Tampereen Koovee kaatoi Tapanilan Erän perjantaina lukemin 8-14. Runsasmaalisessa ottelussa nähtiin useita komeita osumia. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste ja sen katsominen on suositeltavaa.

7 comments

1. Hienoja Maaleja! Näin offtopic n tiennyt missä herättää keskustelua, murta olis yksi kysymys! Miksi kakkosdivarissa osasta lohkoista pääsee 4karsinta peleihin ja osasta lohkoista pääsee vain kaksi joukkuettta? Haluaisin kuulla jonkun mielipiteet ja tiedot asiasta 🙂

2. Erällä on varmaan liigan nopein pakki, mutta näköjään myös toinen ääripää. Hitautta voi sanoa positiivisesti rauhallisuudeksi, mutta kannattaisko siellä kentällä myös juosta vähän, kun on sentään liigapeli …

3. Ei tarvitse juosta kun on pelillä joka tapauksessa. Riittää kun on coachin kaveri.

4. joissakin lohkoissa pelataan pleijareiden ensimmäinen kierros lohkon sisäisenä -> varsinaisiin karsintoihin ei etene kuin ne samat 2 joukkuetta kuin muistakin lohkoista

5. Kyllä voi hävettää tuon Kooveen #53 puolesta. Kaveri ihan väärässä sarjassa ja kehtaa heittää vielä jotain kuolevaa joutsenta tuon yhden maalin jälkeen.

6. Hieman ylidramatisoidut eleet ehkä, mutta kyllä tuo kontakti näytti oikeasti vähän yllättävältä. Kyllä erän pakkikin ylireagoi, kun oli ensin puolustanut löysästi.

Tuo ”ihan väärässä sarjassa” on vähän provo – jos kyse ei ollut painisarjasta. Mikä lopputulos olisi ollutkaan, jos kaikki Kooveen pelaajat olisivat olleet ”oikeassa sarjassa”?