Liigat

Yllättävä julkistus Espoossa: maailmanmestari tekemässä paluuta liigakentille – valmentajasta ei edelleenkään varmuutta

11.06.
2015
5 Kommenttia
4
Liigat
SM- ja MM-kultamitalisti Markus Bollström pelasi toissa kaudella Helsingin Jokereiden väreissä. Arkistokuva: Iiro Karesniemi

SM- ja MM-kultamitalisti Markus Bollström pelasi toissa kaudella Helsingin Jokereiden väreissä. Arkistokuva: Iiro Karesniemi

Miesten Salibandyliiga-seura Esport Oilers kertoi keskiviikkona pelaajaryhmästä, jolla se valmistautuu tulevaan kauteen kesän ajan. 27 pelaajan ringissä on mukana myös salibandyn seuraajille tuttu nimi menneiltä vuosilta, kun Markus Bollström hakee paluuta takaisin liigakentille Oilers-paidassa.

30-vuotiaalla Bollströmillä on menestyksekäs ura takana niin seura- kuin myös maajoukkuetasolla. Hän oli mukana voittamassa Suomelle MM-kultaa Helsingissä vuonna 2010. Lisäksi hänellä on meriittilistallaan Suomen mestaruus espoolaisten riveistä.

Oilers-vuosien jälkeen loukkaantumiset kuitenkin häiritsivät vikkeläjalkaisen hyökkääjän uraa, ja viimeksi hän edusti liigatasolla Tapanilan Erää kaudella 2010–2011.

Espoolaisseuran toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja kertoo, että Bollström nähdään taas liigakentillä ensi kaudella, mikäli loukkaantumishuolista päästään eroon kesällä.

– Markus haluaa näyttää itselleen ja koko salibandya seuraavalle kansalle, että pystyy pelaamaan vielä liigatasolla. Bollström on ollut hetken aikaa poissa huippusalibandyn parista ja sen takia Bollströmin pelaaminen ensi kaudella selviää elokuussa, kun katsotaan kestääkö miehen paikat pelaamaan vielä Salibandyliigassa, Vehkaoja kommentoi Oilersin sivuilla.

Bollström pelasi kaudella 2013–2014 kakkosdivaria Helsingin Jokereissa.

Alle on listattu Oilersin miesten kesäharjoitteluryhmä. Lopullinen joukkue julkistetaan 29. elokuuta. Kesäryhmästä puuttuu muutamia viime kaudella joukkueeseen kuuluneita pelimiehiä. Merkittävin listalta puuttuva nimi on joukkueen kipparinakin toiminut Patrick Wardi.

Oilers ei edelleenkään tiedottanut tai vahvistanut mitään ensi kauden valmennuksestaan. Pääkallo.fi kertoi huhtikuun puolivälissä päävalmentaja Teemu Variksen potkuista. Oilers ei ole vahvistanut eikä kommentoinut asiaa. Tiettävästi Oilersia luotsaa ensi kaudella Akseli Ahtiainen.

Oilersin kesäharjoitteluryhmä:
Talvitie, Ilari
Markelin, Rasmus
Lindfors, Santeri
Bollström Markus
Huusko, Lauri
Kaartinen, Matias
Lindfors, Jesperi
Koskinen, Ossi
Pajukoski, Perttu
Hänninen, Oscar
Niko, Raunio
Nurminen, Janne
Kaltiainen, Joonas
Ikonen, Tomi
Pfitzner, Casper
Raikamo, Sylvester
Teemu Suomalainen
Peltola, Ville
Fredriksson, Markus
Borg, Tommy
Wardi, Oliver
Alanen, Olli
Sorsa, Lari
Karijärvi, Kristian
Korhonen, Severi
Lamminen, Kristian
Puustinen, Tommi

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Kausi 2014-2015
12/06/2015
Bolltström pelasi viime kaudenkin 2-divaria Matinkylässä, 11 peliä tehoilla 17+26 = 43.
Janne Aaltonen
12/06/2015
Hienoa että vanha pelikaveri Lohjalta palaa liigaan. Toivottavasti paikat kestää. Tsemiä Bolle!
t.
12/06/2015
entäs mikä oikein on teemu aaltosen kohtalo? mies ei käsittääkseni ole pelannut liigapeliä marraskuusta 2013 lähtien. mahtava pelimies, kaipaisi häntä takaisin pelikentälle...
Kesämies
12/06/2015
Lohjalla kuulemma lisää hyviä pelimanneja
JiiK
15/06/2015
Bolle yksi suosikkipelaajia aikanaan, mukava nähdä taas liigassa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.