Ulkomaat

Sveitsin pääsarjaan uusi suomalainen päävalmentaja

03.04.
2015
1 Kommentti
1
Ulkomaat
Iivo Pantzar (oikealla penkin takana) toimi MM-kisoissa Saksan kakkosvalmentajana. Kuva: IFF.

Iivo Pantzar (oikealla penkin takana) toimi MM-kisoissa Saksan kakkosvalmentajana. Kuva: IFF.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Kooveen A-junioreita tällä kaudella valmentanut Iivo Pantzar siirtyy ensi kaudella Sveitsiin.

Pantzar on tiettävästi tehnyt sopimuksen Sveitsin salibandyliiga NLA:ssa pelaavan Chur Unihockeyn kanssa. Churissa ovat tällä kaudella pelanneet kokeneet suomalaiset Riku Kekkonen ja Kari Koskelainen. Joukkueen kausi päättyi tänä vuonna puolivälierissä, kun Floorball Köniz oli sitä etevämpi voitoin 4-2.

Pantzar on ollut pitkään Kooveen toiminnassa mukana ja sen lisäksi hän on toiminut valmennustehtävissä muun muassa Saksan maajoukkueissa. Menneellä kaudella hän toimi Kooveen A-junioreiden valmentajana, sekä Saksan miesten maajoukkueessa Philippe Soutterin apuvalmentajana.

Pantzar on vihjaillut maisemanvaihdolla jo maaliskuun aikana kauden päätyttyä, mutta nyt Pääkallo.fi on saanut varmistuksen siitä, mikä kyseisen luotsin uusi osoite on.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Mafia
03/04/2015
Onnittelut Iivolle ja täytyy vain toivoa että isoveli Ilja ei tuu sössii täkin edessä olevaa upeaa mahdollisuutta,jonka se jo KVeen Assa sössi menemällä penkin taakse ohjaamaan peliä"lue peluttaa"ja kaikki jotka laaman tuntee niin siitähän ei mitään tullut eikä TULE!!!!!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.