Liigat

Oilersin joukkue julki – ”Bolle” palaa liigaan, uusi vahvistus Sveitsistä

31.08.
2015
6 Kommenttia
3
Liigat
Esport Oilersin joukkue esiteltiin viikonloppuna Ainoa-kauppakeskuksessa. Kuva: Esport Oilers

Esport Oilersin joukkue esiteltiin viikonloppuna Ainoa-kauppakeskuksessa. Kuva: Esport Oilers

Esport Oilers julkaisi lauantaina lopullisen joukkueensa Salibandyliiga-kaudelle 2015–2016. Joukkueen perusrunko on pysynyt viime kaudesta kasassa, ja hankintapuolella vahvistukset koostuvat entuudestaan tutuista pelaajista.

Uusina niminä joukkueessa nähdään Tommi Puustinen ja Lari Sorsa. 26-vuotias Puustinen pelasi viime kaudella Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Thurgaun joukkueessa. Liigakokemusta hänellä on kahdeksan kauden verran Josbasta ja Kooveesta. Lari Sorsa siirtyy Espooseen 2-divisioonajoukkue SB Vantaasta, jossa hän iski viime kaudella 20 ottelussa 23 (12+11) tehopistettä.

Oilers saa riveihinsä myös kaksi paluumuuttajaa, kun hyökkääjät Markus Bollström ja Niko Raunio pukevat öljymiespaidan ylleen alkavalla kaudella. MM-kultaakin voittanut Bollström on viimeksi pelannut liigassa kaudella 2010–2011, jolloin hän edusti Tapanilan Erää.

”Bolle” kärsi viimeisinä kausinaan useista loukkaantumisista, mutta lähti jälleen liigajoukkueen mukaan uuden päävalmentajan Akseli Ahtiaisen houkuttelemana. Toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja kertoi kesäkuussa, että mikäli Bollströmin paikat pysyvät kunnossa, niin hänen paluunsa on mahdollinen.

Raunio on puolestaan tuore Suomenmestari Seinäjoen Peliveljien joukkueesta, ja pelasi aiemmin Espoossa vuosina 2011–2014.

Oilersin viime kauden kapteenin, Patrick Wardin, nimi puuttuu edelleen pelaajalistasta. Hän ei myöskään ollut mukana espoolaisten kesäkuussa julkaisemassa treeniryhmässä, mutta Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan hänet saatetaan nähdä pelikentillä myös ensi kaudella.

Viime sesongilla Espoossa pelanneista joukkueen jättävät myös Tapio Kinnunen, Ville Peltola, Toni Läntinen, Jyri Perokorpi ja Henri Uronen.

Oilers kaudella 2015–1016

Maalivahdit:
Tomi Ikonen
Joonas Kaltiainen

Puolustajat:
Ilari Talvitie
Rasmus Markelin
Jesperi Lindfors
Ossi Koskinen
Lari Sorsa
Tommi Puustinen
Janne Nurminen
Oliver Wardi

Hyökkääjät:
Santeri Lindfors
Markus Bollström
Lauri Huusko
Matias Kaartinen
Perttu Pajukoski
Oscar Hänninen
Olli Alanen
Niko Raunio
Casper Pfitzner
Sylvester Raikamo
Teemu Suomalainen
Severi Korhonen
Kristian Lamminen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Iso A
31/08/2015
Koskakohan Talvitie pääsee testaamaan hyökkääjän tonttia, kun latelee jo nyt niin hurjan määrän maaleja. Voisi Oilersin maalimäärät vielä tuplaantua...
heh
31/08/2015
talvitie pelannut liigassa viimeiset 3-4 vuotta hyökkääjänä....
Espoo
31/08/2015
Hieno nippu pelimiehiä, Pate Wardi ei näköjään vielä ryhmässä mutta toivottavasti kuitenkin mukana kun kausi alkaa?
JOOJOO
31/08/2015
Noninoninnoni.
Missä viipyy Kallon spekulaatio kevään pokkaajista.
Kausihan alkaa kohta, ja kiekkoseurat ovat pamautttaneet facebookin täyteen jo.
Arto Kilponen
09/09/2015
Pate muuten pelasi eilen Toria vastaan. En tiedä, oliko tämä häneltä joku testi, että vieläkö kiinnostaa/pystyy vai tarkoittiko tämä jo päätöstä pelata tuleva kausi. Olisi kyllä tärkeä kokenut johtaja tuonne.

Yksi mitä vähän ihmettelen on Oilersin tapa vaihtaa kapteenia joka kausi.
kaikkea kanssa
09/09/2015
Valmentaja vaihtuu (joka vuosi) niin kapteenikin vaihtuu. Olennaista on että valmentajan ja kapteenin suhde toimii. Huhujen mukaan viimekaudella ei oikein toiminut.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.