Divarit

Naisten Suomen Cup käynnistyy syyskuun alussa – mukana 32 joukkuetta

19.08.
2015
0 Kommenttia
3
Divarit
Classic juhli viime vuonnan naisten Suomen Cupin voittoa. Kuva: Salibandyliiga

Classic juhli viime vuonna naisten Suomen Cupin voittoa. Kuva: Salibandyliiga

TEHO Sport Suomen Cup 2015 – 2016 käynnistyy turnauskierroksilla 5.-6.9. ja 19.-20.9. Cupin formaatti on uudistunut turnausmuotoisina pelattavien kahden ensimmäisen kierroksen osalta.

Lohkot pelataan pääsääntöisesti, alueen joukkuemäärien salliessa, neljän joukkueen kesken ottelupareittain. Otteluparien voittajat kohtaavat lohkon finaalissa ja otteluparien häviäjät kisaavat ns. toisesta mahdollisuudesta.

Lohkon finaalin voittaja etenee Cupissa seuraavalle kierrokselle kun taas finaalin hävinnyt kohtaa alakaavion otteluparin voittajan taistelussa paikasta jatkoon. Turnausmuotoiset ottelut pelataan ratkaisuun asti jatkoaikoineen ja rangaistuslaukauskilpailuineen. Lohkovaiheesta selviää siis jatkoon kahdella voitolla.

Naisten Suomen Cupin mestaruudesta on pelattu kaudesta 1991-92 lähtien ja kaudella 2015-16 Cupin voitosta taistellaan 23. kerran. Hallitseva cup-mestari on Classic

Kaudella 2014-15 naisten TEHO Sport Suomen Cupiin osallistuu 32 joukkuetta. Ensimmäinen ja toinen kierros pelataan 3-4 joukkueen lohkoissa ja kierroksille osallistuvat 1.-4. divisioonan joukkueet. Kolmannesta kierroksesta eteenpäin Cup pelataan ottelupareina, joista voittaja etenee seuraavalle kierrokselle. Naisten Salibandyliigan joukkueet aloittavat Cupin 3. kierrokselta.

Naisten Salibandyliigasta mukana ovat: Classic, Crackers, Happee, Kataja, Koovee, NST, SB-Pro ja TPS

Suomen Cupin runkopelipäivät:

1. kierros, 5.-6.9.2015
2. kierros, 19.-20.9.2015
3. kierros, 11.10.2015
4. kierros, 15.11.2015
5. kierros, 20.12.2015
Finaalipäivä: 30.1.2016

Tarkempi ohjelma Salibandyliiton sivuilla.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.