Kuva: Kuvankaappaus Youtube

Tapanilan Erä antoi pienoisen myrskyvaroituksen kaatamalla Indiansin kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan lukemin 15-3. Erityisesti Erän ykköshyökkäysvitjan Lauri Kapanen, Tommi Rosendahl ja Perttu Puska olivat vahvalla pelipäällä. Uusi päävalmentaja Jyri Korsman sai tuloksen myötä varsin mairittelevan startin päävalmentajauralleen.

10 comments

1. Hieno juttu, että erä jaksaa tehdä näistä treenipeleistä myös maalikoosteet joukkueen ulkopuolisten katsottavaksi. ISO KIITOS!!

2. Saatte arvata, montako maalia Kapanen teki JunnuEr<ässä85, joka oli lahjakkain ikäluokka.
    Yhdessä ottelussa.

3. Maalissa oli Olli Rikka viime kauden Erä A junnuista. Oli kyllä surkea esitys intiaaneilta että en kokonaan veskan syyksi tota laittais. Ei mitään tolkkua puolustuksessa, jäivät jalalla ja kaksinkamppailuissa.

4. Inkkarit tuli peliin hyvin, vei ekat minuutit myös kaksinkamppailut, menivät johtoon ja saivat ylivoiman. Oikeastaan heti sen jälkeen kentällä ei ollut kuin yksi liigajoukkue. Erä vei sekä pallollista, että pallotonta peliä ihan 5-0. Paljon kertoo se, että karkeasti arvioiden puolet Inkkareiden oman pään kulmavapareista lähti suuppina keskikentälle. Yritystä oli monellakin jätkällä, mutta viisikkopeli oli kaukana Erän vastaavasta. Veskariin ei yksistään kaatunut, vaikkakin muutama helppo kyllä meni. A. Kosken maali ekassa erässä, I. Kosken kahdesta peräkkäisestä ensimmäinen ja Lankisen 4vs4-maali, muutaman mainitakseni. Kahdessa viimeisessä ei näyttänyt olevan edes torjuntavalmiudessa, kun veto lähti. No, se siitä, kauden eka treenimatsi.

Erä pelasi kyllä pirteästi kaikilla viisikoillaan ja pallo liikkui paikoin yllättävän hyvin ajankohtaan nähden. Päädystä asti annettu paine oli myrkkyä vierailijoiden pakeille, jotka ei ihan hirveästi saaneet apuja hyökkääjien tukitoimien muodossa. Erän vastahyökkäyksienkin tasapaino ja ratkaisujen järkevyys oli silmiinpistävästi parempi kuin Indiansin.

5. Perttu on iskussa mut Josban tiedottaja ei. Josban hakkapeleistä ei mitään infoo > päivämäärät väärin ja kaikki muukin rempallaan? Pertulle tsemppiä ja tervetuloa kotiin 2017-2018 nostamaan Josba takaisin liigaan! Toivottavasti Antti on silloin tajunnut että -90 luvun taktiikoilla ei Josba liigaan nouse ja jäänyt eläkkeelle!

6. Sehän on kaikilla tiedossa että Perttu on iskussa ja aivan loistava kaappaus sinisiin, mutta onko Jorin kulkuset hukassa… miksi tuot tähän Erä-Indians ottelun keskusteluketjuun Josban sisäiset ongelmat???

7. Eipä Inkkareiden veskari montaa saanut, eikä se suuri vahinko ole vaikka yhessä pelissä muutama meneekin.. Suurin vahinko tässä on se että kyseisellä veskarilla on koko paketti totaalisesti levällään ja hukassa. Ei hyvä!

8. Kyllä tosiaan näytti aika heikolta veskan peli, liikaa torjuttavia meni, mutta treenimatsi on treenimatsi…