Videot

Video: Koovee–Oilers kaikki maalit – Revolle sattui erikoinen oma maali

05.02.
2015
4 Kommenttia
2
Videot
Kuvakaappaus: Youtube

Kuvakaappaus: Youtube

Esport Oilers nousi miesten Salibandyliigan sarjataulukossa viidenneksi kukistamalla keskiviikkona Kooveen. Espoolaisten ratkaisija oli jatkoajalla Casper Pfitzner, joka viimeisteli voittonumeroiksi 4–5. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pete
05/02/2015
Haha, miten voi noin laittaa omaan maaliin? :D Repo tuntu olevan aika yössä muutenkin pelissä! Maalin edestä surkea ratkaisua joka tuurilla pomppasi ylärimaan ja siitä tiiralle maalin eteen. Sattu myös todistamaan aitiopaikalta Oilersin voitto-osumaa.
Kuulolla
05/02/2015
Kuultu ennenkin. Miks kuuluttujan pitää huutaa rankkarissa moken nimee jolla ei ollut minkäänlaista roolia et rankku epäonnistu? Maali olis tullut jos kaartinen ei olis huitassu ohi .
Palstalainen
05/02/2015
No kaikesta sitä ihmiset jaksaakin stressata. Olisihan tuossa voinut molarin nimen sijaan kuuluttaja huutaa vaikka "Paska yritys", niin kaikki olisivat tyytyväisiä.
japskikiekkoilija
05/02/2015
Toi omari oli kyllä aika tyylikäs, joskus saattaa silmänräpäykseksi unohtua kummassa päässä ollaan. Ei sentään tuuletusta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.