Ruotsalaistähti tyrmistyi Kohosen kohtelusta: ”En pysty ymmärtämään tätä”

Mattias Samuelsson (vaaleansininen nro 13) ihmettelee Mika Kohosen (nro 29) tilannetta. Kuva: perwiklund.se
Mattias Samuelsson (vaaleansininen nro 13) ihmettelee Mika Kohosen (nro 29) tilannetta. Kuva: perwiklund.se

Mika Kohosen ja Storvretan pitkä yhteinen tie katkesi, kun seura näytti legendalle ovea. Joukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluva Mattias Samuelsson puolusti pelikaveriaan Innebandymagazinetin haastattelussa.

Ruotsin maajoukkueen luottopakkeihin kuuluva Samuelsson ei pystynyt ymmärtämään Storvretan ratkaisua.

– En pysty ymmärtämään tätä. Mutta se en ole minä joka päättää. Minusta tämä oli väärin, enkä sano sitä siksi, että olen Mikan hyvä ystävä, vaan siksi, että tiedän mitä kaikkea hän pystyy tarjoamaan joukkueellemme, kommentoi Samuelsson.

Samuelssonille esitettiin jatkokysymys, jossa hän linjasi, että Kohonen olisi vielä pystynyt auttamaan joukkuetta tulevalla kaudella.

– Kyllä, totta kai! 20 pelaajan joukkueessa on selvää, että hän olisi auttanut omalla panoksellaan tekemään joukkueesta paremman. Minulle siinä ei ole mitään epäselvää, vakuutti Samuelsson.

Storvetan päävalmentajan Stefan Forsmanin mukaan Kohosen sopimuksen päättäminen oli osa nuorennusleikkausta, jota hän on tekemässä seurassa. Forsman aiheutti närää aiemmin tällä kaudella, kun hän kävi julkista sanaharkkaa seurasta kesken kauden lähteneen Rickie Hyvärisen kanssa. Tämän kauden aikana ja jälkeen seurasta lähti siis kaksi suomalaispelaajaa.

One comment

  1. Kyllä tässä taas sorsitaan. Alkaa tulla taas päivärinnan tapaus mieleen.