Liigat

Naisten liigan hopeajoukkue hankki tulivoimaa – kaksi Tshekin maajoukkuepelaajaa Nurmijärvelle

27.05.
2015
0 Kommenttia
11
Liigat
Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Naisten Salibandyliigan viime kauden hopeajoukkue SB-Pro hankki riveihinsä kaksi uutta pelaajaa Tshekin liigan 1.SC Vitkovicesta. Denisa Ratajova ja Hana Sladeckova kuuluvat myös Tshekin naisten maajoukkueeseen.

Ratajova, 19, on pelannut urallaan sekä puolustajana että hyökkääjänä. Viime kauden Tshekin liigassa Ratajova iski tehopisteet 32+33 32 ottelussa. Kolmen edelllisen kauden saldo on 47+56 90 ottelussa.

Hyökkääjänä viihtyvä Sladeckova, 22, on ehtinyt pelata jo kuusi kautta Tshekin liigassa. Viime kaudella syntyivät tehopisteet 41+31 30 ottelussa. Kaikkinensa nainen on tehtaillut pisteet 111+80 139 ottelussa Tshekin liigassa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.