Liigat

SSV:lle kaksi uutta pelaajaa – puolustajakolossi Espoosta Viikinkeihin

27.04.
2015
2 Kommenttia
1
Liigat
Tapio Kinnunen (oik.) siirtyy Esport Oilersista SSV:n takalinjoille. Kuva: Topi Naskali

Tapio Kinnunen (oik.) siirtyy Esport Oilersista SSV:n takalinjoille. Kuva: Topi Naskali

SSV julkaisi maanantaina kaksi uutta pelaajasopimusta. Puolustaja Tapio Kinnunen, 25 (Oilers) ja keskushyökkääjä Jani Hyytiäinen, 25 (TPS) siirtyvät helsinkiläisten riveihin, kuten Pääkallo.fi uutisoi viime viikolla.

Raamikas Kinnunen on pelannut Kooveen ja Oilersin riveissä 126 Salibandyliigan runkosarjan ottelua. Näissä otteluissa on kertynyt tehopisteet 34+25. Kinnusella on vyöllään kaksi miesten maaottelua.

Hyytiäinen on pelannut Salibandyliigaa kahdella kaudella ja iskenyt 42 ottelussa tehopisteet 23+2. Menneellä kaudella Hyytiäisellä oli ongelmia erityisesti akillesjänteen kanssa ja mies pelasi ainoastaan 18 runkosarjan ottelua.

SSV:n tiedote

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2015-16

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
SIKA
28/04/2015
Hyypiäinen lähdössä mukaan myös kurren musiikkibisnekseen? Skandalffilta saamieni tietojen mukaan "mitä mies?" sinkku julkaistaan lähipäivinä.
Koira
28/04/2015
Oli ongelmia ehkä suht vaisusti sanottu, kun jänne meni poikki.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.