä helposti mitenpä päin vain. Mutta omalla tavallaan erikoista mielenkiintoa herättää miten Jymy pääsee liigavauhtiin ja kenelle tulee noutaja alaspäin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös