Liigat

Video: SPV-Indians kaikki maalit – Kivirannan vaparikikka ja Indiansin hylätty tasoitus

18.01.
2015
15 Kommenttia
6
Liigat
Tuukka Kiviranta hauskuutti yleisöä ja hämmensi Indians-puolustusta. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

Tuukka Kiviranta hauskuutti yleisöä ja hämmensi Indians-puolustusta. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

SPV voitti tänään miesten Salibandyliigan ottelussa kotonaan Westend Indiansin lukemin 8-6. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Ottelussa nähtiin monia hienoja sommitelmia, jotka päättyivät maaleihin. Useampi maali pomppi kyllä onnekkaastikin jalkojen kautta sisään.

Erikoisimpana tapauksena nousi esille Indiansin tasoitusmaali, jossa toinen tuomari vihelsi peliä poikki rikkoutuneen pelivälineen takia ja toinen vihelsi samanaikaisesti maalin hyväksymistä. Osuma kuitenkin lopulta hylättiin. Hauska tempaus oli myös Tuukka Kivirannan metrien lasku vapaalyöntitilanteessa, jonka SPV päätti maalin muodossa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Paikan päällä
18/01/2015
Tuomarointi aivan ala-arvoista. Toinen tuomari levitteli käsiään kontaktin jälkeen ja kauempana ollut vihelsi jäähyn. Lisäksi selkeä Öigen pallon haltuunotto maalivahdin alueen ulkopuolella jäi metrin päässä seisoneelta tuomarilta huomioimatta. Muutenkin hyvin sekava tuomarilinja ja ei tainnut tietää joukkueet mistä he vapareita saivat.
Pahi
18/01/2015
Tuo toinen tuomareista (kalju, Lewis?) vihelsi taannoin Raumalla Salba-Nokia pelissä ja oli täysin kuutamolla koko matsin. Mitään linjaa ei ollut ja vihellykset meni miten sattuu.

Näköjään tuota SPV:n 6-5 johtomaalia ennen on selvääkin selvempi maasta pelaaminen, mutta sitäkään ei tuomaristo huomio ollenkaan. En tiedä, miten tuon voi olla näkemättä?
Mielipide
18/01/2015
Spv naurettava jengi. Rikkoo ja pelaa sikaa aina, maalit tappelumaaleja mut sit ku joku antaa vähäm takas nii kädet naamalla kauheeta filmii.
Lewis pihalla
19/01/2015
Melkein aina, nyt ilmeisesti osunut sitten semmoinen kaveri joka ei osannut paikata. Kiviranta juoksee selkään ja vetää kyynärpäällä niin siitä estäminen Inkkareille. Aika monta ihmeellistä ratkaisua tuli pelkästään tossa videossa ..
Pipo
19/01/2015
Olisi mielenkiintoista kuulla Laurikaisen kommentit tästä pelistä. Onko jossain?
lewis pihalla:lle
19/01/2015
Sehän olikin estäminen? Kiviranta kovalla vauhdilla ohittaa päätä lyhyemmän Venäläisen joka sulkee juoksulinjan nii eihän tosta muuta pitäny tullakaan.
Paikan päällä
19/01/2015
Ennen TheGreatPlay julkaisi myös koko ottelut kanavallaan. Olisi tällä kertaa todella mielenkiintoinen katsottava. Joku asiantuntija pääsisi laskemaan kaikki ottelun aikana tulleet tuomarivirheet.
Jani
19/01/2015
Eniten kuvaavaa taitaa olla se, että SPV ei saa perusviisikkopeliään sille tasolle edelleenkään, että sillä tavalla saisi tilanteita aikaan. Koko ajan tarvitaan hirveä kasa tommoisia Kivirannan "lasken etäisyys"-kikkakolmosia, että saadaan maaleja aikaan edes Indiansia vastaan.
Tuomarien taso
19/01/2015
Pelaajillahan homma menee niin, että pelaa sillä tasolla mihin taidot riittää. Tuomareilla homma ei näytä toimivan samalla tavalla. Lewis on yksi huonoimmista. Jos muutaman metrin etäisyydeltä ei pysty tuota maassa pelaamista näkemään, on syytä mennä sellaiselle sarjatasolle, johon rahkeet riittävät.
GreatPlay
19/01/2015
Kuka toinen tuomari oli Lewiksen parina?
Joku ensikertalainen, ei ainakaan naamasta tuttu?
Jaakko
19/01/2015
Tuomareilla oli ainakin selkeä linja, jos jotain positiivista haetaan. Ja hyvä sellainen verrattuna esim. Happee-SPV matsiin, jossa mailalla sai huitoa naamaan ilman jäähyjä. Virheitä vaan tuli sitten jonkin verran. Toi maalin hylkääminen oli mun mielestä hyvä juttu, koska pallo oli selvästi lytyssä ja osa pelaajista oli lopettanut jo pelaamisenkin sen takia. Koski ei muuten tainnu pelata ton Indiansin neljännen maalin jälkeen, missä se menettää pallon keskialueella jollain turhalla jalkakikalla. Hyvin menee yleisöön noi kikat, mutta onnistumisprosentti vaan on aika alhainen. Koponen sekoittaa noita ketjuja muutenkin ihan koko ajan, enkä kyllä tajua. Nyt kakkoshyökkäysketju ollu vissiin samanlainen peräti kolmes perättäises pelis, joku ennätys varmaan. Markus Markkolan peliä on ilo seurata. Tulevaisuuden Ruotsin kaatajia toivottavasti...
Samppa70
19/01/2015
Mukavaa, että Spv:n peli herättää tunteita, mutten ymmärrä mitä vikaa on todella hienossa vaparikuviossa? Inkkarit ja yleisökin ihan kuutamolla ja pallo maaliin hienolla laukauksella!
Erikoistilanteet monesti ratkaisee näitä pelejä ja toinenkin hieno kuvio nähtiin ykköskentältä sillä kertaa...
Olin niinku ymmärtänyt, että tää olis maalintekopeli...
Mielensäpahoittaja II
19/01/2015
"Pelaajillahan homma menee niin, että pelaa sillä tasolla mihin taidot riittää. Tuomareilla homma ei näytä toimivan samalla tavalla. Lewis on yksi huonoimmista. Jos muutaman metrin etäisyydeltä ei pysty tuota maassa pelaamista näkemään, on syytä mennä sellaiselle sarjatasolle, johon rahkeet riittävät."

Hoh-hoijaa; ja Koskella ei vaan riitä taso liigaan, karkea jalkakikkavirhe ja Indians kuittaa neljännen maalinsa... Menis sellaselle tasolle pelaan missä noi menee AINA läpi... Näinkö herra "TUOMARIEN TASO"?
Pentti
19/01/2015
En ole nähnyt Lewisin viheltävän yhtään hyvää peliä. Koskaan.
ihmetys
19/01/2015
Mites on mahdollista ettei inkkareilla ole yhtään tuplapeliä kaudella??? muut joukkueet pelaavat yleensä kaksi ottelua viikonloppuisin mutta heillä on vain yksi peli... ja yleensä niin että vastustajalla on edellisenä päivänä peli!!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.