Liigat

Classic-kippari Jussi Piha: ”Painotettiin, että keskustaan ei saisi jäädä tilaa”

25.01.
2015
0 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn Suomen Cupin kaikkien aikojen menestyksekkäin joukkue palasi valtaistuimelle kaatamalla Classicin Juho Järvisen jatkoaikamaalilla lukemin 7-6. Classicin kapteeni Jussi Piha oli tyytyväinen ottelun tasoon.

– Jatkoajalla ratkesi, joten maalin peli oli. Pienet erot olivat, vaikka jossain vaiheessa johdettiinkin jo parilla maalilla. Laadukasta, tarkkaa ja taitavaa peliä.

– Painotettiin, että keskustaan ei saisi jäädä tilaa. Kuitenkin Järvinen pääsi siitä parikin kertaa osumaan ja syntyi tuo ratkaiseva osumakin siitä, kommentoi Piha finaaliottelua.

Pihalla on ollut sivussa kokoonpanosta viimeisissä Classicin otteluissa. Cupin finaalissa sentteri syötti kaksi osumaa.

– Alkuvuosi on mennyt sivussa. Pari kertaa tuli onnistumisia hyökkäyspäässä. Joutui välillä vaihtojen välissä ottamaan huilia. Tuntui kuitenkin hyvältä, vaikka en tiedäkään miltä se näytti katsomoon. Nautin pelaamisesta, arvioi Piha omaa suoritustaan.

Classicin kapteeni sanoi kuitenkin, että ei ole ihan täydessä iskussa ja saattaa huilata vielä ennen pudotuspelejä.

– Lonkkavaivaa on ollut. Ei ole kokonaan parantunut. En tiedä pitääkö huilia vielä ennen pudotuspelejä, että on sitten niissä kunnossa, järkeili Piha.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.