Liigat

Uskomaton nousu – Oilers nousi 5 maalin takaa ohi alle 4 minuutissa

15.02.
2015
8 Kommenttia
12
Liigat
Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Esport Oilersin ja SalBan välisessä Salibandyliigan kohtaamisessa nähtiin varsin erikoinen käännös. Sarjajumbona oleva SalBa johti ottelua lukemin 6-1 vielä ajassa 36.01, kunnes Joni Rokosa komennettiin viiden minuutin istunnolle.

Oilers käytti viiden minuutin ylivoimansa vähintäänkin tehokkaasti ja latoi aikavälillä 37.14-40.53 kaikkiaan kuusi osumaa nousten 6-7-johtoon. Täten joukkue käänsi viiden maalin tappioaseman johdoksi kolmessa minuutissa ja 39 sekunnissa.

Oilers oli tehnyt jo ennen tätä kyseistä ottelua Salibandyliigan eniten ylivoimamaaleja. Kaikkiaan 29 kappaletta 23 ottelussa.

Oilers voitti ottelun lukemin 6-8. Kokonaan toinen tarina on sitten se, että miten Oilers onnistui taapertamaan 6–1-tappioasemaan sarjanousijaa vastaan.

Ottelun tilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
juipelo
15/02/2015
tuomarit ratkas pelin
heh
15/02/2015
Noista jalkapyyhkäisyistä on muuten jaettu liigan historiassa jälkikäteen muutaman pelin pelikieltoja...(mm eräs t.salutskij)
Koponen
15/02/2015
Oilersilta kauden huonoimpia pelejä. Lukuunottamatta tuota 5 minuutin ylivoimaa.
loppukausi
15/02/2015
Oilers tulee häviämään loput runkosarjapelinsä. Se on saletti!! Ei poikia kiinosta näköjään pelata.
Sylinteri-Simo
15/02/2015
Johan se Urheilusanomissa kerrottiin miksi ei.Pidä vaan Kurre paperit valmiin ens kautta varten tulijoita on.
stadi
16/02/2015
Pelin nähneenä jotain on oilersissa nyt pielessä,peli ei oikein ole sitä vanhaa lerssiä toki valmentaja on vaihtunut ja pelitapa myös.mutta hurjat huhut kertova että sopimuksia loppuu ja uusia ei tehdä jos jotain ei tapahdu (valmennus) mutta taitaa variksella olla täys luottamus toiminnanjohtajaan,mitäs sitten jos ukkoja alkaa lähteä muualle,kyllä ottajia on,herätys vehkaoja.
Pahi
16/02/2015
Yllättävän heikko oli Oilers. SalBa oli tasakentin selvästi paremin. Espoolaisilla oli isokokoisia pelimiehiä, mutta hävisivät silti kaksinkamppailut lähes järjestään. Espoolaisten valmentaja jaksoi itkeä tuomareille jälkipelistä ja miten toinen joukkue rakentaa ja toinen vain rikkoo. Tämän pelin perusteella Oilersin olisi ainakin syytä keskittyä oman pelin kehittämiseen, muutenkaan tuollaiset itkut tuskin lupaavat pitkää kevättä.
Katsoja
16/02/2015
Oilerssin valmmennus ei näköjään osaa hyödyntää pelaajien vahvuuksia, taitoa ja fyysisyyttä on vaikka muille jakaa. Valmennuksen olisi syytä nyt keskittyä olleelliseen pudotospeleissä, hakemalla taisteleva yhteishenki joukkueeseen jolla pitäisi olla rosterin perusteella mahdollisuus vaikka mestariksi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.