Divarit

59.59 tasoitus ei riittänyt Divari-karsinnoissa

03.04.
2015
2 Kommenttia
4

Perjantaina salibandyn pääsarjoissa oli ohjelmassa TPS:n ja Josban huiman liigakarsintaväännön lisäksi neljä Divari-karsintaottelua.

Illan Divari-karsintojen suurin draama nähtiin Kirkkonummella, kun Rangers ja Mikkelin Hatsina kohtasivat toistamiseen. Hatsina onnistui viemään ottelun jatkoajalle Mikko Ikosen ajassa 59.59 syntyneellä 3–3-tasoitusmaalilla. Rangersin Mikko Muhonen kuitenkin osui jatkoajalla ajassa 65.00 ja lähetti Hatsinan kesälomalla. Rangers jatkaa karsintojen seuraavaan vaiheeseen voitoin 2–0.

Perjantaina löytyi myös toinen jatkoonmenijä Divari-karsinnoissa, kun Karhut kävi hakemassa 6–4-vierasvoiton Tikkurilan Tiikereistä. Karhut eteni Rangersin tavoin jatkoon voitoin 2–0.

Perjantain Divari-karsintojen tulokset (paras kolmesta)

SC PirU–HIFK 4–6
Voitot 1–1.

Tiikerit–Karhut 4–6
Voitot 0–2. Karhut jatkaa karsintojen seuraavaan vaiheeseen.

Rangers–Hatsina 4–3 ja.
Voitot 2–0. Rangers jatkaa karsintojen seuraavaan vaiheeseen.

FBC Turku–KeLy 4–6
Voitot 1–1.

Linkit:
Illan otteluiden tilastot
Huimaa rankkaridraamaa – liigan pitkäaikaisin joukkue selvisi kuolemanpelistä
Pääsiäisen isot panokset: liigapaikka ja Suomen mestaruus – näin seuraat tapahtumia

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Arvee
06/04/2015
Hienoa ja kivaa, että olette noteerannut myös karsintasarjan O2jkl-Jymy. Onneksi tästä palvelusta ei tarvitse maksaa mitään.
Arvee
06/04/2015
Mieluummin maksaisin lisenssiä, jossa sivutuotteena saisi oikeasti toimitettuja juttuja. Jos tämän foorumin tarkoituksena on korvata Salibandy-lehti, niin huh,hoh! Tällä tavallahan se lajin arvostus nousee!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.