Video: SPV-Indians kaikki maalit – Kivirannan vaparikikka ja Indiansin hylätty tasoitus

Tuukka Kiviranta hauskuutti yleisöä ja hämmensi Indians-puolustusta. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

Tuukka Kiviranta hauskuutti yleisöä ja hämmensi Indians-puolustusta. Arkistokuva: Juha Käenmäki.
Tuukka Kiviranta hauskuutti yleisöä ja hämmensi Indians-puolustusta. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

SPV voitti tänään miesten Salibandyliigan ottelussa kotonaan Westend Indiansin lukemin 8-6. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Ottelussa nähtiin monia hienoja sommitelmia, jotka päättyivät maaleihin. Useampi maali pomppi kyllä onnekkaastikin jalkojen kautta sisään.

Erikoisimpana tapauksena nousi esille Indiansin tasoitusmaali, jossa toinen tuomari vihelsi peliä poikki rikkoutuneen pelivälineen takia ja toinen vihelsi samanaikaisesti maalin hyväksymistä. Osuma kuitenkin lopulta hylättiin. Hauska tempaus oli myös Tuukka Kivirannan metrien lasku vapaalyöntitilanteessa, jonka SPV päätti maalin muodossa.

15 comments

  1. Tuomarointi aivan ala-arvoista. Toinen tuomari levitteli käsiään kontaktin jälkeen ja kauempana ollut vihelsi jäähyn. Lisäksi selkeä Öigen pallon haltuunotto maalivahdin alueen ulkopuolella jäi metrin päässä seisoneelta tuomarilta huomioimatta. Muutenkin hyvin sekava tuomarilinja ja ei tainnut tietää joukkueet mistä he vapareita saivat.

  2. Tuo toinen tuomareista (kalju, Lewis?) vihelsi taannoin Raumalla Salba-Nokia pelissä ja oli täysin kuutamolla koko matsin. Mitään linjaa ei ollut ja vihellykset meni miten sattuu.

    Näköjään tuota SPV:n 6-5 johtomaalia ennen on selvääkin selvempi maasta pelaaminen, mutta sitäkään ei tuomaristo huomio ollenkaan. En tiedä, miten tuon voi olla näkemättä?

  3. Spv naurettava jengi. Rikkoo ja pelaa sikaa aina, maalit tappelumaaleja mut sit ku joku antaa vähäm takas nii kädet naamalla kauheeta filmii.

  4. Melkein aina, nyt ilmeisesti osunut sitten semmoinen kaveri joka ei osannut paikata. Kiviranta juoksee selkään ja vetää kyynärpäällä niin siitä estäminen Inkkareille. Aika monta ihmeellistä ratkaisua tuli pelkästään tossa videossa ..

  5. Olisi mielenkiintoista kuulla Laurikaisen kommentit tästä pelistä. Onko jossain?

  6. Sehän olikin estäminen? Kiviranta kovalla vauhdilla ohittaa päätä lyhyemmän Venäläisen joka sulkee juoksulinjan nii eihän tosta muuta pitäny tullakaan.

  7. Ennen TheGreatPlay julkaisi myös koko ottelut kanavallaan. Olisi tällä kertaa todella mielenkiintoinen katsottava. Joku asiantuntija pääsisi laskemaan kaikki ottelun aikana tulleet tuomarivirheet.

  8. Eniten kuvaavaa taitaa olla se, että SPV ei saa perusviisikkopeliään sille tasolle edelleenkään, että sillä tavalla saisi tilanteita aikaan. Koko ajan tarvitaan hirveä kasa tommoisia Kivirannan ”lasken etäisyys”-kikkakolmosia, että saadaan maaleja aikaan edes Indiansia vastaan.

  9. Pelaajillahan homma menee niin, että pelaa sillä tasolla mihin taidot riittää. Tuomareilla homma ei näytä toimivan samalla tavalla. Lewis on yksi huonoimmista. Jos muutaman metrin etäisyydeltä ei pysty tuota maassa pelaamista näkemään, on syytä mennä sellaiselle sarjatasolle, johon rahkeet riittävät.

  10. Kuka toinen tuomari oli Lewiksen parina?
    Joku ensikertalainen, ei ainakaan naamasta tuttu?

  11. Tuomareilla oli ainakin selkeä linja, jos jotain positiivista haetaan. Ja hyvä sellainen verrattuna esim. Happee-SPV matsiin, jossa mailalla sai huitoa naamaan ilman jäähyjä. Virheitä vaan tuli sitten jonkin verran. Toi maalin hylkääminen oli mun mielestä hyvä juttu, koska pallo oli selvästi lytyssä ja osa pelaajista oli lopettanut jo pelaamisenkin sen takia. Koski ei muuten tainnu pelata ton Indiansin neljännen maalin jälkeen, missä se menettää pallon keskialueella jollain turhalla jalkakikalla. Hyvin menee yleisöön noi kikat, mutta onnistumisprosentti vaan on aika alhainen. Koponen sekoittaa noita ketjuja muutenkin ihan koko ajan, enkä kyllä tajua. Nyt kakkoshyökkäysketju ollu vissiin samanlainen peräti kolmes perättäises pelis, joku ennätys varmaan. Markus Markkolan peliä on ilo seurata. Tulevaisuuden Ruotsin kaatajia toivottavasti…

  12. Mukavaa, että Spv:n peli herättää tunteita, mutten ymmärrä mitä vikaa on todella hienossa vaparikuviossa? Inkkarit ja yleisökin ihan kuutamolla ja pallo maaliin hienolla laukauksella!
    Erikoistilanteet monesti ratkaisee näitä pelejä ja toinenkin hieno kuvio nähtiin ykköskentältä sillä kertaa…
    Olin niinku ymmärtänyt, että tää olis maalintekopeli…

  13. ”Pelaajillahan homma menee niin, että pelaa sillä tasolla mihin taidot riittää. Tuomareilla homma ei näytä toimivan samalla tavalla. Lewis on yksi huonoimmista. Jos muutaman metrin etäisyydeltä ei pysty tuota maassa pelaamista näkemään, on syytä mennä sellaiselle sarjatasolle, johon rahkeet riittävät.”

    Hoh-hoijaa; ja Koskella ei vaan riitä taso liigaan, karkea jalkakikkavirhe ja Indians kuittaa neljännen maalinsa… Menis sellaselle tasolle pelaan missä noi menee AINA läpi… Näinkö herra ”TUOMARIEN TASO”?

  14. En ole nähnyt Lewisin viheltävän yhtään hyvää peliä. Koskaan.

  15. Mites on mahdollista ettei inkkareilla ole yhtään tuplapeliä kaudella??? muut joukkueet pelaavat yleensä kaksi ottelua viikonloppuisin mutta heillä on vain yksi peli… ja yleensä niin että vastustajalla on edellisenä päivänä peli!!!