Uskomaton nousu – Oilers nousi 5 maalin takaa ohi alle 4 minuutissa

Kuva: Salibandyliiga

Esport Oilersin ja SalBan välisessä Salibandyliigan kohtaamisessa nähtiin varsin erikoinen käännös. Sarjajumbona oleva SalBa johti ottelua lukemin 6-1 vielä ajassa 36.01, kunnes Joni Rokosa komennettiin viiden minuutin istunnolle.

Oilers käytti viiden minuutin ylivoimansa vähintäänkin tehokkaasti ja latoi aikavälillä 37.14-40.53 kaikkiaan kuusi osumaa nousten 6-7-johtoon. Täten joukkue käänsi viiden maalin tappioaseman johdoksi kolmessa minuutissa ja 39 sekunnissa.

Oilers oli tehnyt jo ennen tätä kyseistä ottelua Salibandyliigan eniten ylivoimamaaleja. Kaikkiaan 29 kappaletta 23 ottelussa.

Oilers voitti ottelun lukemin 6-8. Kokonaan toinen tarina on sitten se, että miten Oilers onnistui taapertamaan 6–1-tappioasemaan sarjanousijaa vastaan.