Videot

Video: Erä-Koovee kaikki maalit – Salinin soolo ja Immosen harhautukset värittivät maali-iloittelua

28.02.
2015
7 Kommenttia
2
Videot
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tampereen Koovee kaatoi Tapanilan Erän perjantaina lukemin 8-14. Runsasmaalisessa ottelussa nähtiin useita komeita osumia. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste ja sen katsominen on suositeltavaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Fiilistelijä
28/02/2015
Hienoja Maaleja! Näin offtopic n tiennyt missä herättää keskustelua, murta olis yksi kysymys! Miksi kakkosdivarissa osasta lohkoista pääsee 4karsinta peleihin ja osasta lohkoista pääsee vain kaksi joukkuettta? Haluaisin kuulla jonkun mielipiteet ja tiedot asiasta :)
Suositus
28/02/2015
Erällä on varmaan liigan nopein pakki, mutta näköjään myös toinen ääripää. Hitautta voi sanoa positiivisesti rauhallisuudeksi, mutta kannattaisko siellä kentällä myös juosta vähän, kun on sentään liigapeli ...
EA
28/02/2015
Ei tarvitse juosta kun on pelillä joka tapauksessa. Riittää kun on coachin kaveri.
pertti k.
28/02/2015
joissakin lohkoissa pelataan pleijareiden ensimmäinen kierros lohkon sisäisenä -> varsinaisiin karsintoihin ei etene kuin ne samat 2 joukkuetta kuin muistakin lohkoista
Pulteri
01/03/2015
Kyllä voi hävettää tuon Kooveen #53 puolesta. Kaveri ihan väärässä sarjassa ja kehtaa heittää vielä jotain kuolevaa joutsenta tuon yhden maalin jälkeen.
MF
01/03/2015
Hieman ylidramatisoidut eleet ehkä, mutta kyllä tuo kontakti näytti oikeasti vähän yllättävältä. Kyllä erän pakkikin ylireagoi, kun oli ensin puolustanut löysästi.

Tuo "ihan väärässä sarjassa" on vähän provo - jos kyse ei ollut painisarjasta. Mikä lopputulos olisi ollutkaan, jos kaikki Kooveen pelaajat olisivat olleet "oikeassa sarjassa"?
Boris
02/03/2015
Ei lehtisellä ihan lähtenyt :D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.